Despre

www.inmures.ro reprezintă un proiect de branding al comunității mureșene realizat exclusiv din resurse private de compania REEA.

Portalul www.inmures.ro este dedicat județului Mureș și cuprinde site-urile:

Anunturi.inmures.ro – este primul site de mică publicitate gratuită dedicată exclusiv județului Mureș, ce permite postarea de anunțuri cu fotografii și video.

Educatie.inmures.ro – sprijină comunicarea între profesionişti şi sprijină inovaţia, punând la dispoziţia cetăţenilor un spaţiu de afirmare, exprimare şi dezvoltare profesională care totodată le oferă  materiale didactice realizate de profesionişti.

Cultura.inmures.ro – site exclusiv cultural al comunității mureșene. Reflectă viața culturală mureșeană, dar și sprijină promovarea evenimentelor și personalităților culturale mureșene.

Revista Tuș – este o revistă online realizată în Tîrgu-Mureș pentru copiii din toată lumea.  Revista Tuș cuprinde povești și poezii în format ilustrat, audio și animat, dar și benzi desenate, jocuri și concursuri. Copiii pasionați de literatură și poezie își pot înscrie creațiile pe secțiunea Interactiv ,  făcându-și cunoscut talentul.

Vederi.inmures.ro – este primul site care prezintă locuri, locaţii inedite, itinerarii turistice din judeţul Mureş sub forma unor panorame. O panoramă virtuală reprezintă înregistrarea fidelă a unui moment, a unui loc, o înregistrare în care privitorul se poate roti cu ajutorul mouse-ului şi poate interacţiona cu anumite zone ale acesteia.

Comunicate.inmures.ro –  este primul site dedicat instituțiilor și companiilor care doresc să înștiințeze membrii comunității, despre un eveniment sau informație. Utilizarea acestei platforme este gratuită pentru toți membrii săi și, în plus, oferă posibilitatea editării comunicatelor transmise.

Artport.ro – este o galerie virtuală internațională de artă.

Dacă doriți să ne contactați o puteți face trimițând un e-mail la adresa de e-mail [email protected] sau în scris la adresa:

SC REEA SRL

Piața Republicii nr. 41

Loc. Tîrgu-Mureș

Jud. Mureș

540110

Telefon: 0265-264856

E-mail: [email protected]

Website companie: www.reea.net