Acum ceva timp am gasit niste lucruri destul de interesante care m-au facut sa ma gandesc mai bine la acest an.

Cu toate ca nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfarsitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare ca tot mai multe argumente converg spre concluzia ca in acel an ceva cu totul surprinzator si inimaginabil se va petrece cu planeta noastra si implicit cu noi, locuitorii ei. Inainte de a accepta sau respinge aceste argumente, e bine sa le cunoastem. Si bineinteles, sa ne intrebam: suntem oare pregatiti pentru anul 2012?

Planeta Pamant se manifesta ca un imens circuit electric. Exista un fel de cavitate electromagnetica situata intre Terra si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 km distanta de suprafata pamantului. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice terestre au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann intre anii 1952 – 1957, si ele permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei noastre.

Rezonanta Schumann este prezentata de geofizicienii contemporani drept „bataia inimii” planetei noastre. Aceasta a avut o valoare constanta de 7,8 Hz timp de mii de ani. Insa incepand cu anul 1980, s-a observat o accelerare, mai intai lenta, apoi din ce in ce mai rapida (dupa 1997), pana cand a atins astazi valoarea de 12 Hz. Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viata pe planeta noastra sa corespunda de fapt cu numai 16 ore reale, in termenii timpului terestru. Pare o explicatie destul de plauzibila pentru criza acuta de timp cu care ne confruntam la ora actuala…

Iar curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masura ce ne apropiem de „Punctul Zero”, care corespunde inversarii polilor magnetici ai Pamantului. Caci daca 24 de ore ale zilei reprezinta inca, la ora actuala, 16 ore efective, diferenta dintre acestea se va mari exponential, astfel incat la trecerea prin Punctul Zero, pe care unii il situeaza la sfarsitul anului 2012, 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecintele acestui fenomen sunt incalculabile si sfideaza orice imaginatie: intreaga planeta si toti locuitorii ei vor trece intr-o alta dimensiune!

Cresterea frecventei de rezonanta Schumann se traduce prin scaderea progresiva a densitatii planetei, fenomen ce a fost observat si identificat de clarvazatorul brazilian Triguerinho, inca de la inceputul anilor ’80.

Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbari: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronica, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degraba fanteziste decat minunate. Si mai cu seama, corpul uman devine din ce in ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasa are loc insa la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi acum reprogramat de Inteligenta Cosmica. Ca urmare, intuitia se dezvolta mai repede, ca si toate capacitatile paranormale ce deriva din ea. Al treilea ochi incepe sa se deschida si chiar ochii fizici se transforma pentru a se adapta Luminii si frecventelor ei mult mai elevate.

Scriitor, si ghid la locurile sacre ale planetei, Gregg Braden s-a facut cunoscut prin cartile sale „Trezirea la Punctul Zero: initiere colectiva” si „Translatia intre lumi”. Dupa ce a trait, in tinerete, doua experiente de moarte clinica (NDE) si a avut o cariera profesionala stralucitoare ca inginer de aeronave, a inceput sa tina conferinte si seminarii in intreaga lume. Gregg Braden a dovedit stiintific trecerea prin centura de fotoni si incetinirea gradata a perioadei de rotatie a planetei Pamant. Tot lui ii aparatine demonstratia stiintifica a cresterii frecventei de rezonanta a Terrei (rezonanta Schumann). Braden considera ca, atunci cand planeta noastra nu se va mai roti deloc iar frecventa ei va atinge valoarea de 13 Hz, vom fi in „Punctul Zero” al campului ei magnetic. Dupa doua sau trei zile de repaus, ea va reincepe sa se invarta in sens contrar, ceea ce va determina inversarea polilor magnetici ai Terrei.

1. Timpul va parea ca trece din ce in ce mai repede pe masura ce ne apropiem de „Punctul Zero”. La ora actuala, frecventa Schumann a Terrei este de 12 Hz si se preconizeaza ca la 13 Hz se va opri. Provocand inversarea polilor magnetici, traversarea Punctului Zero va insemna totodata translatia omenirii intr-o dimensiune superioara, a patra, care este la randul ei o treapta catre cea de-a cincea dimensiune. La acest nivel de evolutie, gandurile si dorintele noastre se vor manifesta instantaneu (fapt care corespunde planului astral). Acest Punct Zero este mentionat de calendarele sacre ale omenirii, cum ar fi misteriosul Tolkin ? calendarul mayas ? care prevede sfarsitul actualului ciclu al omenirii in decembrie 2012. Dupa saltul in cea de-a patra dimensiune, prevazut a avea loc inainte de sfarsitul anului 2012, in 2013, conform acestor teorii, vom trece in cea de-a cincea dimensiune.

2. Trecerea in alta etapa la Punctul Zero, prezisa de diferite traditii cu mii de ani in urma, este pe cale de a se realiza. Aceste salturi au loc o data la 13.000 de ani, ceea ce echivaleaza cu o revolutie completa a Soarelui nostru in jurul Soarelui central al galaxiei noastre.

3. Se pare ca dupa trecerea prin Punctul Zero, Soarele va rasari la Vest si va apune la Est. Mai multe texte stravechi descriu astfel de transformari radicale in trecutul indepartat al omenirii.

4. Cea mai mare parte a tehnologiilor cunoscute nu vor mai fi operationale. Exceptie face utilizarea energiei libere, decoperita de Tesla in urma cu un secol, propusa in diferite etape unora dintre guvernele noastre de catre extraterestri, dar ocultata si interzisa de o conspiratie mondiala.

Calendarul Maya a prezis toate aceste schimbari si faptul ca vom reveni la ciclurile naturale bazate pe armonia universala.

Prin urmare, cresterea frecventei de vibratie a planetei noastre implica si elevarea frecventei de vibratie a locuitorilor sai, ceea ce determina efecte asupra organismului dar si elevarea constiintei, chiar daca evenimentele actuale contrazic aceasta (vezi razboaiele si conflictele la nivel mondial).

Alte semne: campul magnetic al planetei s-a diminuat, iar miscarea ei de precesie s-a modificat. Mai mult, polii magnetici ai planetei au inceput deja sa se deplaseze putin cate putin. Toate acestea vor continua si ne indica in mod clar ca ne indreptam spre transformari planetare de importanta cosmica. Este dificil de descris in cuvinte un eveniment atat de rar si de special. Un salt similar s-a produs deja in constelatia Pleiadelor, dar in urma cu foarte multa vreme.

Sigur ca nimeni nu poate spune exact ce se va petrece atunci, insa putem trasa unele repere. Inainte de 2012, sufletele evoluate de pe planeta noastra vor face acest salt si astfel vor deschide poarta ascensionala si pentru altii care le vor urma. Unele fiinte, care deja s-au orientat catre Dumnezeu cu credinta si sinceritate, vor realiza Ascensiunea cu propriul lor corp fizic sublimat, in timp ce altele isi vor parasi acest corp fizic pentru a se regasi intr-un alt plan, cu un corp subtil mai apropiat noii frecvente de vibratie.

Polul nord magnetic terestru este intr-o constanta deplasare. La ora actuala, tinde sa se apropie de polul nord geografic (care coincide cu polul sud magnetic). Unii oameni de stiinta considera ca aceasta inversare a polilor magnetici ai Terrei va avea loc in curand.

Extras din revista”Sciences et Avenir” (Stiinta si viitorul) din iunie 2002: „Analizand datele culese de doi sateliti ? Oersted, lansat in 1999, si Magsat, lansat cu 20 de ani mai devreme ?, o echipa de specialisti de la Institutul de Fizica Pamantului din Paris a remarcat variatii importante ale campului magnetic terestru. Sa fie acesta semnul inversarii polilor magnetici ai Pamantului, eveniment care are loc la aproximativ 250.000 de ani? Nu putem afirma aceasta cu certitudine. Mai degraba putem banui ca intensitatea campului magnetic fluctueaza, scazand si apoi revenind, fara a se modifica polaritatea campului magnetic terestru. Astfel de fluctuatii au mai avut loc in trecut. Inversiune sau fluctuatie, nucleul terestru pare a fi agitat insa de furtuni intense.”

In cadrul Proiectului Montauk, despre care doi dintre participanti (Preston Nichols si Al Bielek) au facut dezvaluiri cutremuratoare intr-un interviu de peste 9 ore, informatii structurate si in cartile lui Preston Nichols si Peter Moon, s-au realizat experiente de proiectie in timp. Cercetatorii care au lucrat la Proiectul Montauk au construit, pe baza unor informatii provenite din surse extraterestre, un dispozitiv cu ajutorul caruia trimiteau diverse persoane in timp si le ghidau acolo pentru a descrie ce vedeau. Al Bielek a fost unul dintre „calatorii in timp” si iata ce raspunde el reporterului la intrebarile legate de anul 2012:

Al Bielek: Anul 10.000 d.C.

AB: Da. Este ca o realitate din vis. Nimeni nu a gasit un viitor tangibil, al lumii fizice, dincolo de 2012. Este ca un zid abrupt dincolo de care nu mai este nimic.

R: Profetiile vorbesc despre o transformare planetara in acea perioada.

AB: Va supravietui.

AB: Calendarul mayas prevede pentru perioada 2011 ? 2013 un fel de bariera. Persoanele clarvazatoare au confirmat ca in jurul anului 2013 este o bariera de care ele nu pot trece.

R: Asta nu inseamna ca nu este nimic dincolo de acel an.

AB: Nu. Este ascuns perceptiilor noastre. Nu se poate vedea nici macar cu o masina a timpului. Multi se intreaba daca vor mai avea controlul asupra omenirii dupa 2013.

R: Se pare ca avem de a face cu o elevare a constiintei pe masura ce ne apropiem de translatia in cea de-a patra dimensiune.

AB: Intr-adevar. Sunt ceva dovezi in directia asta.

R: Se discuta mult despre ideea translatiei intr-o a patra dimensiune. Ce inseamna aceasta?

AB: De fapt, inseamna trecerea la o frecventa de vibratie superioara. Este de asemenea in legatura cu constientizarea faptului ca nu suntem separati de Creatorul nostru. Este un eveniment de genul celui numit de crestini „revenirea in Glorie”. A doua venire se refera mai degraba la o stare interioara, decat la o fiinta care vine si stabileste o ierarhie.

AB: A patra dimensiune este mult mai plina de viata. Este o dimensiune in care predomina compasiunea, intelegerea si iubirea. Trecerea definitiva la cea de-a patra dimensiune cred ca va avea loc intre anii 2003 si 2013.

R: E interesant ca si prin metodele de divinatie I-Ching se prevede un sfarsit in anul 2012.

