In primul rand revista este foarte foarte buna ! Eu cred ca este cea mai buna din Romania. Parerea mea. Dar orice om doreste mai mult. Asa ca daca se poate eu as dori.

Nr mai mare de pagini sa am ce citi. Puteti sa cresteti pretul, nu conteaza, dar mai multe articole. Sectiunea de hardware este cam prea mare dupa parerea mea. Iar ce a de hobby este prea mica.

Daca se poate sa mariti sectiundea de hobby din revista. Si sa puneti si voi tutoriale mici despre cum sa faci un program, grafica, parametru activ, etc. Ca multi ar trebui sa invete trucuri speciale si altele. Ar fi bine sa adaugati pe forum la pagina principala o sectiune unde stau TUTORIALELE. Bafta ! Si la mai multe articole !

dar tutoriale… da! asta as vrea sa vad DEFINETELY ; probabil 1-2 pagini ar ajunge

As vrea sa revina testele hardware de altadata cand se explica amanuntit fiecare etapa plus detalii tehnice avansate.De asemenea explicarea tehnologiilor si modul de functionare.Pe mine nu m-ar deranja spre exemplu la un test de placi video sa se faca o comparatie intre conductele de randare doua placi.

In nici un caz nu trebuie sporit numarul de pagini. Imi pare bine ca oameni cu servici sau bani de la parinti sunt dispusi sa plateasca in plus insa eu nu sunt…Cheltuielile mele lunare pe reviste IT&others se ridica peste valoarea alocatiei (care este 210000 lei btw), la 275000 lei. Deci eu trebuie lunar sa adaug 65000 de lei in cont

Nu fi trist. Las` ca o sa cresti tu mare…

Si nu uita: matusile, unchii, bunicile & co. sunt o sursa inepuizabila de venituri… Just act nice (si viziteaza-i cat mai des)

BTW… eu votez pt cresterea numarulaui de pagini (deh, am si eu ceva unchi si matusi…

– Ce ai Bula in sacul ala? / – Soareci!

– Si de ce-l tot scuturi? / – Sa nu cumva sa se organizeze si sa-mi roada sacul! ( & don’t click )

Lol si mie mi-ar place mai multe pagini. Jocuri puteti sa scoateti ca am ajuns la o varsta in care jocurile au trecut pe planul 4 in domeniul intereselor IT&C.

Deci la mai multe pagini la HARDWARE, SOFTWARE, HOBBY. Si o sectiune noua, Turoriale, pentru cei care inca nu stiu sa deschida un word, sau sa puna IP adress, fara sa sune pe cineva care stie. (asa mi se intapla mie, am unul, care daca i se intampla ceva la calculator, ma suna imediat, are si Win XP care e facut pentru porsti si ar fi gasit imediat unde sa puna IP adress, Gateway, etc, dar nu de ce sa puna neuronul la munca ! sa-l sune pe Warlord, ca sa-l enerveze ! :0X: !

1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.

Tutorialele nu sunt o idee rea. Insa nu tutoriale banale, pentru pus ip sau instalat Word.

Un exemplu de tutorial ar fi despre „initierea in html” in care sa ne spuna cam ce ne trebuie pentru a ne apuca de html, unde gasim resurse, programele cele mai bune, ceva de genul asta. Sau „cum sa-ti optimizezi pc-ul” unde sa includa metode de optimizare a registrilor, defragmentare, etc. Eu am instalat de un an si ceva XP-ul si de atunci s-au tot strans programe, s-au tot sters, etc. Si s-a facut o varza in registru. Sa ne spuna cei de la redactie ce solutii avem in afara de format c: (asta ar fi mai degraba un articol pt o sectiune tips&tricks, dar eu unul as avea nevoie de un sfat ca merge ca naiba sistemul 🙄 ). In rest revista este excelenta. :xtrempc:

Il sustin pe Walord in legatura cu Tutorialele ca si eu sunt in situatia lui,dar vreau ca si rubrica Explorer Extrem sa fie marita.

