HP anunta oferta sa de servicii de imprimare administrata (managed print services – MPS). Aceasta abordare a fost recunoscuta drept alegerea prefarata a clientilor din categoria “enterprise”, conform IDC, lider in cercetare si consultanta IT.

Serviciile de imprimare administrata ale HP transforma procesele de afaceri prin optimizarea infrastructurii de imprimare si imagistica a unei companii si prin perfectionarea si eficientizarea circulatiei documentelor, administrand toate mijloacele de imprimare si imagistica; serviciile de imprimare administrata HP ajuta clientii sa isi reduca costurile, sa isi creasca productivitatea si sa diminueze impactul procesului de imprimare asupra mediului.

HP a fost identificata drept lider intr-un sondaj recent derulat de IDC, “Servicii de imprimare administrata – Analiza pietei globale si a furnizorilor”. In esantionul chestionat, HP a avut cea mai mare cota de contracte de MPS noi si in derulare intre producatorii de imprimante.

“HP si-a extins capacitatile de livrare a serviciilor de tip MPS, folosind expertiza sa din domeniul IT si continuam sa acoperim tot mai mult din piata de MPS in crestere si sa depasim asteptarile”, a declarat Vyomesh Joshi, vice- presedinte executiv, Imaging and Printing Group, HP. “Avantul nostru recent este o confirmare puternica a strategiei HP de stabilire de relatii contractuale pe termen lung cu cele mai importante companii ale lumii, in calitatea noastra de lider al transformarii imprimarii digitale.”

Adoptarea solutiei de servicii de imprimare administrata de la HP a fost o strategie inteleapta. Nu numai ca am redus costurile cu 23% prin eliminarea costurilor de intretinere, suport si cartuse, dar deasemenea am scazut consumul de hartie cu 20%.

“In plus, flota de echipamente este mai eficient gestionata si avem o remarcabila capacitate de imprimare confidentiala.” Tiziano Stopa, Manager – facility and technical procurement, Nestle© Group Italia.

Nestle© Group Italia a intentionat sa consolideze mediile de imprimare si imagistica pentru a scadea costurile, a simplifica managementul, a imbunatatii suportul, a reduce uzul de consumabilele si pentru a introduce imprimarea confidentiala.

S-a creat un mediu de imprimare si imagistica fiabil si de inalta calitate; consolidarea flotei a fost de 71%.

Programul informatic SafeCom asigura imprimarea confidentiala si capabilitati speciale de “pullprinting” pentru informatii sensibile.

reducerea costurilor cu 23%.

imbunatatirea managementului flotei minimizeaza timpii morti, asigurand continuitatea operatiunilor.

“pull-printing” fluidizeaza fluxul de lucru, stimuleaza productivitatea.

In cautarea unei noi abordari a imprimarii si imagisticii la Milano, Nestle© Italia opereaza 18 unitati de productie si doua depozite in intreaga tara inclusiv trei centre importante in Padova, Parma si Perugia.

Produce 70 de marci binecunoscute, ca Buitoni, Perugina, Kitkat, Maggi ca si Gelati Motta, Nescafe, Nidina, Meritene, Sanpellegrino, Chinoa€si Purina. Compania angajeaza peste 6.000 de oameni si 1.150 din ei lucreaza in trei cladiri multietajate la sediul central. Ca si in alte mari organizatii, personalul din departamentele de la sediul central imprima, copiaza, expediaza si primesc faxuri ca parte a indatoririlor zilnice. De-a lungul anilor, flota de echipamente de imprimare si imagistica a crescut la 400 de imprimante si 56 de copiatoare in timp ce cele trei fabrici principale si depozitele detin 158 de echipamente. Nestle© Italia produce in mod uzual 12 miloane de pagini alb-negru si 1,8 milioane de pagini color pe an. €œ

