Acest topic este inchinat tuturor perlelor si filozofiilor de viata gasite pe alte forumuri sau pe XPC, un fel de galerie a dumelor si imaginatiei userilor. Este facut strict pentru fun, asa ca pastrati-va parerile despre protagonisti pentru voi…

Toate perlele spuse de altii sau chiar de voi, din orice domeniu, bagati-le aici, chiar daca sunt gasite de voi sau de altii, si daca e posibil, bagati si sursa de unde le-ati luat. Incep eu cu cateva …

Ce dreq vedeti voi fratzilor care suntetzi rockeri la muzica aia sociopata. Lasati-o mah in **** mea ca nu tine de foame. E o aberatie pur si simplu. Muzica asta s’a nascut in momentele de crize isterice ale unor handicapatzi mintali. Luati-o cu mafia mey ca aia exprima adevarata duritate a vietii. Am observat ca in general astia care le au cu compurile (majoriatatea insa nu toti) asculta rock. Baietzii adevarati se gasesc rar (si in general nu-s rockeri).

E naspa rocku may baietzi duceti-va la fox kids cu d’astea. Si mie imi place sa ascult muzica tare insa nu sa ma zgarie pe timpane si sa simt bashii nu chitarile alea bagate la 380V.

Gresit… Daca produsul SONY se descurca in conditii vitrege atunci inseamna ca e fiabil.

Yao si PARAMEDICS aici nu aveti nici un cuvint in fata mea! Eu maninc in fata calculatorului si de multe ori simt o placere perversa cind imi cad cartofi prajiti pe tastatura sau cind pun un blank la ars cu o mina soioasa si plina de ulei. Extraordinar e! Mie asa-mi place sa lucrez si ma simt fericit cind vad fiabilitatea facindu-si simtita prezenta.

Apropo si monitorul de multe ori il sterg tot cu scuipat! Se vede perfect si n-are nici pe dracu’!

Prietena mea imi cere sa nu mai ma scobesc in nas si sa las verziturile pe mouse… Atita tot! In rest totul e OK!

SONY mergeeeee… merge si cu pete de grasime pe blankuri, scuipatul fiind mic copil, DAAA…. Mergeee

Eu unul imi bag P**A in eminem.

His muzic sucks”cocks in hell”.

I hate HIP-tzop amd rap.

D12 pute.

Off-topicurile sunt gay! Sunt facute dupa chipul si asemanarea noastra.

1. Daca visezi luna plina, Guenon ar spune ca pana a doua zi dimineata iti vei trada mama si vei fugi cu bunica intr-o luna de miere pe un vas de croaziera pana in Gibraltar pe ruta Mizil – Ultima Thule. In acelasi timp insa Freud si Lacan sunt de parare ca o luna plina nu poate inseamna decat fuga subiectului atat cu mama cat si cu bunica, un menages-a-trois cu iz de ciulama de ciuperci. In oricare dintre cazuri un fapt e clar: You are one lucky prick.

2. Catelusul nevinovat nu este nevinovat si nu este catelus ci este de fapt o vaca sau o pisica inauntr-ul altei pisici. Nu am la indemana tezele lui Jung despre cultul pisicilor in India asa incat va trebui sa te multumesti doar cu parerea mea, a unui frustrat. Catelul este intruchiparea clara a obsesiei neimplinirii sexuale, iti e frica de ratare care se tine de tine scai si vrei sa inchizi ochi si sa dispara. Atata timp cat nu ai incercat si cu fernobarbital, putine sanse de izbanda. Ai putea eventual sa iei cursuri de gatit de la Petrisor si Bucataria lui Radu dar ma tem ca toate acestea pot deveni un pic cam prea subversive pentru tine de la un punct incolo. Catelus, varza murata, prajitura cu mere, budinca, prea multa confuzie. O dam pe simbolisti cand noi avem nevoie de analisti. Natura moarta cu mere si castraveti murati.

3. Cei doi copii, daca e sa tin cont de interpretarile lui Ernest Bernea despre miturile solare expuse in ‘Spatiu, Timp si Cauzalitate la Poporul Roman’ ar inseamna ca reprezinta Soarele si Luna, de unde si conflictul lor ‘din motive necunoscute’, motivele iti sunt necunoscute pentru ca esti un profan, altfel ti-ai fi dat seama de simbolistica detaliilor. Soarele este spatiul inchis in timp, dramatismul trecerii timpului, in timp ce Luna este reflectia profilului spiritual al Soarelui. In concluzie, nu are de ce sa iti fie teama. Cei doi copii nu se vor **** niciodata in fata ta, ei fac parte dintr-un alt cadru al naturii materiale. Sunt asexuati chiar daca asculta Pet Shop Boys. De fapt asta tine de o contradictie specifica mitologiilor polare (a se rasfoi en passant Julius Evola si Mircea Eliade).

Ma bucur ca mesajele mele te-au facut ca la aceasta varsta frageda sa incepi deja sa te confesezi, astept cu interes sa imi povestesti si despre iubirile neimpartasite si dragostea pentru bichoni si dropii.