AB: Da. Nimic nu va mai fi la fel pe Pamant. Transformarile au inceput deja. Suntem martori la „disparitia” celei de-a treia dimensiuni a vietii.

Pentru a patra relevanta postului ma simt nevoit sa mai fac unul cu harta, asadar behold, o sa revin cu mai multe detalii ceva mai tarziu.

Asadar ce parere aveti? E pe bune?

Ultima oara modificat de pe 22 Aug 2006 17:20, modificat de 2 ori in total.

Planeta Terra se manifesta ca un imens circuit electic. Intre suprafata si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanta de suprafata, exista un fel de cavitate electromagnetica. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice au fost descoperite de fizicianul german W.O.Schumann, intre 1952-1957 si permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei Terra.

Timp de mii de ani, Rezonanta Schumann sau pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secunda, constanta fiind folosita in domeniul militar.

Din 1980, rezonanta a inceput sa creasca incet, acum fiind de 12 cicli pe secunda.

Acest lucru (calculat) arata ca ziua are numai 16 ore, in loc de 24, cat era odinioara….insa pentru noi este aproape imperceptibil lucru asta din moment ce suntem prinsi in vartejul social zilnic…insa nu putini sunt aceia care afirma ca nu le mai ajunge timpul pentru problemele lor.

In acest ritm in 2012, timpul va ajunge la 0.

De asemenea in anul 2012, planul Sistemului nostru solar, se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee,deci ciclul de 26.000 ani va fi complet.

Mayasii,au avut cele mai inalte cunostinte despre Timp si Spatiu. Calendarul Mayas este cel mai precis de pe Terra. In acest calendar, cea de-a 5-a Lume se sfirseste in 1987. A Sasea Lume incepe in 2012. Deci, acum suntem intre doua Lumi. Acest timp este numit ” Apocalipsa”.

Acest lucru nu inseamna sfarsitul lumii asa cum marea majoritate tinde sa creada ci cu totul si cu totul altceva,si anume vom intelege mai bine adevarul dupa ce vom trece de punctul terminus.

Mai inseamna si faptul ca exclusiv de NOI depinde cum vom construi aceasta Noua Lume si Civilizatie care va veni.

1.Vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem noi azi.

2.Vom depasi constiintele actuale despre Timp si Spatiu.

3.Vom depasi necesitatea Banului.

4.Dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra in Dimensiunea a 5-a.

5.Planeta Terra si intreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia si intregul Univers.

6.ADN-ul uman va fi reprogramat si imbunatatit, si va avea 12 spirale in loc de 2.

Marea Schimbare ne afecteaza ciclul veghe-somn, relatiile cu ceilalti, reglarea imunitara a organismului si perceptia asupra Timpului si Spatiului.

….migrene, dureri de cap, oboseala.

….senzatia trecerii unui curent electric prin creier si coloana vertebrala.

….crampe musculare.

….simtome de gripa.

….vise intense.

….creste sensibilitatea corpului uman ca rezultat al vibratiilor noi, mult mai inalte.

….actualmente 16 ore echivaleaza cu 24 de ore, Timpul se contracta.

….corpul fizic a inceput sa se schimbe, se creaza un nou corp de Lumina.

….cresc abilitatile intuitive si de vindecare, dovada multimea de bioterapeuti aparuta in ultimul timp.

….structura interna a ochiului uman se transforma in functie de noua atmosfera planetara si cresterea luminozitatii.

….activarea capacitatilor latente a fiintelor, noii nascuti avind capacitate telepatica mult marita.

La nivel de planeta asistam in primul rind la inceputul inversiunii Polilor magnetici, ceea ce se intimpla o data la 13 .000 de ani, deci de doua ori intr-un Mare Ciclu Cosmic de 26.000 de ani.

In ultimii ani, liniile de cimp magnetic ieseau din Polul Sud si intrau pe la Polul Nord.

Acum, oamenii de stiinta observa ca acest cimp magnetic stabil, incepe sa se schimbe, sa slabeasca. In ultimul secol, slabirea a fost de 10-15%, dar in ultimii ani s-a accelerat mult.

Geofizicianul francez Gauthier Hulot afirma ca acest cimp, in Atlanticul de Sud si in America de Sud, este cu 30% mai slab.

Dr. Garry Glatzmaier, profesorul de Fizica Pamintului la Universitatea California din Santa Cruz, afirma ca miezul metalic lichid al planetei se misca continuu, pentru a se putea raci. Aceste miscari genereaza cimpul magnetic terestru. Dar miezul se misca si in directii opuse cimpului majoritar, si care pot creste in intensitate, ducind in cele din urma la o inversare a Polilor magnetici ai planetei. Acesta inversare e precedata intotdeauna de o slabire a cimpului magnetic.

Pentru satelitii care se afla deasupra atmosferei , cimpul magnetic planetar este singurul scut protector impotriva particulelor din vintul solar. Ei se defecteaza cind trec printr-un cimp magnetic slab.

Iminenta inversare a Polilor ar putea fi aratata si de extinderea Aurorei Polare, care se observa numai la Polul Nord, urmind ca acum sa se extinda si asupra Atlanticului de Sud.

Slabirea cimpului magnetic duce de asemenea la sporirea cazurilor de cancer.

Alte efecte ale marilor transformari cosmice la care asistam, sunt atmosferele planetelor Sistemului Solar.

Atmosfera lui Marte creste rapid, acum e dubla si a dus la defectarea lui Mars Observer in anul 1997.

Luna, isi ” fabrica” atmosfera proprie care acum se intinde pe o suprafata de 6.000 de km, fiind compusa din compusi ai sodiului, dupa cum declara Alexei Dimitriev, cercetator rus.

Atmosfera Terrei se schimba si ea, in straturile superioare formindu-se un nou gaz, care pina acum nu exista.

Venus ne arata o crestere marcanta de intensitate luminoasa.

Jupiter sufera o modificare atit de puternica , incit s-a format un tub de radiatie ionizata, intre el si un satelit al sau , Io. De asemenea cimpul lui magnetic a crescut in intensitate de 2 ori.

Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli si acum isi intensifica cimpul magnetic si devin tot mai stralucitoare.

Activitatea vulcanica pe Terra a crescut cu 500% din 1875 incoace, iar cimpul magnetic al Soarelui a crescut cu 230% din 1901.

Conform Academiei Nationale de Stiinte din Siberia, aceste multiple schimbari se datoresc intrarii Sistemului Solar intr-o zona cosmica cu o energie mult mai intensa.

Plasma stralucitoare de la marginea Sistemului Solar, a crescut recent de 10 ori in intensitate.

Soarele are un cimp magnetic numit heliosfera, care inglobeaza intregul Sistem Solar,cercetatorii rusi au studiat partea frontala a heliosferei, si au observat acolo plasma stralucitoare, ca si cum intregul Sistem Solar a intrat intr-o zona cu o energie mult mai inalta, numita Centura Fotonica.

Acesta energie aprinde plasma heliosferei in partea frontala, care devine mai luminoasa, mai stralucitoare,patrunde apoi in Soare, care o va raspindi apoi in intregul Sistem Solar, saturand spatiul interplanetar, astfel ca toate planetele vor primi un supliment mare de energie.

Ceea ce am citit aici mi se pare destul de convingator, chiar foarte convingator…

Si marmota invelea ciocolata in staniol. Cu alte cuvinte: SF slab, trebuia sa fie cu extraterestii ceva razboaie intergalactice, asa pare prea realist.

In acest calendar, cea de-a 5-a Lume se sfirseste in 1987.

Aha, si ce s-a intamplat atunci? Ati ghicit, nimic! Acelasi lucru o sa se intample si in 2012. Nimic!

Dar nu trebuie sa va ganditi neaparat la sfasitul lumii, ci la sfasitul unei perioade, trecerea intr-o alta era. Va depinde de noi daca vom trece in ceva mai bun sau mai rau.

, au mai fost multe teorii, de la Cutremure pana la meteoriti si am trecut peste toate, eu sincer m-am saturat de teorii legat de conspiratii si extraterestri, n-am vazut nici un zeu/semi-zeu pe pamant si desi tehnologia avanseaza creierul uman este la limita posibilului, nu cred nici in teoria cum ca omul isi foloseste 5% din creier, stiu studenti care au stat nopti intregi la meditat cu gandul ca pot mai mult si au sfarsit prin niste comotii celebrale, unii pur si simplu se nasc mai dotati ca si ceilalti, ar fi o prostie sa incerci sa concurezi cu astfel de persoane, dar pana si ei au o limita, sa nu credeti ca au creierul mai mare sau au puteri telekinetice, poate o au fost conceputi dintr-o esenta mai buna.

1.Vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem noi azi.

2.Vom depasi constiintele actuale despre Timp si Spatiu.

3.Vom depasi necesitatea Banului.

4.Dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra in Dimensiunea a 5-a.

5.Planeta Terra si intreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia si intregul Univers.

loc de 2.

1. In ultimu secol am cam depasit orice asteptare a omului din punct de vedere tehnologic.

2.Care timp care spatiu? – Ziua are 12 Ore/ 1 Ora – 60 de minute si asa mai departe sau mai trebuie teorii si din fizica, cat despre spatiu, aici se prea poate, sper sa gasim martieni pe Marte – unii cred ca nu am ajuns nici pe luna.

3.Posibil, o sa facem tranzactiile in lucruri (schimburi) ca si pe vremuri, vrei o masinca noua dai un calculator High-End si ceva tzoale la schimb (depinde de masina) pentru ea, vrei o nevata dai…

4.Te cred si eu ca vom trece rapid, conform spuseleor e mai sus o sa aiba la baza doar partea emotionala: We make love all day until we bust then comes the 5’th Dimension (use a Condom and you can stay more time in the 4’th domension).

6.Deci pana la urma creatorul este informatician si programarea-i ocupa tot timpul, pana acum a lansat doar versiuni beta in 2012 o sa apara versiunea finala.

Hai ca deja am luat toate civilizatiile la rand cu gandul la apocalipsa, de la Egipteni pana la mayasi, poate mai apare cineva sa zica ceva si de Vikingi.

Slab, nu cred ca o sa iasa bani pe chestia asta. Ma bag la un Stargate, alora le merge, incercati reteta

„Romanii sunt o natie de miei in drum continuu spre abator.” Alain Gavrilutiu

Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viata pe planeta noastra sa corespunda de fapt cu numai 16 ore reale, in termenii timpului terestru. Pare o explicatie destul de plauzibila pentru criza acuta de timp cu care ne confruntam la ora actuala…

24=16? sa inteleg atunci dC ceasurile normale (cele care nu sunt conectate la satelit sau stiu eu ce) nu arata lucrul asta (si ma refer la ceasurile de mana de camera etc) stiu ca sunt facute sa clicaie odata pe secunda nu mai repede cu 1.5…..