PS:As mai vrea ca sa mai scadeti din numarul de reclame.Restul e bine. :xtrempc:

Nu stiu daca nr. de pagini ar trebui marit, insa o rubrica de tutoriale ar trebui adaugata , se poate renunta la „rubrica” aia cu telefoane si interviuri cu Zapp, Connex sau Orange.

Si rubrica Explorer Extrem ar trebui marita.

Nu cred ca interviurile ar trebui eliminate.Nu e rau sa afli informatii direct de la sursa.

Cred ca cel mai bine ar fi ca tutorial-urile sa fie puse pe cd/ dvd. Subscriu la propunerea de renuntare la interviu. Oricum nu afli decat ce planuri de marketing mai au respectivii si cum cred ei ca va fi acaparata piata …

Ba dimpotriva. Interviurile din numarul 55 le-am citit cu mare interes, iar ‘Reportaj in Romania’ ofera stiri despre ce misca in IT&C, ceea ce este un lucru f bun.

„Romanii sunt o natie de miei in drum continuu spre abator.” Alain Gavrilutiu

Eu as vrea 2-4 pagini in fiecare numar cu disectia gameplay-ului unui anume joc. Spre exemplu, Far Cry: arme, inamici, nivele, hints, multiplayer; eventual si tweak hints. Tabele, scheme, sageti, harti.

Daca aveti asa multi bani,sa-mi trimiteti si mie cate o revista/luna.Eu n-am bani nici de ea acum,da pai daca o sa se scumpeasca.Sa decida redactorii and staff-ul redactional daca e nevoie de asa ceva si daca se poate implementa fara o crestere notabila a pretului.

Si nu uita: matusile, unchii, bunicile & co. sunt o sursa inepuizabila de venituri… Just act nice (si viziteaza-i cat mai des)

Ei bine, eu incerc sa fiu cuminte, ii vizitez des, si cu ce ma aleg??Cu pupici, ruj pe obraji si…NO MONEY!!!Deci NU modificarii infrastructurii revistei.

Acum nu stiu ce parinte sub acoperire de forumist zice sa fie rase jocurile din revista, insa mie nu imi surade ideea. Indiferent cat de matur esti, jocurile vor ramane intotdeauna o punte. Ramane la latitudinea fiecaruia sa gaseasca intre ce va fi aceasta punte. Cam atat…

Daca am facut flame, scuze, insa ma „aprind” repede, if you know what I mean…

Unii (printre care si eu) cumpara revista tocmai pt aceasta diversificare (jocuri, hardware, software). Deci indiferent de ordine si jocurile constituie un procent din dorintele cumparatorilor.

It’s good to admit that you’re wrong, but it’s better to be right.

sincer sa fiu, inainte da a cumpara XPC citeam reviste IT de la prieteni(Chip,Pc Magazine,XtremPC)pana intr-o zi m-am decis sa imi cumpar si eu una din reviste.Ghiciti pe care deitre cele trei am ales-o.Mi-a placut in primul rand calitatea hartie a tiparului dar si design0ul revistei care este net superior celor doua mentionate mai sus.Si articolele sun de o calitate deosebita dar din pacate suficient de substantiale. Oricum nu am renuntat sa citesc celelalte reviste.

Cat despre nr de pagini cred ca ar trebui sa creasca proportional cu nr de pg pt recalame ca doar de acolo vin banii si nu cred ca niste pg in plus ar ridiac pretul revistei. Cine a spus ca sectiunea hardware este prea mare probabil ca este pasionat doar de jocuri muzica si fime si nu il intereseaza maruntaiele calcului.Eu cred ca ar trebui marita.

Cu banii am si eu probleme dar tot reusesc sa cumpar revista, si nu i-mi dau si bani de paine pe ea.Cred ca cei care se plang de pret(o parte din ei ca doar mai sunt si oameni care chiar nu au bani) ar putea sa renunte la un pachet de tigari si o cafe pe luna pt a cumpara reviste.

Flawless nu e nimic pe lumea asta… nici macar cele mai perfecte diamante… insa si eu ii acord revistei nota 10, pentru ca este echilibrata, contine atat articole software, cat si harware si jocuri, Tehnotrend-ul si Black View-ul aduc un spor de noutate si culoare, testele hardware m-au ajutat de cateva ori cu adevarat la achizitionarea de echipamente.