“Am decis sa ne reanalizam mediul de imprimare si imagistica inainte de a scapa costurile de sub control, cu obiectivul de a reduce costurile, a simplifica managementul prin consolidare, a imbunatati suportul si a reduce volumul de consumabile. Numarul de cartuse de toner si cantitatea de hartie cresteau constant de la an la an,” explica Tiziano Stoppa, manager – facility and technical procurement, Nestle© Group Italia. “Trebuia de asemenea sa intelegem cerintele de imprimare individuale si la nivel de departament, si cine anume era autorizat sa utilizeze echipamentele. Mai mult, cateva departamente, inclusiv cel de resurse umane, doreau posibilitatea imprimarii confidentiale astfel incat personalul neautorizat sa nu poata vedea documente cu continut sensibil. Am cerut o abordare total noua a infrastructurii noastre de imprimare si imagistica.”

In concordanta cu un acord international semnat intre Nestle© Group si HP in urma cu trei ani, Nestle© Italia a abordat HP si a cerut o solutie recomandata in aceasta situatie. “Am considerat intotdeauna HP drept un partener ideal pentru imprimare si tehnologii multifunctionale,” comenteaza Stoppa.

Solutia de servicii de imprimare administrata (MPS) implica inlocuirea celor 400 de imprimante de la sediul central cu 132 de dispozitive de imprimare multifunctionale HP si pozitionarea lor in mod strategic in cele trei cladiri de birouri.

In conditiile in care personalul lucreaza pe 32 de etaje, toate nivelele au cate un echipament A4 monocrom iar unele nivele au echipamente color sau A3. O solutie similara de consolidare s-a aplicat in locatiile din Padova, Parma si Perugia. Pe ansamblu, solutia consolideaza flota de echipamente cu 71 de procente.

Nestle© Italia a dat la schimb vechile sale echipamente si ia in leasing noile echipamente intr-un sistem de plata pe masura intrebuintarii. Intreaga afacere valoreaza, in cinci ani, 1.8 milioane euro si include intretinere, suport tehnic prin intermediul pachetului de servicii HP Care Packs cat si livrarea si debarasarea in siguranta a cartuselor de toner.

Pentru a rezolva aspectele de management al flotei de echipamente, imprimarea confidentiala si monitorizarea costurilor pe departamente, toate echipamentele de la sediul central au software SafeCom. Utilizatorii autorizati trebuie doar sa isi treaca legitimatiile pe langa senzor pentru a-si imprima documentele iar capacitatea de “pullprinting” le faciliteaza extragerea foilor rezultate in orice locatie. Un instrument de management de la distanta, pe serverul de imprimare, verifica dispozitivele de cateva ori pe zi pentru a evalua nivelul de toner in cartuse. Consumabilele sunt astfel disponibile mereu inainte ca tonerul sa se termine, scazand timpul de nefunctionare si crescand productivitatea flotei de echipamente.

Dupa implementarea solutiei HP MPS, Nestle© Italia a remarcat schimbari dramatice ale infrastructurii sale de imprimare si imagistica. Noua flota de echipamente, foarte fiabila si economica produce documente de inalta calitate in cadrul unui mediu sigur si usor de administrat iar gradul sau ridicat de disponibilitate mentine continuitatea operatiunilor. Personalul nu isi mai pierde timp pentru a rezolva probleme cu imprimantele, serviciile HP Care Packs asigurand intretinerea si suportul tehnic. Costurile au scazut cu 23 de procente iar consumul de hartie s-a redus cu 20 de procente, echivalentul anual al 2,76 miloane de foi sau 5.500 de topuri. In conditiile in care unele organizatii de protectie a mediului pretind ca busteanul unui copac folosit pentru hartie genereaza aproximativ 8.330 de foi, aceasta inseamna ca Nestle© Italia protejeaza aproximativ 333 de copaci pe an, imbunatatindu-si imaginea de protector al mediului inconjurator.