Braden considera ca, atunci cand planeta noastra nu se va mai roti deloc iar frecventa ei va atinge valoarea de 13 Hz, vom fi in „Punctul Zero” al campului ei magnetic. Dupa doua sau trei zile de repaus, ea va reincepe sa se invarta in sens contrar, ceea ce va determina inversarea polilor magnetici ai Terrei.

1. Timpul va parea ca trece din ce in ce mai repede pe masura ce ne apropiem de „Punctul Zero”. La ora actuala, frecventa Schumann a Terrei este de 12 Hz si se preconizeaza ca la 13 Hz se va opri. Provocand inversarea polilor magnetici, traversarea Punctului Zero va insemna totodata translatia omenirii intr-o dimensiune superioara, a patra, care este la randul ei o treapta catre cea de-a cincea dimensiune. La acest nivel de evolutie, gandurile si dorintele noastre se vor manifesta instantaneu (fapt care corespunde planului astral). Acest Punct Zero este mentionat de calendarele sacre ale omenirii, cum ar fi misteriosul Tolkin ? calendarul mayas ? care prevede sfarsitul actualului ciclu al omenirii in decembrie 2012. Dupa saltul in cea de-a patra dimensiune, prevazut a avea loc inainte de sfarsitul anului 2012, in 2013, conform acestor teorii, vom trece in cea de-a cincea dimensiune.

Mayasii,au avut cele mai inalte cunostinte despre Timp si Spatiu. Calendarul Mayas este cel mai precis de pe Terra. In acest calendar, cea de-a 5-a Lume se sfirseste in 1987. A Sasea Lume incepe in 2012. Deci, acum suntem intre doua Lumi. Acest timp este numit ” Apocalipsa”.

Unele fiinte, care deja s-au orientat catre Dumnezeu cu credinta si sinceritate, vor realiza Ascensiunea cu propriul lor corp fizic sublimat, in timp ce altele isi vor parasi acest corp fizic pentru a se regasi intr-un alt plan, cu un corp subtil mai apropiat noii frecvente de vibratie.

Deja a luat`o pe calea ce spirituala iar cea stiintifica nu mai exista adica eu care nu am nici o treaba cu biseria si d- zeu o sa ma evaporez ca asa trebuie sa se intample dupa ce pamantul isi shimba rotatia iar maicutele si restu vor merge linistiti mai departe.

Probabil ca singura ingrijorare este inversarea polilor restu sunt doar simple prosti, si preziceri unor oameni inteligenti dar superficiali.

Mai degraba putem banui ca intensitatea campului magnetic fluctueaza, scazand si apoi revenind, fara a se modifica polaritatea campului magnetic terestru. Astfel de fluctuatii au mai avut loc in trecut. Inversiune sau fluctuatie, nucleul terestru pare a fi agitat insa de furtuni intense.”

oh se pare ca se stie ce se va intampla dupa schimbarea polilor.

Al Bielek: Anul 10.000 d.C.

AB: Da. Este ca o realitate din vis. Nimeni nu a gasit un viitor tangibil, al lumii fizice, dincolo de 2012. Este ca un zid abrupt dincolo de care nu mai este nimic.

R: Profetiile vorbesc despre o transformare planetara in acea perioada.

AB: Va supravietui.

AB: Calendarul mayas prevede pentru perioada 2011 ? 2013 un fel de bariera. Persoanele clarvazatoare au confirmat ca in jurul anului 2013 este o bariera de care ele nu pot trece.

R: Asta nu inseamna ca nu este nimic dincolo de acel an.

AB: Nu. Este ascuns perceptiilor noastre. Nu se poate vedea nici macar cu o masina a timpului. Multi se intreaba daca vor mai avea controlul asupra omenirii dupa 2013.

R: Se pare ca avem de a face cu o elevare a constiintei pe masura ce ne apropiem de translatia in cea de-a patra dimensiune.

AB: Intr-adevar. Sunt ceva dovezi in directia asta.

R: Se discuta mult despre ideea translatiei intr-o a patra dimensiune. Ce inseamna aceasta?

AB: De fapt, inseamna trecerea la o frecventa de vibratie superioara. Este de asemenea in legatura cu constientizarea faptului ca nu suntem separati de Creatorul nostru. Este un eveniment de genul celui numit de crestini „revenirea in Glorie”. A doua venire se refera mai degraba la o stare interioara, decat la o fiinta care vine si stabileste o ierarhie.

AB: A patra dimensiune este mult mai plina de viata. Este o dimensiune in care predomina compasiunea, intelegerea si iubirea. Trecerea definitiva la cea de-a patra dimensiune cred ca va avea loc intre anii 2003 si 2013.

R: E interesant ca si prin metodele de divinatie I-Ching se prevede un sfarsit in anul 2012.

AB: Da. Nimic nu va mai fi la fel pe Pamant. Transformarile au inceput deja. Suntem martori la „disparitia” celei de-a treia dimensiuni a vietii.

Asta chiar e interesant, daca ai mai avea as vrea sa mai postezi sa stiu si eu cum ii trimitea pe oameni aia in timp.

si nu mai scrie cu size 9 ca nu am lupa cu mine.

Disparut JACK SHEPARD doctor american.

La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.

Nu pica atunci. Tetelu a zis ca sfarsitul lumii pica intr-o joi, deci mayasii sa ne lase.

… si ca sa nu pierdem timpul, sa presupunem ca am dreptate.

Nu pica atunci. Tetelu a zis ca sfarsitul lumii pica intr-o joi, deci mayasii sa ne lase.

Totusi sunt curios si abea astept sa vad de pe ce site a mai fost luat…

Disparut JACK SHEPARD doctor american.

La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.

Informatiile sunt luate de pe forumul Solaris 2012, nu cred ca au auzit toti de el, cred ca numele spune totul.

Eu mai astept 6 ani sa vad ce se intampla.

Pregatiri nu fac, pentru ca nu stiu cati invitati am sa am.

Unele fiinte, care deja s-au orientat catre Dumnezeu cu credinta si sinceritate, vor realiza Ascensiunea cu propriul lor corp fizic sublimat, in timp ce altele isi vor parasi acest corp fizic pentru a se regasi intr-un alt plan, cu un corp subtil mai apropiat noii frecvente de vibratie.

se facuse destul de mult tam-tam cu anul 2000 din cate stiu eu, nici atunci, nici acum, nu cred in asemenea prostii inventate.

se legea de niste adevaruri si le infloresc , that’s it.

Sunt curios de cand stiau mayasii de calendarul crestin si s-au apucat sa previzioneze pe 2012 nu stiu ce Apocalipsa. Chestia asta imi auduce aminte de previziunile cu cutremurele lu Hancu ( pseudo-om de stiinta) care sa dadea cu fundu de pamant ca o sa vina nu stiu ce cutremur in Bucuresti si o sa ii rada pe toti ca asa a calculat el.

Problema nu e ca nu poate sa vina un cutremur, probabilitatea exista … dar deocamdata nu exista nici o baza stiintifica de a prezice asa ceva.

Si cu sfarsitul lumii e la fel, poate sa vina si maine… asa cum un asteroid i-a maturat pe dinozauri asa ne poate matura si pe noi in 2012 sau in 2100 daca nu vom fi suficient de dezvoltati tehnologic sa il distrugem inainte de a ne lovi.

Deci s-a mai intamplat si o sa se mai intample si nu o sa crape nimeni.

Din pacate catastrofele sunt ceva normal pe planeta asta si putem sa facem noi ce vrem ca tot o sa se intample…

Hehe ce tare ideea topicului. As avea cateva chestii de spus:

Dupa umilele mele cunostinte, scenariile cu sfarsitul lumii sunt la moda la crestini inca din anul 1000, si nu pot sa treaca cincizeci de ani, fara sa mai apare inca una. Prea multi oameni cu prea mult timp liber, zic eu…

Eh, nici eu nu sunt 100% sigur, pana atunci va recomand un plin de conspiratii de astea, atentie e nevoie de mult timp liber, rabdare si trebuie sa te inregistrezi inainte.

Screenshot of the Timewave Zero software graphing Terrence Mckenna’s ‘novelty wave’ over a 25 year period. Higher points on the y axis represent instances of habitual trends in universal phenomena. Lower points indicate moments of increased novelty. The unconnected vertical line at the graph’s midpoint indicates the location of the target date.

Incepand de astazi 14 Iulie 2006 declar forumul inchis publicului… Cei care doresc sa se inscrie o pot face totusi numai la recomandarea unui membru SOLARIS…

Foooarte misterios…

Recunosc ca si eu de la o vreme, am dezvoltat o pasiune ptr filmele din seria Stargate (ascensiune, Antici etc, cine stie, cunoaste) dar parca nu m-a prins asa de tare.

Am vazut un documentar in care conform datelor istorice, exista perioade ciclice prin care se prevede cate un sfarsit de asta al lumii, si bineinteles de fiecare data si oameni care sa creada.

In ’99 cand cu eclipsa trebuiia sa mai avem unul, in 2000 din nou, prin 2001 trebuia sa ne loveasca un asteroid, in 06.06.06 adica anul asta din nou, si acum cica prin 2012 …

Eu unul incerc sa revin cu picioarele pe pamant si sa imi vad de ziua de astazi, ce va fi maine … habar nu am … ce va fi in 2012 … nu pot sa previn … deci live your life si lasati-o mai usor cu SF-ul.

A patra dimensiune este timpul. Explicati-mi si mie cum intram in ea…

Cand vezi bambilici cu trecerea intr-o alta dimensiune , clarvazatori , masina a timpului , calendar maya , elevarea constiintei , etc credibilitatea tinde spre 0 absolut.

A patra dimensiune este timpul. Explicati-mi si mie cum intram in ea…

Abbadon, articolul ala din primul post e scris pur si simplu dupa ureche. Timpul de pe Pamant se masoara in ore, a carui unitate fundamentala e obtinuta pe baza unor metode fizice mai serioase (pe baza proprietatilor atomului de cesiu daca tin bine minte).

Rezonanta Schumann nu e nici o bataie de inima, este pur si simplu un set de „varfuri” din spectrul electromagnetic al Pamantului, influentat de fulgere foarte puternice si, culmea, de reteaua de curent din America de Nord. Deci de la americani ni se trage

. N-are nici o logica sa masori timpul pe baza unei marimi atat de influentabile, iar timpul terestru nici nu se masoara dupa asta – timpul terestru, se masoara la fel ca orice altceva, in secunde (si derivatele sale) – in timp ce frecventa se masoara in Hertzi (secunde^-1) sau, daca vrei, in oscilatii pe secunda. E mai logic sa consideri ca variaza numarul de oscilatii si nu lungimea unei secunde, nu

Polii magnetici ai Pamantului s-au mai inversat pana acum si n-a venit sfarsitul lumii. Cel mult o sa urmeze o perioada in care dispozitivele wireless or sa dea rateuri si poate un flux mai mici de turisti pe plaje (s-ar putea sa ma insel, dar o parte din centurile van Allen sunt determinate de polii magnetici – dar aici nu bag mana in foc pentru ca e mult timp de cand n-am mai avut de-a face cu asta).