Este o revista pe care o citesc din scoarta in scoarta cu cea mai mare placere, lectura efectiva constituind unul din putinele delicii personale pe care pot sa mi le acord lunar, sa zicem.

Nu m-ar deranja deloc daca ar creste putin numarul de pagini, ba chiar mi-ar face mare placere, si cred ca as putea sa mai adaug cateva zeci de mii la cei 75k pe care ii dau acum, conditia fiind sa se pastreze ordinele de dimensiune ale diferitelor sectiuni, mentinerea diversitatii.

Mie imi ajunge editia cu CD pentru ca oricum gasesc totul pe net.

„Romanii sunt o natie de miei in drum continuu spre abator.” Alain Gavrilutiu

It’s good to admit that you’re wrong, but it’s better to be right.

Reclama e sufletul comertului! Fara ea revista ar fi mult mai scumpa.

Ideea cu interviurile managerilor din firme din IT-ul romanesc merita explorata un pic ca sa vedem si noi ce ni se pregateste.

Dorinta mea cea mai mare e sa vad xtrempc ul cea mai tare revista din Europa si la pretul cel mai accesibil sau macar mai accesibil decat al celorlalte reviste.In rest o vorba din popor zice:” om trai si-om vedea”.

as dori sa mariti nr. de pagini , nu conteaza dacasi pretul creste.ar fi o chestie sa mariti si nr. de pagini de la forum.

as dori sa mariti nr. de pagini , nu conteaza daca si pretul creste.ar fi o chestie sa mariti si nr. de pagini de la forum.

Oricum pretul cred ca va creste avand in vedere faptul ca chip e 80000 insa macar de ar creste nr de pagini odata cu pretul.

Hmmm… ce-as mai vrea la revista.Greu de spus fiindca e in mare parte,the best it can be.

Nu mai amintesc nr. de pagini.(fiindca parerile sunt impartite)

As vrea in fiecare numar un test „versus”,as vrea niste numere speciale ale revistei (de anul nou,craciun…sarbatori in general) care sa contina chestii interesante si unice.

Test de placi video din ultuimul val. Cred ca sunteti de aceeasi parere ca un maraton de astfel de placi este de o necesitate indubitabila! :agrue:

Test de placi video din ultuimul val. Cred ca sunteti de aceeasi parere ca un maraton de astfel de placi este de o necesitate indubitabila!

Un test de placi video nu poate veni mai bine.Tinand cont de faptul ca luna viitoare apare (sa speram) Half-Life 2,si aveti intreaga gama de teste: Far Cry,Doom3,Half-Life 2 si unde mai pui ca a aparut si 3dmark 2005.

Din pacate am impresia ca 3DMark05 cere SP1 si fara el nu merge! Ce putin mie nu imi merge…

Daca se adauga pagini creste pretul si apare reclama mai multa deoarece nu cred convine sa existe 4 pagini fara o reclama. Nu ma supara asa de mult reclamele nici daca cresteti numarul lor. De ce nu ma supara pentru ca stiu daca nu apar creste pretul iar eu nu mi permit s- o mai cumpar.

Ce as vrea de la revista: prezentarea in detaliu (pe mai multe pagini mai multe poze) a noilor tehnologii, standardelor si componentelor actuale, a unui joc / program si in special al testelor sau componentelor prezentate.

As dori disparatia rubricilor: Black View, Reportaj in Romania, Tehnotrend, Avanpremiere, prezentarea de laptopuri sau echipament pentru birou. Scurtarea rubricilor Ultima ora si Prima impresie. Treceti clasamentul tuturor produselor hardware pe cd intr-o arhiva.

Testele ar trebuie sa imparta produsele pt pret sau alese sa nu mai diferente asa mari de pret intre primul si ultimul clasat.

As dori un test de antivirusi, firewall sau programe anti- spyware.

Citeste articolul pe: XtremPC

Ce mai vrem la revista !

In primul rand revista este foarte foarte buna ! Eu cred ca este cea mai buna din Romania. Parerea mea. Dar orice om doreste mai mult. Asa ca daca se poate eu as dori.