Programul SafeCom monitorizeaza consumul pe departamente si ofera managementului importante informatii despre costuri. Capacitatea de pull-printing asigurata de software creste dramatic productivitatea personalului si imbunatateste fluxul operatiunilor; acestia isi pot imprima materialele oriunde ar lucra in cladire. O facilitate de imprimare confidentiala acentueaza securitatea imprimarii introducand asigurarea ca numai personalul autorizat are acces la informati sensibile, reducand riscurile operational.

“Aceste valori ale reducerilor de costuri se ridica la nivelul asteptarilor noastre si cred ca, si in continuare, consumurile de hartie si toner vor scadea. Reactiile din partea utilizatorilor sunt foarte incurajatoare, ei considera ca echipamentele sunt usor de folosit si economisesc timp pentru ca angajatii pot obtine mai multe proiecte imprimate cu o singura deplasare, indiferent de localizare”, concluzioneaza Stoppa.

Incepand cu luna martie, GENESYS DISTRIBUTIE include in oferta sa gama de produse Hewlett-Packard, destinata utilizatorilor business. In acest mod,…

HP a lansat noul notebook Pavilion dv3-2230ea cu grafica NVIDIA GeForce G 105M si sistem de operare windows 7 Home…

Xerox a lansat in Romania imprimantele laser alb-negru Phaser 3155/3160/3160N, ideale pentru utilizatorii individuali, si birourile mici, care pun accent…

Fundatia Oracle pentru Educatie (Oracle Education Foundation – OEF) va gazdui peste 70 de profesori din intreaga tara in cadrul…

Tehnologia HP a jucat un rol decisiv in producerea filmului, furnizind puterea de calcul necesara efectelor speciale. Avatar s-a dovedit…

Hewlett Packard lanseaza Campania “Alege inteligent! Alege originalul!”

Compania Hewlett-Packard Romania impreuna cu partenerii sai lanseaza o noua campanie “Alege inteligent! Alege originalul!”. Aceasta isi propune sa educe…

Citeste articolul pe: XtremPC

Serviciile de imprimare administrata HP – Studiu de caz

HP anunta oferta sa de servicii de imprimare administrata (managed print services – MPS). Aceasta abordare a fost recunoscuta drept alegerea prefarata a clientilor din categoria “enterprise”, conform IDC, lider in cercetare si consultanta IT.

Serviciile de imprimare administrata ale HP transforma procesele de afaceri prin optimizarea infrastructurii de imprimare si imagistica a unei companii si prin perfectionarea si eficientizarea circulatiei documentelor, administrand toate mijloacele de imprimare si imagistica; serviciile de imprimare administrata HP ajuta clientii sa isi reduca costurile, sa isi creasca productivitatea si sa diminueze impactul procesului de imprimare asupra mediului.

HP a fost identificata drept lider intr-un sondaj recent derulat de IDC, “Servicii de imprimare administrata – Analiza pietei globale si a furnizorilor”. In esantionul chestionat, HP a avut cea mai mare cota de contracte de MPS noi si in derulare intre producatorii de imprimante.

“HP si-a extins capacitatile de livrare a serviciilor de tip MPS, folosind expertiza sa din domeniul IT si continuam sa acoperim tot mai mult din piata de MPS in crestere si sa depasim asteptarile”, a declarat Vyomesh Joshi, vice- presedinte executiv, Imaging and Printing Group, HP. “Avantul nostru recent este o confirmare puternica a strategiei HP de stabilire de relatii contractuale pe termen lung cu cele mai importante companii ale lumii, in calitatea noastra de lider al transformarii imprimarii digitale.”

Adoptarea solutiei de servicii de imprimare administrata de la HP a fost o strategie inteleapta. Nu numai ca am redus costurile cu 23% prin eliminarea costurilor de intretinere, suport si cartuse, dar deasemenea am scazut consumul de hartie cu 20%.

“In plus, flota de echipamente este mai eficient gestionata si avem o remarcabila capacitate de imprimare confidentiala.” Tiziano Stopa, Manager – facility and technical procurement, Nestle© Group Italia.