Triguerinho ala, a mai prezis doua sfarsituri de lume pana acum.

Calendarul mayasilor nu prezice nici un sfarsit de lume in 2012, pur si simplu acolo se opreste. Ma gandesc ca in afara de ere si de nu stiu ce, e suficient de nepractic sa iti bati capul facand un calendar pe urmatorii 2000 de ani – cred ca 400 si ceva de ani le ajungeau.

Polii magnetici ai planetei se misca putin cate putin de cand s-au format.

. Polii magnetici nu se inverseaza la fiecare 13,000 de ani. Liniile de camp magnetic logic ca ies prin polul sud si intra in polul nord: polul nord magnetic se afla langa polul sud geografic (altfel cum crezi ca ar arata polul SUD al unei busole NORDUL?)

Atmosfera lui Marte este la fel ca si pana acum, si oricum atmosfera nu ar avea cum sa „creasca” si sa mai si detectam chestia asta. Uranus e o planeta de gaz si nu are camp magnetic, sau daca il are, cu siguranta n-aveam cum detecta schimbarea de pe Pamant.

La marginea sistemului solar nu exista nici o plasma stralucitoare.

Terra si sistemul solar sunt, ca sa vezi, perfect sincronizate cu Galaxia si Universul. Ultima oara cand am verificat inca se invarteau.

, iar eu ma mut de pe pamant cu intreg familionul, pe Luna sau unde or face oamenii baze.

Abbadon, articolul ala din primul post e scris pur si simplu dupa ureche. Timpul de pe Pamant se masoara in ore, a carui unitate fundamentala e obtinuta pe baza unor metode fizice mai serioase (pe baza proprietatilor atomului de cesiu daca tin bine minte).

Cuart.O roca mai speciala care are o frecventa interna de 30KHz.

Ceasurile folosesc un cristal de cuart pt a arata timpul IIRC.

Errr, deh, e pe bune, nu e pe bune nu putem sa ne dam seama cu adevar, oricum nemernicii nostri din ziua de azi distrug circuitul naturii incetul cu incetul, mult timp pana la extinctie nu mai e, cum zicea si Agent Smith in Matrix, rasa umana este o boala a acetei planete, un cancer o ciuma. Orice alt mamifer cauta un echilibru cu natura, noi nu, nici nu ne intereseaza macar.

Orice alt mamifer cauta un echilibru cu natura, noi nu, nici nu ne intereseaza macar.

pe cei de la putere nu-i intereseaza. sa le fie lor bine, asa se gandesc. mai sunt si foarte multi naivi, care nu au habar ce se intampla pe lumea asta, si mai sunt altii care nu sunt de acord cu ceea ce se petrecere, insa nu putem schimba nimic.

Acum am vazut si eu topicul. Totusi scriu reply-ul la 30 minute dupa ce am citit, pentru ca 30 minute mi-a luat ca sa termin cu rasul, gandindu-ma cat de idioti pot fi unii oameni care cred asa ceva. Abaddon daca as fi moderator, ti-as muta primul post . Deci serios, e atat de tampit scenariul incat daca s-ar face un film cu el, n-ar avea nici un succes (sau mai stii ? la cat de idioti sunt oamenii se poate sa le placa). Cel care a scris acele previziuni chiar nu are cu altceva sa-si umple timpul decat cu revelatia lui despre masinile timpului si inima planetei ?? Daca tot si-a facut scenariul asta care nici intr-un film nu e bun, atunci macar sa ne scuteasca de mintea lui ingusta si sa isi tina hartiile intr-un sertar al unui dulap dintr-o casa batraneasca.

) dar cand iti spun ca articolele de mai sus m-au facut sa stau pe ganduri nu glumesc.

Minte ingusta, cred ca glumesti, aici l-as da exemplu pe Becalii, Ciao Darwin (de fapt tot postul) nu cei ce gandesc in perspectiva.

Nu exista nici dovezi si nici intamplari…

Pentru ca nu putem percepe in acest moment schimbarile ce vor urma, sunt prea profunde iar noi suntem interesati de alte chestiuni deocamdata….cum ar fi o dovada palpabila sau o intamplare eventual filmata cu vreo camera video performanta…

Ca o sinteza pot sa afirm ca absolut totul se petrece la nivel molecular, la nivel de ADN si poate din aceasta cauza nu putem vedea chiar acum rezultatele….insa pana in 2012 intreaga transformare isi va definitiva rostul si vom putea avea nenumarate „dovezi”…care oricum nu vor mai avea nici o importanta din moment ce nivelul urmator depaseste orice imaginatie si este imposibil de explicat in cuvinte sau imagini…

Nu sunt simple previziuni si nici aberatii…este suficient sa mentionez codexul mayas pentru a scoate in evidenta evenimentul din 21.12.2012…oare ce rost ar fi avut sa sape in piatra aceasta data fara nici o semnificatie….datele stiintifice sunt clare, lumea scientologilor a cazut de acord ca „ceva” se va intampla in 2012….insa nu va fi sfarsitul lumii asa cum multi inclina sa creada…

2012 mai pe scurt va fi data la care „unii” vor avea prilejul de a-si depasi conditia umana….o data la care „omul” asa cum il stim astazi va depasi tehnologia existenta…

Sunt cateva din intrebarile care isi vor gasi raspunsul in 2012….pana atunci…sa auzim numai de bine…

dude, revino cu picioarele pe Pamant si trezeste-te ! am crezut ca te-a lamurit std, insa se pare ca m-am inselat. totusi, take it easy man!

apreciezi si jignirile din postul lui Sobolan ? sunt la adresa ta, nu te alta. (+ altii care cred in prostii de genul) aaahhhhh, mi-am si adus aminte. treaba asta cu apocalipsa imi aduce aminte de mesajele pe care le mai primesc pe yahoo messenger, ca vai, trebuie sa trimiti nu stiu ce mesaj mai departe ca nu mai au cei de la yahoo spatiu pentru alte adrese mail, sau ca n-o sa mai fie gratuit etc. iar prostii chiar trimit mai departe

Ultima oara modificat de pe 24 Aug 2006 19:48, modificat de 2 ori in total.

M-am saturat de faze de astea…

M-am saturat de atatea reinterpretari a sfarsitului lumii sau mai stiu eu ce.

Exista 2 posibilitati care explica aparitia omului, teoria darwinista pe care toti o stim si varianta cu dumnezeu.

Dar sa incercam sa gandim in perspectiva, acest dumnezeu nu este ceea ce scrie in biblie, ci un alien care ori a vrut sa vada cum evoluam, in cazul asta un experiment.

Pe post de hrana nu cred ca putem fii caci am fost neglijati destul de mult.

Biblia a fost scrisa tot de oameni, nu ma astept sa creda cineva toate balariile de acolo, mai ales daca nu au o explicatie palpabila.

Domnul Hancu a mai facut niscaiva preziceri acuma ceva ani, in rest nimic. Interesant este faptul ca treaba nu a fost facuta publica.

) dar cand iti spun ca articolele de mai sus m-au facut sa stau pe ganduri nu glumesc.

Minte ingusta, cred ca glumesti, aici l-as da exemplu pe Becalii, Ciao Darwin (de fapt tot postul) nu cei ce gandesc in perspectiva.

Nu exista nici dovezi si nici intamplari…

Pentru ca nu putem percepe in acest moment schimbarile ce vor urma, sunt prea profunde iar noi suntem interesati de alte chestiuni deocamdata….cum ar fi o dovada palpabila sau o intamplare eventual filmata cu vreo camera video performanta…

Ca o sinteza pot sa afirm ca absolut totul se petrece la nivel molecular, la nivel de ADN si poate din aceasta cauza nu putem vedea chiar acum rezultatele….insa pana in 2012 intreaga transformare isi va definitiva rostul si vom putea avea nenumarate „dovezi”…care oricum nu vor mai avea nici o importanta din moment ce nivelul urmator depaseste orice imaginatie si este imposibil de explicat in cuvinte sau imagini…

Nu sunt simple previziuni si nici aberatii…este suficient sa mentionez codexul mayas pentru a scoate in evidenta evenimentul din 21.12.2012…oare ce rost ar fi avut sa sape in piatra aceasta data fara nici o semnificatie….datele stiintifice sunt clare, lumea scientologilor a cazut de acord ca „ceva” se va intampla in 2012….insa nu va fi sfarsitul lumii asa cum multi inclina sa creada…

2012 mai pe scurt va fi data la care „unii” vor avea prilejul de a-si depasi conditia umana….o data la care „omul” asa cum il stim astazi va depasi tehnologia existenta…

Sunt cateva din intrebarile care isi vor gasi raspunsul in 2012….pana atunci…sa auzim numai de bine…

, mai tata, mda…parca este intriga din X-MEN. O mutatie spontana care le da puteri oamenilor. Pai daca trebuie sa fie 12 atunci, nu ar trebui ca deja sa inceapa sa se multiplice? Sunt curios cum naiba vor sta alea 12 impreuna? Ah, sa nu uit, inca un cromozom in plus din filmul DOOM 3!

Mai sa o luam usor. Intradevar multi au zis ca o sa fie asa si altfel. Am trecut peste milioane de preziceri de cand s-au hotarat „astia sa se apuce de munca” prezicerilor.

, ok de acodr cu tine. Desene, legende si picturi rupestere infatisand tot felul de fenomene si fiinte ciudate, de la oameni in costum de scafandru pana la descrierea unei decolari de pe planeta asta…well, simple coincidente sau nu…

Totusi sa zici ca ei ne-au „facut” e cam mult…

Citeste articolul pe: XtremPC

2012, LHC si alte apocalipse

Acum ceva timp am gasit niste lucruri destul de interesante care m-au facut sa ma gandesc mai bine la acest an.

Cu toate ca nu au trecut testul anului 2000, teoriile sfarsitului lumii cunosc acum un reviriment legat de anul 2012. Se pare ca tot mai multe argumente converg spre concluzia ca in acel an ceva cu totul surprinzator si inimaginabil se va petrece cu planeta noastra si implicit cu noi, locuitorii ei. Inainte de a accepta sau respinge aceste argumente, e bine sa le cunoastem. Si bineinteles, sa ne intrebam: suntem oare pregatiti pentru anul 2012?