Nr mai mare de pagini sa am ce citi. Puteti sa cresteti pretul, nu conteaza, dar mai multe articole. Sectiunea de hardware este cam prea mare dupa parerea mea. Iar ce a de hobby este prea mica.

Daca se poate sa mariti sectiundea de hobby din revista. Si sa puneti si voi tutoriale mici despre cum sa faci un program, grafica, parametru activ, etc. Ca multi ar trebui sa invete trucuri speciale si altele. Ar fi bine sa adaugati pe forum la pagina principala o sectiune unde stau TUTORIALELE. Bafta ! Si la mai multe articole !

dar tutoriale… da! asta as vrea sa vad DEFINETELY ; probabil 1-2 pagini ar ajunge

As vrea sa revina testele hardware de altadata cand se explica amanuntit fiecare etapa plus detalii tehnice avansate.De asemenea explicarea tehnologiilor si modul de functionare.Pe mine nu m-ar deranja spre exemplu la un test de placi video sa se faca o comparatie intre conductele de randare doua placi.

In nici un caz nu trebuie sporit numarul de pagini. Imi pare bine ca oameni cu servici sau bani de la parinti sunt dispusi sa plateasca in plus insa eu nu sunt…Cheltuielile mele lunare pe reviste IT&others se ridica peste valoarea alocatiei (care este 210000 lei btw), la 275000 lei. Deci eu trebuie lunar sa adaug 65000 de lei in cont

Nu fi trist. Las` ca o sa cresti tu mare…

Si nu uita: matusile, unchii, bunicile & co. sunt o sursa inepuizabila de venituri… Just act nice (si viziteaza-i cat mai des)

BTW… eu votez pt cresterea numarulaui de pagini (deh, am si eu ceva unchi si matusi…

– Ce ai Bula in sacul ala? / – Soareci!

– Si de ce-l tot scuturi? / – Sa nu cumva sa se organizeze si sa-mi roada sacul! ( & don’t click )

Lol si mie mi-ar place mai multe pagini. Jocuri puteti sa scoateti ca am ajuns la o varsta in care jocurile au trecut pe planul 4 in domeniul intereselor IT&C.

Deci la mai multe pagini la HARDWARE, SOFTWARE, HOBBY. Si o sectiune noua, Turoriale, pentru cei care inca nu stiu sa deschida un word, sau sa puna IP adress, fara sa sune pe cineva care stie. (asa mi se intapla mie, am unul, care daca i se intampla ceva la calculator, ma suna imediat, are si Win XP care e facut pentru porsti si ar fi gasit imediat unde sa puna IP adress, Gateway, etc, dar nu de ce sa puna neuronul la munca ! sa-l sune pe Warlord, ca sa-l enerveze ! :0X: !

1 out of 3 people who start smoking will eventually die. The other two apparently become immortal.

Tutorialele nu sunt o idee rea. Insa nu tutoriale banale, pentru pus ip sau instalat Word.

Un exemplu de tutorial ar fi despre „initierea in html” in care sa ne spuna cam ce ne trebuie pentru a ne apuca de html, unde gasim resurse, programele cele mai bune, ceva de genul asta. Sau „cum sa-ti optimizezi pc-ul” unde sa includa metode de optimizare a registrilor, defragmentare, etc. Eu am instalat de un an si ceva XP-ul si de atunci s-au tot strans programe, s-au tot sters, etc. Si s-a facut o varza in registru. Sa ne spuna cei de la redactie ce solutii avem in afara de format c: (asta ar fi mai degraba un articol pt o sectiune tips&tricks, dar eu unul as avea nevoie de un sfat ca merge ca naiba sistemul 🙄 ). In rest revista este excelenta. :xtrempc:

Il sustin pe Walord in legatura cu Tutorialele ca si eu sunt in situatia lui,dar vreau ca si rubrica Explorer Extrem sa fie marita.

PS:As mai vrea ca sa mai scadeti din numarul de reclame.Restul e bine. :xtrempc:

Nu stiu daca nr. de pagini ar trebui marit, insa o rubrica de tutoriale ar trebui adaugata , se poate renunta la „rubrica” aia cu telefoane si interviuri cu Zapp, Connex sau Orange.