Nestle© Group Italia a intentionat sa consolideze mediile de imprimare si imagistica pentru a scadea costurile, a simplifica managementul, a imbunatatii suportul, a reduce uzul de consumabilele si pentru a introduce imprimarea confidentiala.

S-a creat un mediu de imprimare si imagistica fiabil si de inalta calitate; consolidarea flotei a fost de 71%.

Programul informatic SafeCom asigura imprimarea confidentiala si capabilitati speciale de “pullprinting” pentru informatii sensibile.

reducerea costurilor cu 23%.

imbunatatirea managementului flotei minimizeaza timpii morti, asigurand continuitatea operatiunilor.

“pull-printing” fluidizeaza fluxul de lucru, stimuleaza productivitatea.

In cautarea unei noi abordari a imprimarii si imagisticii la Milano, Nestle© Italia opereaza 18 unitati de productie si doua depozite in intreaga tara inclusiv trei centre importante in Padova, Parma si Perugia.

Produce 70 de marci binecunoscute, ca Buitoni, Perugina, Kitkat, Maggi ca si Gelati Motta, Nescafe, Nidina, Meritene, Sanpellegrino, Chinoa€si Purina. Compania angajeaza peste 6.000 de oameni si 1.150 din ei lucreaza in trei cladiri multietajate la sediul central. Ca si in alte mari organizatii, personalul din departamentele de la sediul central imprima, copiaza, expediaza si primesc faxuri ca parte a indatoririlor zilnice. De-a lungul anilor, flota de echipamente de imprimare si imagistica a crescut la 400 de imprimante si 56 de copiatoare in timp ce cele trei fabrici principale si depozitele detin 158 de echipamente. Nestle© Italia produce in mod uzual 12 miloane de pagini alb-negru si 1,8 milioane de pagini color pe an. €œ

“Am decis sa ne reanalizam mediul de imprimare si imagistica inainte de a scapa costurile de sub control, cu obiectivul de a reduce costurile, a simplifica managementul prin consolidare, a imbunatati suportul si a reduce volumul de consumabile. Numarul de cartuse de toner si cantitatea de hartie cresteau constant de la an la an,” explica Tiziano Stoppa, manager – facility and technical procurement, Nestle© Group Italia. “Trebuia de asemenea sa intelegem cerintele de imprimare individuale si la nivel de departament, si cine anume era autorizat sa utilizeze echipamentele. Mai mult, cateva departamente, inclusiv cel de resurse umane, doreau posibilitatea imprimarii confidentiale astfel incat personalul neautorizat sa nu poata vedea documente cu continut sensibil. Am cerut o abordare total noua a infrastructurii noastre de imprimare si imagistica.”

In concordanta cu un acord international semnat intre Nestle© Group si HP in urma cu trei ani, Nestle© Italia a abordat HP si a cerut o solutie recomandata in aceasta situatie. “Am considerat intotdeauna HP drept un partener ideal pentru imprimare si tehnologii multifunctionale,” comenteaza Stoppa.

Solutia de servicii de imprimare administrata (MPS) implica inlocuirea celor 400 de imprimante de la sediul central cu 132 de dispozitive de imprimare multifunctionale HP si pozitionarea lor in mod strategic in cele trei cladiri de birouri.

In conditiile in care personalul lucreaza pe 32 de etaje, toate nivelele au cate un echipament A4 monocrom iar unele nivele au echipamente color sau A3. O solutie similara de consolidare s-a aplicat in locatiile din Padova, Parma si Perugia. Pe ansamblu, solutia consolideaza flota de echipamente cu 71 de procente.

Nestle© Italia a dat la schimb vechile sale echipamente si ia in leasing noile echipamente intr-un sistem de plata pe masura intrebuintarii. Intreaga afacere valoreaza, in cinci ani, 1.8 milioane euro si include intretinere, suport tehnic prin intermediul pachetului de servicii HP Care Packs cat si livrarea si debarasarea in siguranta a cartuselor de toner.