Planeta Pamant se manifesta ca un imens circuit electric. Exista un fel de cavitate electromagnetica situata intre Terra si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 km distanta de suprafata pamantului. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice terestre au fost descoperite de fizicianul german W. O. Schumann intre anii 1952 – 1957, si ele permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei noastre.

Rezonanta Schumann este prezentata de geofizicienii contemporani drept „bataia inimii” planetei noastre. Aceasta a avut o valoare constanta de 7,8 Hz timp de mii de ani. Insa incepand cu anul 1980, s-a observat o accelerare, mai intai lenta, apoi din ce in ce mai rapida (dupa 1997), pana cand a atins astazi valoarea de 12 Hz. Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viata pe planeta noastra sa corespunda de fapt cu numai 16 ore reale, in termenii timpului terestru. Pare o explicatie destul de plauzibila pentru criza acuta de timp cu care ne confruntam la ora actuala…

Iar curgerea timpului terestru se va mai accelera, pe masura ce ne apropiem de „Punctul Zero”, care corespunde inversarii polilor magnetici ai Pamantului. Caci daca 24 de ore ale zilei reprezinta inca, la ora actuala, 16 ore efective, diferenta dintre acestea se va mari exponential, astfel incat la trecerea prin Punctul Zero, pe care unii il situeaza la sfarsitul anului 2012, 24 de ore din anul 1980 vor corespunde la 0 ore efective. Altfel spus, timpul terestru nu va mai exista! Consecintele acestui fenomen sunt incalculabile si sfideaza orice imaginatie: intreaga planeta si toti locuitorii ei vor trece intr-o alta dimensiune!

Cresterea frecventei de rezonanta Schumann se traduce prin scaderea progresiva a densitatii planetei, fenomen ce a fost observat si identificat de clarvazatorul brazilian Triguerinho, inca de la inceputul anilor ’80.

Omul este supus, ca toate creaturile Terrei, efectelor acestei schimbari: simptome fizice cum ar fi migrenele, oboseala cronica, crampele musculare, simptome ale gripei, vise intense mai degraba fanteziste decat minunate. Si mai cu seama, corpul uman devine din ce in ce mai sensibil. Modificarea cea mai spectaculoasa are loc insa la nivelul ADN-ului uman, care pare a fi acum reprogramat de Inteligenta Cosmica. Ca urmare, intuitia se dezvolta mai repede, ca si toate capacitatile paranormale ce deriva din ea. Al treilea ochi incepe sa se deschida si chiar ochii fizici se transforma pentru a se adapta Luminii si frecventelor ei mult mai elevate.

Scriitor, si ghid la locurile sacre ale planetei, Gregg Braden s-a facut cunoscut prin cartile sale „Trezirea la Punctul Zero: initiere colectiva” si „Translatia intre lumi”. Dupa ce a trait, in tinerete, doua experiente de moarte clinica (NDE) si a avut o cariera profesionala stralucitoare ca inginer de aeronave, a inceput sa tina conferinte si seminarii in intreaga lume. Gregg Braden a dovedit stiintific trecerea prin centura de fotoni si incetinirea gradata a perioadei de rotatie a planetei Pamant. Tot lui ii aparatine demonstratia stiintifica a cresterii frecventei de rezonanta a Terrei (rezonanta Schumann). Braden considera ca, atunci cand planeta noastra nu se va mai roti deloc iar frecventa ei va atinge valoarea de 13 Hz, vom fi in „Punctul Zero” al campului ei magnetic. Dupa doua sau trei zile de repaus, ea va reincepe sa se invarta in sens contrar, ceea ce va determina inversarea polilor magnetici ai Terrei.

1. Timpul va parea ca trece din ce in ce mai repede pe masura ce ne apropiem de „Punctul Zero”. La ora actuala, frecventa Schumann a Terrei este de 12 Hz si se preconizeaza ca la 13 Hz se va opri. Provocand inversarea polilor magnetici, traversarea Punctului Zero va insemna totodata translatia omenirii intr-o dimensiune superioara, a patra, care este la randul ei o treapta catre cea de-a cincea dimensiune. La acest nivel de evolutie, gandurile si dorintele noastre se vor manifesta instantaneu (fapt care corespunde planului astral). Acest Punct Zero este mentionat de calendarele sacre ale omenirii, cum ar fi misteriosul Tolkin ? calendarul mayas ? care prevede sfarsitul actualului ciclu al omenirii in decembrie 2012. Dupa saltul in cea de-a patra dimensiune, prevazut a avea loc inainte de sfarsitul anului 2012, in 2013, conform acestor teorii, vom trece in cea de-a cincea dimensiune.

2. Trecerea in alta etapa la Punctul Zero, prezisa de diferite traditii cu mii de ani in urma, este pe cale de a se realiza. Aceste salturi au loc o data la 13.000 de ani, ceea ce echivaleaza cu o revolutie completa a Soarelui nostru in jurul Soarelui central al galaxiei noastre.

3. Se pare ca dupa trecerea prin Punctul Zero, Soarele va rasari la Vest si va apune la Est. Mai multe texte stravechi descriu astfel de transformari radicale in trecutul indepartat al omenirii.

4. Cea mai mare parte a tehnologiilor cunoscute nu vor mai fi operationale. Exceptie face utilizarea energiei libere, decoperita de Tesla in urma cu un secol, propusa in diferite etape unora dintre guvernele noastre de catre extraterestri, dar ocultata si interzisa de o conspiratie mondiala.

Calendarul Maya a prezis toate aceste schimbari si faptul ca vom reveni la ciclurile naturale bazate pe armonia universala.

Prin urmare, cresterea frecventei de vibratie a planetei noastre implica si elevarea frecventei de vibratie a locuitorilor sai, ceea ce determina efecte asupra organismului dar si elevarea constiintei, chiar daca evenimentele actuale contrazic aceasta (vezi razboaiele si conflictele la nivel mondial).

Alte semne: campul magnetic al planetei s-a diminuat, iar miscarea ei de precesie s-a modificat. Mai mult, polii magnetici ai planetei au inceput deja sa se deplaseze putin cate putin. Toate acestea vor continua si ne indica in mod clar ca ne indreptam spre transformari planetare de importanta cosmica. Este dificil de descris in cuvinte un eveniment atat de rar si de special. Un salt similar s-a produs deja in constelatia Pleiadelor, dar in urma cu foarte multa vreme.

Sigur ca nimeni nu poate spune exact ce se va petrece atunci, insa putem trasa unele repere. Inainte de 2012, sufletele evoluate de pe planeta noastra vor face acest salt si astfel vor deschide poarta ascensionala si pentru altii care le vor urma. Unele fiinte, care deja s-au orientat catre Dumnezeu cu credinta si sinceritate, vor realiza Ascensiunea cu propriul lor corp fizic sublimat, in timp ce altele isi vor parasi acest corp fizic pentru a se regasi intr-un alt plan, cu un corp subtil mai apropiat noii frecvente de vibratie.

Polul nord magnetic terestru este intr-o constanta deplasare. La ora actuala, tinde sa se apropie de polul nord geografic (care coincide cu polul sud magnetic). Unii oameni de stiinta considera ca aceasta inversare a polilor magnetici ai Terrei va avea loc in curand.

Extras din revista”Sciences et Avenir” (Stiinta si viitorul) din iunie 2002: „Analizand datele culese de doi sateliti ? Oersted, lansat in 1999, si Magsat, lansat cu 20 de ani mai devreme ?, o echipa de specialisti de la Institutul de Fizica Pamantului din Paris a remarcat variatii importante ale campului magnetic terestru. Sa fie acesta semnul inversarii polilor magnetici ai Pamantului, eveniment care are loc la aproximativ 250.000 de ani? Nu putem afirma aceasta cu certitudine. Mai degraba putem banui ca intensitatea campului magnetic fluctueaza, scazand si apoi revenind, fara a se modifica polaritatea campului magnetic terestru. Astfel de fluctuatii au mai avut loc in trecut. Inversiune sau fluctuatie, nucleul terestru pare a fi agitat insa de furtuni intense.”

In cadrul Proiectului Montauk, despre care doi dintre participanti (Preston Nichols si Al Bielek) au facut dezvaluiri cutremuratoare intr-un interviu de peste 9 ore, informatii structurate si in cartile lui Preston Nichols si Peter Moon, s-au realizat experiente de proiectie in timp. Cercetatorii care au lucrat la Proiectul Montauk au construit, pe baza unor informatii provenite din surse extraterestre, un dispozitiv cu ajutorul caruia trimiteau diverse persoane in timp si le ghidau acolo pentru a descrie ce vedeau. Al Bielek a fost unul dintre „calatorii in timp” si iata ce raspunde el reporterului la intrebarile legate de anul 2012:

Al Bielek: Anul 10.000 d.C.

AB: Da. Este ca o realitate din vis. Nimeni nu a gasit un viitor tangibil, al lumii fizice, dincolo de 2012. Este ca un zid abrupt dincolo de care nu mai este nimic.

R: Profetiile vorbesc despre o transformare planetara in acea perioada.

AB: Va supravietui.

AB: Calendarul mayas prevede pentru perioada 2011 ? 2013 un fel de bariera. Persoanele clarvazatoare au confirmat ca in jurul anului 2013 este o bariera de care ele nu pot trece.

R: Asta nu inseamna ca nu este nimic dincolo de acel an.

AB: Nu. Este ascuns perceptiilor noastre. Nu se poate vedea nici macar cu o masina a timpului. Multi se intreaba daca vor mai avea controlul asupra omenirii dupa 2013.

R: Se pare ca avem de a face cu o elevare a constiintei pe masura ce ne apropiem de translatia in cea de-a patra dimensiune.

AB: Intr-adevar. Sunt ceva dovezi in directia asta.

R: Se discuta mult despre ideea translatiei intr-o a patra dimensiune. Ce inseamna aceasta?

AB: De fapt, inseamna trecerea la o frecventa de vibratie superioara. Este de asemenea in legatura cu constientizarea faptului ca nu suntem separati de Creatorul nostru. Este un eveniment de genul celui numit de crestini „revenirea in Glorie”. A doua venire se refera mai degraba la o stare interioara, decat la o fiinta care vine si stabileste o ierarhie.

AB: A patra dimensiune este mult mai plina de viata. Este o dimensiune in care predomina compasiunea, intelegerea si iubirea. Trecerea definitiva la cea de-a patra dimensiune cred ca va avea loc intre anii 2003 si 2013.

R: E interesant ca si prin metodele de divinatie I-Ching se prevede un sfarsit in anul 2012.