Si rubrica Explorer Extrem ar trebui marita.

Nu cred ca interviurile ar trebui eliminate.Nu e rau sa afli informatii direct de la sursa.

Cred ca cel mai bine ar fi ca tutorial-urile sa fie puse pe cd/ dvd. Subscriu la propunerea de renuntare la interviu. Oricum nu afli decat ce planuri de marketing mai au respectivii si cum cred ei ca va fi acaparata piata …

Ba dimpotriva. Interviurile din numarul 55 le-am citit cu mare interes, iar ‘Reportaj in Romania’ ofera stiri despre ce misca in IT&C, ceea ce este un lucru f bun.

„Romanii sunt o natie de miei in drum continuu spre abator.” Alain Gavrilutiu

Eu as vrea 2-4 pagini in fiecare numar cu disectia gameplay-ului unui anume joc. Spre exemplu, Far Cry: arme, inamici, nivele, hints, multiplayer; eventual si tweak hints. Tabele, scheme, sageti, harti.

Daca aveti asa multi bani,sa-mi trimiteti si mie cate o revista/luna.Eu n-am bani nici de ea acum,da pai daca o sa se scumpeasca.Sa decida redactorii and staff-ul redactional daca e nevoie de asa ceva si daca se poate implementa fara o crestere notabila a pretului.

Si nu uita: matusile, unchii, bunicile & co. sunt o sursa inepuizabila de venituri… Just act nice (si viziteaza-i cat mai des)

Ei bine, eu incerc sa fiu cuminte, ii vizitez des, si cu ce ma aleg??Cu pupici, ruj pe obraji si…NO MONEY!!!Deci NU modificarii infrastructurii revistei.

Acum nu stiu ce parinte sub acoperire de forumist zice sa fie rase jocurile din revista, insa mie nu imi surade ideea. Indiferent cat de matur esti, jocurile vor ramane intotdeauna o punte. Ramane la latitudinea fiecaruia sa gaseasca intre ce va fi aceasta punte. Cam atat…

Daca am facut flame, scuze, insa ma „aprind” repede, if you know what I mean…

Unii (printre care si eu) cumpara revista tocmai pt aceasta diversificare (jocuri, hardware, software). Deci indiferent de ordine si jocurile constituie un procent din dorintele cumparatorilor.

It’s good to admit that you’re wrong, but it’s better to be right.

sincer sa fiu, inainte da a cumpara XPC citeam reviste IT de la prieteni(Chip,Pc Magazine,XtremPC)pana intr-o zi m-am decis sa imi cumpar si eu una din reviste.Ghiciti pe care deitre cele trei am ales-o.Mi-a placut in primul rand calitatea hartie a tiparului dar si design0ul revistei care este net superior celor doua mentionate mai sus.Si articolele sun de o calitate deosebita dar din pacate suficient de substantiale. Oricum nu am renuntat sa citesc celelalte reviste.

Cat despre nr de pagini cred ca ar trebui sa creasca proportional cu nr de pg pt recalame ca doar de acolo vin banii si nu cred ca niste pg in plus ar ridiac pretul revistei. Cine a spus ca sectiunea hardware este prea mare probabil ca este pasionat doar de jocuri muzica si fime si nu il intereseaza maruntaiele calcului.Eu cred ca ar trebui marita.

Cu banii am si eu probleme dar tot reusesc sa cumpar revista, si nu i-mi dau si bani de paine pe ea.Cred ca cei care se plang de pret(o parte din ei ca doar mai sunt si oameni care chiar nu au bani) ar putea sa renunte la un pachet de tigari si o cafe pe luna pt a cumpara reviste.

Flawless nu e nimic pe lumea asta… nici macar cele mai perfecte diamante… insa si eu ii acord revistei nota 10, pentru ca este echilibrata, contine atat articole software, cat si harware si jocuri, Tehnotrend-ul si Black View-ul aduc un spor de noutate si culoare, testele hardware m-au ajutat de cateva ori cu adevarat la achizitionarea de echipamente.