Pentru a rezolva aspectele de management al flotei de echipamente, imprimarea confidentiala si monitorizarea costurilor pe departamente, toate echipamentele de la sediul central au software SafeCom. Utilizatorii autorizati trebuie doar sa isi treaca legitimatiile pe langa senzor pentru a-si imprima documentele iar capacitatea de “pullprinting” le faciliteaza extragerea foilor rezultate in orice locatie. Un instrument de management de la distanta, pe serverul de imprimare, verifica dispozitivele de cateva ori pe zi pentru a evalua nivelul de toner in cartuse. Consumabilele sunt astfel disponibile mereu inainte ca tonerul sa se termine, scazand timpul de nefunctionare si crescand productivitatea flotei de echipamente.

Dupa implementarea solutiei HP MPS, Nestle© Italia a remarcat schimbari dramatice ale infrastructurii sale de imprimare si imagistica. Noua flota de echipamente, foarte fiabila si economica produce documente de inalta calitate in cadrul unui mediu sigur si usor de administrat iar gradul sau ridicat de disponibilitate mentine continuitatea operatiunilor. Personalul nu isi mai pierde timp pentru a rezolva probleme cu imprimantele, serviciile HP Care Packs asigurand intretinerea si suportul tehnic. Costurile au scazut cu 23 de procente iar consumul de hartie s-a redus cu 20 de procente, echivalentul anual al 2,76 miloane de foi sau 5.500 de topuri. In conditiile in care unele organizatii de protectie a mediului pretind ca busteanul unui copac folosit pentru hartie genereaza aproximativ 8.330 de foi, aceasta inseamna ca Nestle© Italia protejeaza aproximativ 333 de copaci pe an, imbunatatindu-si imaginea de protector al mediului inconjurator.

Programul SafeCom monitorizeaza consumul pe departamente si ofera managementului importante informatii despre costuri. Capacitatea de pull-printing asigurata de software creste dramatic productivitatea personalului si imbunatateste fluxul operatiunilor; acestia isi pot imprima materialele oriunde ar lucra in cladire. O facilitate de imprimare confidentiala acentueaza securitatea imprimarii introducand asigurarea ca numai personalul autorizat are acces la informati sensibile, reducand riscurile operational.

“Aceste valori ale reducerilor de costuri se ridica la nivelul asteptarilor noastre si cred ca, si in continuare, consumurile de hartie si toner vor scadea. Reactiile din partea utilizatorilor sunt foarte incurajatoare, ei considera ca echipamentele sunt usor de folosit si economisesc timp pentru ca angajatii pot obtine mai multe proiecte imprimate cu o singura deplasare, indiferent de localizare”, concluzioneaza Stoppa.

Incepand cu luna martie, GENESYS DISTRIBUTIE include in oferta sa gama de produse Hewlett-Packard, destinata utilizatorilor business. In acest mod,…

HP a lansat noul notebook Pavilion dv3-2230ea cu grafica NVIDIA GeForce G 105M si sistem de operare windows 7 Home…

Xerox a lansat in Romania imprimantele laser alb-negru Phaser 3155/3160/3160N, ideale pentru utilizatorii individuali, si birourile mici, care pun accent…

Fundatia Oracle pentru Educatie (Oracle Education Foundation – OEF) va gazdui peste 70 de profesori din intreaga tara in cadrul…

Tehnologia HP a jucat un rol decisiv in producerea filmului, furnizind puterea de calcul necesara efectelor speciale. Avatar s-a dovedit…

Hewlett Packard lanseaza Campania “Alege inteligent! Alege originalul!”

Compania Hewlett-Packard Romania impreuna cu partenerii sai lanseaza o noua campanie “Alege inteligent! Alege originalul!”. Aceasta isi propune sa educe…

Citeste articolul pe: XtremPC

Postat de pe data de 28 feb., 2010 in categoria Noutăți. Poti urmari comentariile acestui articol prin RSS 2.0. Acest articol a fost vizualizat de 570 ori.

Publica un raspuns