Doi investitori romani au inaugurat un restaurant cu specific turcesc in centrul vechi al Bucurestiului, in urma unei investitii de 400.000 de euro.
Avand un spatiu de 160 de metri patrati, impartiti pe doua nivele, restaurantul Divan poate gazdui pana la 110 persoane. Clientii pot gasi aici mancaruri traditionale turcesti dar si ingrediente moderne, ceai si cafea turceasca alaturi de cocktailuri cosmopolite.
Investitia in local s-a ridicat la peste 400.000 de euro, majoritatea elementelor de design interior fiind facute la comanda, un exemplu fiind cele 60 de platouri de cupru folosite pentru servire care sunt lucrate manual in Urfa.
Proprietarii, Andrei Iusut si Adina Ceadar, au ca planuri de viitor extinderea business-ului la nivel de lant in Bucuresti si in alte orase ale tarii si introducerea serviciului de livrare la domiciliu.

Citeste articolul pe: Capital

Investitie de 400.000 de euro in primul restaurant turcesc Divan

Doi investitori romani au inaugurat un restaurant cu specific turcesc in centrul vechi al Bucurestiului, in urma unei investitii de 400.000 de euro.
Avand un spatiu de 160 de metri patrati, impartiti pe doua nivele, restaurantul Divan poate gazdui pana la 110 persoane. Clientii pot gasi aici mancaruri traditionale turcesti dar si ingrediente moderne, ceai si cafea turceasca alaturi de cocktailuri cosmopolite.
Investitia in local s-a ridicat la peste 400.000 de euro, majoritatea elementelor de design interior fiind facute la comanda, un exemplu fiind cele 60 de platouri de cupru folosite pentru servire care sunt lucrate manual in Urfa.
Proprietarii, Andrei Iusut si Adina Ceadar, au ca planuri de viitor extinderea business-ului la nivel de lant in Bucuresti si in alte orase ale tarii si introducerea serviciului de livrare la domiciliu.

Citeste articolul pe: Capital

Postat de pe data de 31 ian., 2010 in categoria Noutăți. Poti urmari comentariile acestui articol prin RSS 2.0. Acest articol a fost vizualizat de 123 ori.

Publica un raspuns