AB: Da. Nimic nu va mai fi la fel pe Pamant. Transformarile au inceput deja. Suntem martori la „disparitia” celei de-a treia dimensiuni a vietii.

Pentru a patra relevanta postului ma simt nevoit sa mai fac unul cu harta, asadar behold, o sa revin cu mai multe detalii ceva mai tarziu.

Asadar ce parere aveti? E pe bune?

Ultima oara modificat de pe 22 Aug 2006 17:20, modificat de 2 ori in total.

Planeta Terra se manifesta ca un imens circuit electic. Intre suprafata si ultimul strat al ionosferei, la aproximativ 55 de km distanta de suprafata, exista un fel de cavitate electromagnetica. Proprietatile rezonante ale acestei cavitati magnetice au fost descoperite de fizicianul german W.O.Schumann, intre 1952-1957 si permit masurarea frecventei vibratorii medii a planetei Terra.

Timp de mii de ani, Rezonanta Schumann sau pulsul Terrei, a fost de 7,83 cicli pe secunda, constanta fiind folosita in domeniul militar.

Din 1980, rezonanta a inceput sa creasca incet, acum fiind de 12 cicli pe secunda.

Acest lucru (calculat) arata ca ziua are numai 16 ore, in loc de 24, cat era odinioara….insa pentru noi este aproape imperceptibil lucru asta din moment ce suntem prinsi in vartejul social zilnic…insa nu putini sunt aceia care afirma ca nu le mai ajunge timpul pentru problemele lor.

In acest ritm in 2012, timpul va ajunge la 0.

De asemenea in anul 2012, planul Sistemului nostru solar, se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee,deci ciclul de 26.000 ani va fi complet.

Mayasii,au avut cele mai inalte cunostinte despre Timp si Spatiu. Calendarul Mayas este cel mai precis de pe Terra. In acest calendar, cea de-a 5-a Lume se sfirseste in 1987. A Sasea Lume incepe in 2012. Deci, acum suntem intre doua Lumi. Acest timp este numit ” Apocalipsa”.

Acest lucru nu inseamna sfarsitul lumii asa cum marea majoritate tinde sa creada ci cu totul si cu totul altceva,si anume vom intelege mai bine adevarul dupa ce vom trece de punctul terminus.

Mai inseamna si faptul ca exclusiv de NOI depinde cum vom construi aceasta Noua Lume si Civilizatie care va veni.

1.Vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem noi azi.

2.Vom depasi constiintele actuale despre Timp si Spatiu.

3.Vom depasi necesitatea Banului.

4.Dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra in Dimensiunea a 5-a.

5.Planeta Terra si intreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia si intregul Univers.

6.ADN-ul uman va fi reprogramat si imbunatatit, si va avea 12 spirale in loc de 2.

Marea Schimbare ne afecteaza ciclul veghe-somn, relatiile cu ceilalti, reglarea imunitara a organismului si perceptia asupra Timpului si Spatiului.

….migrene, dureri de cap, oboseala.

….senzatia trecerii unui curent electric prin creier si coloana vertebrala.

….crampe musculare.

….simtome de gripa.

….vise intense.

….creste sensibilitatea corpului uman ca rezultat al vibratiilor noi, mult mai inalte.

….actualmente 16 ore echivaleaza cu 24 de ore, Timpul se contracta.

….corpul fizic a inceput sa se schimbe, se creaza un nou corp de Lumina.

….cresc abilitatile intuitive si de vindecare, dovada multimea de bioterapeuti aparuta in ultimul timp.

….structura interna a ochiului uman se transforma in functie de noua atmosfera planetara si cresterea luminozitatii.

….activarea capacitatilor latente a fiintelor, noii nascuti avind capacitate telepatica mult marita.

La nivel de planeta asistam in primul rind la inceputul inversiunii Polilor magnetici, ceea ce se intimpla o data la 13 .000 de ani, deci de doua ori intr-un Mare Ciclu Cosmic de 26.000 de ani.

In ultimii ani, liniile de cimp magnetic ieseau din Polul Sud si intrau pe la Polul Nord.

Acum, oamenii de stiinta observa ca acest cimp magnetic stabil, incepe sa se schimbe, sa slabeasca. In ultimul secol, slabirea a fost de 10-15%, dar in ultimii ani s-a accelerat mult.

Geofizicianul francez Gauthier Hulot afirma ca acest cimp, in Atlanticul de Sud si in America de Sud, este cu 30% mai slab.

Dr. Garry Glatzmaier, profesorul de Fizica Pamintului la Universitatea California din Santa Cruz, afirma ca miezul metalic lichid al planetei se misca continuu, pentru a se putea raci. Aceste miscari genereaza cimpul magnetic terestru. Dar miezul se misca si in directii opuse cimpului majoritar, si care pot creste in intensitate, ducind in cele din urma la o inversare a Polilor magnetici ai planetei. Acesta inversare e precedata intotdeauna de o slabire a cimpului magnetic.

Pentru satelitii care se afla deasupra atmosferei , cimpul magnetic planetar este singurul scut protector impotriva particulelor din vintul solar. Ei se defecteaza cind trec printr-un cimp magnetic slab.

Iminenta inversare a Polilor ar putea fi aratata si de extinderea Aurorei Polare, care se observa numai la Polul Nord, urmind ca acum sa se extinda si asupra Atlanticului de Sud.

Slabirea cimpului magnetic duce de asemenea la sporirea cazurilor de cancer.

Alte efecte ale marilor transformari cosmice la care asistam, sunt atmosferele planetelor Sistemului Solar.

Atmosfera lui Marte creste rapid, acum e dubla si a dus la defectarea lui Mars Observer in anul 1997.

Luna, isi ” fabrica” atmosfera proprie care acum se intinde pe o suprafata de 6.000 de km, fiind compusa din compusi ai sodiului, dupa cum declara Alexei Dimitriev, cercetator rus.

Atmosfera Terrei se schimba si ea, in straturile superioare formindu-se un nou gaz, care pina acum nu exista.

Venus ne arata o crestere marcanta de intensitate luminoasa.

Jupiter sufera o modificare atit de puternica , incit s-a format un tub de radiatie ionizata, intre el si un satelit al sau , Io. De asemenea cimpul lui magnetic a crescut in intensitate de 2 ori.

Uranus si Neptun au suferit recente inversari de poli si acum isi intensifica cimpul magnetic si devin tot mai stralucitoare.

Activitatea vulcanica pe Terra a crescut cu 500% din 1875 incoace, iar cimpul magnetic al Soarelui a crescut cu 230% din 1901.

Conform Academiei Nationale de Stiinte din Siberia, aceste multiple schimbari se datoresc intrarii Sistemului Solar intr-o zona cosmica cu o energie mult mai intensa.

Plasma stralucitoare de la marginea Sistemului Solar, a crescut recent de 10 ori in intensitate.

Soarele are un cimp magnetic numit heliosfera, care inglobeaza intregul Sistem Solar,cercetatorii rusi au studiat partea frontala a heliosferei, si au observat acolo plasma stralucitoare, ca si cum intregul Sistem Solar a intrat intr-o zona cu o energie mult mai inalta, numita Centura Fotonica.

Acesta energie aprinde plasma heliosferei in partea frontala, care devine mai luminoasa, mai stralucitoare,patrunde apoi in Soare, care o va raspindi apoi in intregul Sistem Solar, saturand spatiul interplanetar, astfel ca toate planetele vor primi un supliment mare de energie.

Ceea ce am citit aici mi se pare destul de convingator, chiar foarte convingator…

Si marmota invelea ciocolata in staniol. Cu alte cuvinte: SF slab, trebuia sa fie cu extraterestii ceva razboaie intergalactice, asa pare prea realist.

In acest calendar, cea de-a 5-a Lume se sfirseste in 1987.

Aha, si ce s-a intamplat atunci? Ati ghicit, nimic! Acelasi lucru o sa se intample si in 2012. Nimic!

Dar nu trebuie sa va ganditi neaparat la sfasitul lumii, ci la sfasitul unei perioade, trecerea intr-o alta era. Va depinde de noi daca vom trece in ceva mai bun sau mai rau.

, au mai fost multe teorii, de la Cutremure pana la meteoriti si am trecut peste toate, eu sincer m-am saturat de teorii legat de conspiratii si extraterestri, n-am vazut nici un zeu/semi-zeu pe pamant si desi tehnologia avanseaza creierul uman este la limita posibilului, nu cred nici in teoria cum ca omul isi foloseste 5% din creier, stiu studenti care au stat nopti intregi la meditat cu gandul ca pot mai mult si au sfarsit prin niste comotii celebrale, unii pur si simplu se nasc mai dotati ca si ceilalti, ar fi o prostie sa incerci sa concurezi cu astfel de persoane, dar pana si ei au o limita, sa nu credeti ca au creierul mai mare sau au puteri telekinetice, poate o au fost conceputi dintr-o esenta mai buna.

1.Vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem noi azi.

2.Vom depasi constiintele actuale despre Timp si Spatiu.

3.Vom depasi necesitatea Banului.

4.Dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra in Dimensiunea a 5-a.

5.Planeta Terra si intreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia si intregul Univers.

loc de 2.

1. In ultimu secol am cam depasit orice asteptare a omului din punct de vedere tehnologic.

2.Care timp care spatiu? – Ziua are 12 Ore/ 1 Ora – 60 de minute si asa mai departe sau mai trebuie teorii si din fizica, cat despre spatiu, aici se prea poate, sper sa gasim martieni pe Marte – unii cred ca nu am ajuns nici pe luna.

3.Posibil, o sa facem tranzactiile in lucruri (schimburi) ca si pe vremuri, vrei o masinca noua dai un calculator High-End si ceva tzoale la schimb (depinde de masina) pentru ea, vrei o nevata dai…

4.Te cred si eu ca vom trece rapid, conform spuseleor e mai sus o sa aiba la baza doar partea emotionala: We make love all day until we bust then comes the 5’th Dimension (use a Condom and you can stay more time in the 4’th domension).

6.Deci pana la urma creatorul este informatician si programarea-i ocupa tot timpul, pana acum a lansat doar versiuni beta in 2012 o sa apara versiunea finala.

Hai ca deja am luat toate civilizatiile la rand cu gandul la apocalipsa, de la Egipteni pana la mayasi, poate mai apare cineva sa zica ceva si de Vikingi.