Este o revista pe care o citesc din scoarta in scoarta cu cea mai mare placere, lectura efectiva constituind unul din putinele delicii personale pe care pot sa mi le acord lunar, sa zicem.

Nu m-ar deranja deloc daca ar creste putin numarul de pagini, ba chiar mi-ar face mare placere, si cred ca as putea sa mai adaug cateva zeci de mii la cei 75k pe care ii dau acum, conditia fiind sa se pastreze ordinele de dimensiune ale diferitelor sectiuni, mentinerea diversitatii.

Mie imi ajunge editia cu CD pentru ca oricum gasesc totul pe net.

„Romanii sunt o natie de miei in drum continuu spre abator.” Alain Gavrilutiu

It’s good to admit that you’re wrong, but it’s better to be right.

Reclama e sufletul comertului! Fara ea revista ar fi mult mai scumpa.

Ideea cu interviurile managerilor din firme din IT-ul romanesc merita explorata un pic ca sa vedem si noi ce ni se pregateste.

Dorinta mea cea mai mare e sa vad xtrempc ul cea mai tare revista din Europa si la pretul cel mai accesibil sau macar mai accesibil decat al celorlalte reviste.In rest o vorba din popor zice:” om trai si-om vedea”.

as dori sa mariti nr. de pagini , nu conteaza dacasi pretul creste.ar fi o chestie sa mariti si nr. de pagini de la forum.

as dori sa mariti nr. de pagini , nu conteaza daca si pretul creste.ar fi o chestie sa mariti si nr. de pagini de la forum.

Oricum pretul cred ca va creste avand in vedere faptul ca chip e 80000 insa macar de ar creste nr de pagini odata cu pretul.

Hmmm… ce-as mai vrea la revista.Greu de spus fiindca e in mare parte,the best it can be.

Nu mai amintesc nr. de pagini.(fiindca parerile sunt impartite)

As vrea in fiecare numar un test „versus”,as vrea niste numere speciale ale revistei (de anul nou,craciun…sarbatori in general) care sa contina chestii interesante si unice.

Test de placi video din ultuimul val. Cred ca sunteti de aceeasi parere ca un maraton de astfel de placi este de o necesitate indubitabila! :agrue:

Test de placi video din ultuimul val. Cred ca sunteti de aceeasi parere ca un maraton de astfel de placi este de o necesitate indubitabila!

Un test de placi video nu poate veni mai bine.Tinand cont de faptul ca luna viitoare apare (sa speram) Half-Life 2,si aveti intreaga gama de teste: Far Cry,Doom3,Half-Life 2 si unde mai pui ca a aparut si 3dmark 2005.

Din pacate am impresia ca 3DMark05 cere SP1 si fara el nu merge! Ce putin mie nu imi merge…

Daca se adauga pagini creste pretul si apare reclama mai multa deoarece nu cred convine sa existe 4 pagini fara o reclama. Nu ma supara asa de mult reclamele nici daca cresteti numarul lor. De ce nu ma supara pentru ca stiu daca nu apar creste pretul iar eu nu mi permit s- o mai cumpar.

Ce as vrea de la revista: prezentarea in detaliu (pe mai multe pagini mai multe poze) a noilor tehnologii, standardelor si componentelor actuale, a unui joc / program si in special al testelor sau componentelor prezentate.

As dori disparatia rubricilor: Black View, Reportaj in Romania, Tehnotrend, Avanpremiere, prezentarea de laptopuri sau echipament pentru birou. Scurtarea rubricilor Ultima ora si Prima impresie. Treceti clasamentul tuturor produselor hardware pe cd intr-o arhiva.

Testele ar trebuie sa imparta produsele pt pret sau alese sa nu mai diferente asa mari de pret intre primul si ultimul clasat.

As dori un test de antivirusi, firewall sau programe anti- spyware.

Citeste articolul pe: XtremPC

Postat de pe data de 31 ian., 2010 in categoria Noutăți. Poti urmari comentariile acestui articol prin RSS 2.0. Acest articol a fost vizualizat de 454 ori.

Publica un raspuns