Slab, nu cred ca o sa iasa bani pe chestia asta. Ma bag la un Stargate, alora le merge, incercati reteta

„Romanii sunt o natie de miei in drum continuu spre abator.” Alain Gavrilutiu

Cresterea frecventei vibratorii a planetei noastre face ca 24 de ore de viata pe planeta noastra sa corespunda de fapt cu numai 16 ore reale, in termenii timpului terestru. Pare o explicatie destul de plauzibila pentru criza acuta de timp cu care ne confruntam la ora actuala…

24=16? sa inteleg atunci dC ceasurile normale (cele care nu sunt conectate la satelit sau stiu eu ce) nu arata lucrul asta (si ma refer la ceasurile de mana de camera etc) stiu ca sunt facute sa clicaie odata pe secunda nu mai repede cu 1.5…..

Braden considera ca, atunci cand planeta noastra nu se va mai roti deloc iar frecventa ei va atinge valoarea de 13 Hz, vom fi in „Punctul Zero” al campului ei magnetic. Dupa doua sau trei zile de repaus, ea va reincepe sa se invarta in sens contrar, ceea ce va determina inversarea polilor magnetici ai Terrei.

1. Timpul va parea ca trece din ce in ce mai repede pe masura ce ne apropiem de „Punctul Zero”. La ora actuala, frecventa Schumann a Terrei este de 12 Hz si se preconizeaza ca la 13 Hz se va opri. Provocand inversarea polilor magnetici, traversarea Punctului Zero va insemna totodata translatia omenirii intr-o dimensiune superioara, a patra, care este la randul ei o treapta catre cea de-a cincea dimensiune. La acest nivel de evolutie, gandurile si dorintele noastre se vor manifesta instantaneu (fapt care corespunde planului astral). Acest Punct Zero este mentionat de calendarele sacre ale omenirii, cum ar fi misteriosul Tolkin ? calendarul mayas ? care prevede sfarsitul actualului ciclu al omenirii in decembrie 2012. Dupa saltul in cea de-a patra dimensiune, prevazut a avea loc inainte de sfarsitul anului 2012, in 2013, conform acestor teorii, vom trece in cea de-a cincea dimensiune.

Mayasii,au avut cele mai inalte cunostinte despre Timp si Spatiu. Calendarul Mayas este cel mai precis de pe Terra. In acest calendar, cea de-a 5-a Lume se sfirseste in 1987. A Sasea Lume incepe in 2012. Deci, acum suntem intre doua Lumi. Acest timp este numit ” Apocalipsa”.

Unele fiinte, care deja s-au orientat catre Dumnezeu cu credinta si sinceritate, vor realiza Ascensiunea cu propriul lor corp fizic sublimat, in timp ce altele isi vor parasi acest corp fizic pentru a se regasi intr-un alt plan, cu un corp subtil mai apropiat noii frecvente de vibratie.

Deja a luat`o pe calea ce spirituala iar cea stiintifica nu mai exista adica eu care nu am nici o treaba cu biseria si d- zeu o sa ma evaporez ca asa trebuie sa se intample dupa ce pamantul isi shimba rotatia iar maicutele si restu vor merge linistiti mai departe.

Probabil ca singura ingrijorare este inversarea polilor restu sunt doar simple prosti, si preziceri unor oameni inteligenti dar superficiali.

Mai degraba putem banui ca intensitatea campului magnetic fluctueaza, scazand si apoi revenind, fara a se modifica polaritatea campului magnetic terestru. Astfel de fluctuatii au mai avut loc in trecut. Inversiune sau fluctuatie, nucleul terestru pare a fi agitat insa de furtuni intense.”

oh se pare ca se stie ce se va intampla dupa schimbarea polilor.

Al Bielek: Anul 10.000 d.C.

AB: Da. Este ca o realitate din vis. Nimeni nu a gasit un viitor tangibil, al lumii fizice, dincolo de 2012. Este ca un zid abrupt dincolo de care nu mai este nimic.

R: Profetiile vorbesc despre o transformare planetara in acea perioada.

AB: Va supravietui.

AB: Calendarul mayas prevede pentru perioada 2011 ? 2013 un fel de bariera. Persoanele clarvazatoare au confirmat ca in jurul anului 2013 este o bariera de care ele nu pot trece.

R: Asta nu inseamna ca nu este nimic dincolo de acel an.

AB: Nu. Este ascuns perceptiilor noastre. Nu se poate vedea nici macar cu o masina a timpului. Multi se intreaba daca vor mai avea controlul asupra omenirii dupa 2013.

R: Se pare ca avem de a face cu o elevare a constiintei pe masura ce ne apropiem de translatia in cea de-a patra dimensiune.

AB: Intr-adevar. Sunt ceva dovezi in directia asta.

R: Se discuta mult despre ideea translatiei intr-o a patra dimensiune. Ce inseamna aceasta?

AB: De fapt, inseamna trecerea la o frecventa de vibratie superioara. Este de asemenea in legatura cu constientizarea faptului ca nu suntem separati de Creatorul nostru. Este un eveniment de genul celui numit de crestini „revenirea in Glorie”. A doua venire se refera mai degraba la o stare interioara, decat la o fiinta care vine si stabileste o ierarhie.

AB: A patra dimensiune este mult mai plina de viata. Este o dimensiune in care predomina compasiunea, intelegerea si iubirea. Trecerea definitiva la cea de-a patra dimensiune cred ca va avea loc intre anii 2003 si 2013.

R: E interesant ca si prin metodele de divinatie I-Ching se prevede un sfarsit in anul 2012.

AB: Da. Nimic nu va mai fi la fel pe Pamant. Transformarile au inceput deja. Suntem martori la „disparitia” celei de-a treia dimensiuni a vietii.

Asta chiar e interesant, daca ai mai avea as vrea sa mai postezi sa stiu si eu cum ii trimitea pe oameni aia in timp.

si nu mai scrie cu size 9 ca nu am lupa cu mine.

Disparut JACK SHEPARD doctor american.

La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.

Nu pica atunci. Tetelu a zis ca sfarsitul lumii pica intr-o joi, deci mayasii sa ne lase.

… si ca sa nu pierdem timpul, sa presupunem ca am dreptate.

Nu pica atunci. Tetelu a zis ca sfarsitul lumii pica intr-o joi, deci mayasii sa ne lase.

Totusi sunt curios si abea astept sa vad de pe ce site a mai fost luat…

Disparut JACK SHEPARD doctor american.

La data disparitiei purta costum si o servieta de piele.

Informatiile sunt luate de pe forumul Solaris 2012, nu cred ca au auzit toti de el, cred ca numele spune totul.

Eu mai astept 6 ani sa vad ce se intampla.

Pregatiri nu fac, pentru ca nu stiu cati invitati am sa am.

Unele fiinte, care deja s-au orientat catre Dumnezeu cu credinta si sinceritate, vor realiza Ascensiunea cu propriul lor corp fizic sublimat, in timp ce altele isi vor parasi acest corp fizic pentru a se regasi intr-un alt plan, cu un corp subtil mai apropiat noii frecvente de vibratie.

se facuse destul de mult tam-tam cu anul 2000 din cate stiu eu, nici atunci, nici acum, nu cred in asemenea prostii inventate.

se legea de niste adevaruri si le infloresc , that’s it.

Sunt curios de cand stiau mayasii de calendarul crestin si s-au apucat sa previzioneze pe 2012 nu stiu ce Apocalipsa. Chestia asta imi auduce aminte de previziunile cu cutremurele lu Hancu ( pseudo-om de stiinta) care sa dadea cu fundu de pamant ca o sa vina nu stiu ce cutremur in Bucuresti si o sa ii rada pe toti ca asa a calculat el.

Problema nu e ca nu poate sa vina un cutremur, probabilitatea exista … dar deocamdata nu exista nici o baza stiintifica de a prezice asa ceva.

Si cu sfarsitul lumii e la fel, poate sa vina si maine… asa cum un asteroid i-a maturat pe dinozauri asa ne poate matura si pe noi in 2012 sau in 2100 daca nu vom fi suficient de dezvoltati tehnologic sa il distrugem inainte de a ne lovi.

Deci s-a mai intamplat si o sa se mai intample si nu o sa crape nimeni.

Din pacate catastrofele sunt ceva normal pe planeta asta si putem sa facem noi ce vrem ca tot o sa se intample…

Hehe ce tare ideea topicului. As avea cateva chestii de spus:

Dupa umilele mele cunostinte, scenariile cu sfarsitul lumii sunt la moda la crestini inca din anul 1000, si nu pot sa treaca cincizeci de ani, fara sa mai apare inca una. Prea multi oameni cu prea mult timp liber, zic eu…

Eh, nici eu nu sunt 100% sigur, pana atunci va recomand un plin de conspiratii de astea, atentie e nevoie de mult timp liber, rabdare si trebuie sa te inregistrezi inainte.

Screenshot of the Timewave Zero software graphing Terrence Mckenna’s ‘novelty wave’ over a 25 year period. Higher points on the y axis represent instances of habitual trends in universal phenomena. Lower points indicate moments of increased novelty. The unconnected vertical line at the graph’s midpoint indicates the location of the target date.

Incepand de astazi 14 Iulie 2006 declar forumul inchis publicului… Cei care doresc sa se inscrie o pot face totusi numai la recomandarea unui membru SOLARIS…

Foooarte misterios…

Recunosc ca si eu de la o vreme, am dezvoltat o pasiune ptr filmele din seria Stargate (ascensiune, Antici etc, cine stie, cunoaste) dar parca nu m-a prins asa de tare.

Am vazut un documentar in care conform datelor istorice, exista perioade ciclice prin care se prevede cate un sfarsit de asta al lumii, si bineinteles de fiecare data si oameni care sa creada.

In ’99 cand cu eclipsa trebuiia sa mai avem unul, in 2000 din nou, prin 2001 trebuia sa ne loveasca un asteroid, in 06.06.06 adica anul asta din nou, si acum cica prin 2012 …

Eu unul incerc sa revin cu picioarele pe pamant si sa imi vad de ziua de astazi, ce va fi maine … habar nu am … ce va fi in 2012 … nu pot sa previn … deci live your life si lasati-o mai usor cu SF-ul.

A patra dimensiune este timpul. Explicati-mi si mie cum intram in ea…

Cand vezi bambilici cu trecerea intr-o alta dimensiune , clarvazatori , masina a timpului , calendar maya , elevarea constiintei , etc credibilitatea tinde spre 0 absolut.

A patra dimensiune este timpul. Explicati-mi si mie cum intram in ea…

Abbadon, articolul ala din primul post e scris pur si simplu dupa ureche. Timpul de pe Pamant se masoara in ore, a carui unitate fundamentala e obtinuta pe baza unor metode fizice mai serioase (pe baza proprietatilor atomului de cesiu daca tin bine minte).

Rezonanta Schumann nu e nici o bataie de inima, este pur si simplu un set de „varfuri” din spectrul electromagnetic al Pamantului, influentat de fulgere foarte puternice si, culmea, de reteaua de curent din America de Nord. Deci de la americani ni se trage

. N-are nici o logica sa masori timpul pe baza unei marimi atat de influentabile, iar timpul terestru nici nu se masoara dupa asta – timpul terestru, se masoara la fel ca orice altceva, in secunde (si derivatele sale) – in timp ce frecventa se masoara in Hertzi (secunde^-1) sau, daca vrei, in oscilatii pe secunda. E mai logic sa consideri ca variaza numarul de oscilatii si nu lungimea unei secunde, nu

Polii magnetici ai Pamantului s-au mai inversat pana acum si n-a venit sfarsitul lumii. Cel mult o sa urmeze o perioada in care dispozitivele wireless or sa dea rateuri si poate un flux mai mici de turisti pe plaje (s-ar putea sa ma insel, dar o parte din centurile van Allen sunt determinate de polii magnetici – dar aici nu bag mana in foc pentru ca e mult timp de cand n-am mai avut de-a face cu asta).

Triguerinho ala, a mai prezis doua sfarsituri de lume pana acum.

Calendarul mayasilor nu prezice nici un sfarsit de lume in 2012, pur si simplu acolo se opreste. Ma gandesc ca in afara de ere si de nu stiu ce, e suficient de nepractic sa iti bati capul facand un calendar pe urmatorii 2000 de ani – cred ca 400 si ceva de ani le ajungeau.

Polii magnetici ai planetei se misca putin cate putin de cand s-au format.

. Polii magnetici nu se inverseaza la fiecare 13,000 de ani. Liniile de camp magnetic logic ca ies prin polul sud si intra in polul nord: polul nord magnetic se afla langa polul sud geografic (altfel cum crezi ca ar arata polul SUD al unei busole NORDUL?)

Atmosfera lui Marte este la fel ca si pana acum, si oricum atmosfera nu ar avea cum sa „creasca” si sa mai si detectam chestia asta. Uranus e o planeta de gaz si nu are camp magnetic, sau daca il are, cu siguranta n-aveam cum detecta schimbarea de pe Pamant.

La marginea sistemului solar nu exista nici o plasma stralucitoare.

Terra si sistemul solar sunt, ca sa vezi, perfect sincronizate cu Galaxia si Universul. Ultima oara cand am verificat inca se invarteau.

, iar eu ma mut de pe pamant cu intreg familionul, pe Luna sau unde or face oamenii baze.

Abbadon, articolul ala din primul post e scris pur si simplu dupa ureche. Timpul de pe Pamant se masoara in ore, a carui unitate fundamentala e obtinuta pe baza unor metode fizice mai serioase (pe baza proprietatilor atomului de cesiu daca tin bine minte).

Cuart.O roca mai speciala care are o frecventa interna de 30KHz.

Ceasurile folosesc un cristal de cuart pt a arata timpul IIRC.

Errr, deh, e pe bune, nu e pe bune nu putem sa ne dam seama cu adevar, oricum nemernicii nostri din ziua de azi distrug circuitul naturii incetul cu incetul, mult timp pana la extinctie nu mai e, cum zicea si Agent Smith in Matrix, rasa umana este o boala a acetei planete, un cancer o ciuma. Orice alt mamifer cauta un echilibru cu natura, noi nu, nici nu ne intereseaza macar.

Orice alt mamifer cauta un echilibru cu natura, noi nu, nici nu ne intereseaza macar.

pe cei de la putere nu-i intereseaza. sa le fie lor bine, asa se gandesc. mai sunt si foarte multi naivi, care nu au habar ce se intampla pe lumea asta, si mai sunt altii care nu sunt de acord cu ceea ce se petrecere, insa nu putem schimba nimic.

Acum am vazut si eu topicul. Totusi scriu reply-ul la 30 minute dupa ce am citit, pentru ca 30 minute mi-a luat ca sa termin cu rasul, gandindu-ma cat de idioti pot fi unii oameni care cred asa ceva. Abaddon daca as fi moderator, ti-as muta primul post . Deci serios, e atat de tampit scenariul incat daca s-ar face un film cu el, n-ar avea nici un succes (sau mai stii ? la cat de idioti sunt oamenii se poate sa le placa). Cel care a scris acele previziuni chiar nu are cu altceva sa-si umple timpul decat cu revelatia lui despre masinile timpului si inima planetei ?? Daca tot si-a facut scenariul asta care nici intr-un film nu e bun, atunci macar sa ne scuteasca de mintea lui ingusta si sa isi tina hartiile intr-un sertar al unui dulap dintr-o casa batraneasca.

) dar cand iti spun ca articolele de mai sus m-au facut sa stau pe ganduri nu glumesc.

Minte ingusta, cred ca glumesti, aici l-as da exemplu pe Becalii, Ciao Darwin (de fapt tot postul) nu cei ce gandesc in perspectiva.

Nu exista nici dovezi si nici intamplari…

Pentru ca nu putem percepe in acest moment schimbarile ce vor urma, sunt prea profunde iar noi suntem interesati de alte chestiuni deocamdata….cum ar fi o dovada palpabila sau o intamplare eventual filmata cu vreo camera video performanta…

Ca o sinteza pot sa afirm ca absolut totul se petrece la nivel molecular, la nivel de ADN si poate din aceasta cauza nu putem vedea chiar acum rezultatele….insa pana in 2012 intreaga transformare isi va definitiva rostul si vom putea avea nenumarate „dovezi”…care oricum nu vor mai avea nici o importanta din moment ce nivelul urmator depaseste orice imaginatie si este imposibil de explicat in cuvinte sau imagini…

Nu sunt simple previziuni si nici aberatii…este suficient sa mentionez codexul mayas pentru a scoate in evidenta evenimentul din 21.12.2012…oare ce rost ar fi avut sa sape in piatra aceasta data fara nici o semnificatie….datele stiintifice sunt clare, lumea scientologilor a cazut de acord ca „ceva” se va intampla in 2012….insa nu va fi sfarsitul lumii asa cum multi inclina sa creada…

2012 mai pe scurt va fi data la care „unii” vor avea prilejul de a-si depasi conditia umana….o data la care „omul” asa cum il stim astazi va depasi tehnologia existenta…

Sunt cateva din intrebarile care isi vor gasi raspunsul in 2012….pana atunci…sa auzim numai de bine…

dude, revino cu picioarele pe Pamant si trezeste-te ! am crezut ca te-a lamurit std, insa se pare ca m-am inselat. totusi, take it easy man!

apreciezi si jignirile din postul lui Sobolan ? sunt la adresa ta, nu te alta. (+ altii care cred in prostii de genul) aaahhhhh, mi-am si adus aminte. treaba asta cu apocalipsa imi aduce aminte de mesajele pe care le mai primesc pe yahoo messenger, ca vai, trebuie sa trimiti nu stiu ce mesaj mai departe ca nu mai au cei de la yahoo spatiu pentru alte adrese mail, sau ca n-o sa mai fie gratuit etc. iar prostii chiar trimit mai departe

Ultima oara modificat de pe 24 Aug 2006 19:48, modificat de 2 ori in total.

M-am saturat de faze de astea…

M-am saturat de atatea reinterpretari a sfarsitului lumii sau mai stiu eu ce.

Exista 2 posibilitati care explica aparitia omului, teoria darwinista pe care toti o stim si varianta cu dumnezeu.

Dar sa incercam sa gandim in perspectiva, acest dumnezeu nu este ceea ce scrie in biblie, ci un alien care ori a vrut sa vada cum evoluam, in cazul asta un experiment.

Pe post de hrana nu cred ca putem fii caci am fost neglijati destul de mult.

Biblia a fost scrisa tot de oameni, nu ma astept sa creda cineva toate balariile de acolo, mai ales daca nu au o explicatie palpabila.

Domnul Hancu a mai facut niscaiva preziceri acuma ceva ani, in rest nimic. Interesant este faptul ca treaba nu a fost facuta publica.

) dar cand iti spun ca articolele de mai sus m-au facut sa stau pe ganduri nu glumesc.

Minte ingusta, cred ca glumesti, aici l-as da exemplu pe Becalii, Ciao Darwin (de fapt tot postul) nu cei ce gandesc in perspectiva.

Nu exista nici dovezi si nici intamplari…

Pentru ca nu putem percepe in acest moment schimbarile ce vor urma, sunt prea profunde iar noi suntem interesati de alte chestiuni deocamdata….cum ar fi o dovada palpabila sau o intamplare eventual filmata cu vreo camera video performanta…

Ca o sinteza pot sa afirm ca absolut totul se petrece la nivel molecular, la nivel de ADN si poate din aceasta cauza nu putem vedea chiar acum rezultatele….insa pana in 2012 intreaga transformare isi va definitiva rostul si vom putea avea nenumarate „dovezi”…care oricum nu vor mai avea nici o importanta din moment ce nivelul urmator depaseste orice imaginatie si este imposibil de explicat in cuvinte sau imagini…

Nu sunt simple previziuni si nici aberatii…este suficient sa mentionez codexul mayas pentru a scoate in evidenta evenimentul din 21.12.2012…oare ce rost ar fi avut sa sape in piatra aceasta data fara nici o semnificatie….datele stiintifice sunt clare, lumea scientologilor a cazut de acord ca „ceva” se va intampla in 2012….insa nu va fi sfarsitul lumii asa cum multi inclina sa creada…

2012 mai pe scurt va fi data la care „unii” vor avea prilejul de a-si depasi conditia umana….o data la care „omul” asa cum il stim astazi va depasi tehnologia existenta…

Sunt cateva din intrebarile care isi vor gasi raspunsul in 2012….pana atunci…sa auzim numai de bine…

, mai tata, mda…parca este intriga din X-MEN. O mutatie spontana care le da puteri oamenilor. Pai daca trebuie sa fie 12 atunci, nu ar trebui ca deja sa inceapa sa se multiplice? Sunt curios cum naiba vor sta alea 12 impreuna? Ah, sa nu uit, inca un cromozom in plus din filmul DOOM 3!

Mai sa o luam usor. Intradevar multi au zis ca o sa fie asa si altfel. Am trecut peste milioane de preziceri de cand s-au hotarat „astia sa se apuce de munca” prezicerilor.

, ok de acodr cu tine. Desene, legende si picturi rupestere infatisand tot felul de fenomene si fiinte ciudate, de la oameni in costum de scafandru pana la descrierea unei decolari de pe planeta asta…well, simple coincidente sau nu…

Totusi sa zici ca ei ne-au „facut” e cam mult…

Citeste articolul pe: XtremPC

Postat de pe data de 31 ian., 2010 in categoria Noutăți. Poti urmari comentariile acestui articol prin RSS 2.0. Acest articol a fost vizualizat de 396 ori.

Publica un raspuns