Nimic nu pute mai mult decat un rocker care nu se spala decat in anotimpul ploios…

Mi-a zis cineva ca daca fac flash la biosul unui GeForce MX cu bios de Ti din aceasi serie =>cica ar merge si MX-ul ca si un Ti cu exceptzia faptului ca ar fi uneori instabila. Atzi facut careva treaba asta ???

Mai vezi uneori, pe strada, sau chaira si in unele filme, masini de politie sau salvare, pe care e scris Politie/Ambulanta pe dos.

Stie cineva care e motivul? Sau din cauza ca sant prosti aia care lipesc scrisul?

Bah, cea mai buna solutie e sa iti razi sprancenele sau sa faci ceva ce te caracterizeaza pe tine. Toti dobitocii care arata si se imbraca la fel sunt demni de mila. Putina personalitate, ce draku!

Foarte interesant. Aflam lucruri noi.

Tehnoredactorul (Mihai) era musulman si a fost rapit de o organizatie secreta iraniana. De doi ani de zile fecundeaza fecioare arabe (cam 2/zi). In ultimul timp merge din ce in ce mai greu. Normal.

Silviu a intrat intr-o combinatie cu un IAS unde se cultiva Cannabis Indica furajer (pentru bivoli si bivolite) si le-a vandut la negru 700 de DIMM-uri de 32Mo, dar nu a apucat sa ia banii ca a pus mafia ucrainiana ochii pe el. Acum se ascunde in Codrii Vlasiei (Peke ii aduce in cand in cand portocale si biscuiti Rostar).

Andrei a plecat „in Canada” pe un cargo care transporta cereale si prostituate in containere, la Liverpool. Pana in ziua de azi, el crede ca e in Canada si ca Londra este in cartier din Quebec. Noroc cu trecatorii care ii arunca 2-3 penny si cu cybercafe-ul care il lasa sa clapoteze una-alta in orele de activitate scazuta.

Adi a plecat in Antilele franceze si lucreaza ca programator la o baza de date cu cocktail-uri si fetite (si fetitele lucreaza, dar nu la baza de date). Mai nou, se gandeste sa-si lanseze propria afacere de fabricat bikini din frunze de palmier.

Toate astea le stiu de la frac’su, care vinde sange contaminat in colt la Romana.

Eu am vazut un caine zoofil odata. Adica s-a aruncat la piciorul meu si a inceput sa faca niste miscari ondulatorii ca sa-i spun asa. L-am zburat de l-au luat toti dracii. Hmm de fapt cred ca era si pedofil ca aveam doar vreo 15 ani.

ma scol tarziu, imbrac costumul de aerobica ( trebuia sa fie pijama, dar nu merge) si incep sa alerg prin casa, veselindu-ma.Dupa aceste 5 minute remarc ca m-am si ingrasat, am un feeling de arghhhh si imi fac micul dejun…gasesc un SMS care ma face sa ma intreb ‘ O fi alcoolic? ‘ si care ma inveseleste

Amerigo Vespuci este cel care a pasit cu adevarat pe pamant american…de aia si continentul America si nu Cristoforia sau Columbia…

… si ca sa nu pierdem timpul, sa presupunem ca am dreptate.

Astept s vina maica-mea de prin ce orase e plecata sa-mi taie unghiile…

Dati-mi ma si mie un link cu pozele. Ce suntetzi asa de bulangii ?…Vreau sa o vad si eu pe Lavinia Milosovic in pasarica goala.

Si catze aia si pisa in pat….(se si caca). Faza nasoala era ca se caca peste mine. Adica cand dormeam.

Mda … dupa cum am si testat , Nero face overburnul de rigoare dar , ca si in cazurile precedente (am mai scris 850 Mb pe un blanc de 700 ) pistele care nu mai intra la sfarsit sunt rescrise intre pistele de la inceput , lucru care determina cd ul sa nu mai fie citit corect .

Omul nu este ca atomul, el ESTE o multitudine de atomi care se mishca in tandem. De ce sa credem ca este ceva mai mult: pentru ca gandim? Sa shtii de fapt Liz ca de fapt nu noi gandim, ci atomii din noi: inainte sa gaseshti solutzia la o problema neuronii, deci implicit atomii din capul tau au gasit-o involuntar. Suna foarte ciudat dar este demonstrat shtiintzific.

omul a evoluat din maimuta. daca o maimuta vine la omul care fabrica prima roata, acesta o goneste, iar daca revine ii da cu bolovanu cu care ciopleste la titirez.

desi nu pe aceleasi cai, ai-ul evolueaza din om. daca un om vine la ai-ul care sapa la ingineria cuantica, acesta zice ‘busy’, iar daca revine face scandal (deoarece a invatat din propria gresala, iar acum nu este lasat in pace).

trecand peste sintaxa gresita a oximoronului in antiteza cu metafora pleonastica total lipsita de simt artistic, fraza denota un dialect cenzurat, derivat din asemanarea fonetica a cuvantului ce defineste unitatea de baza a invelisului exterior de pasare, cu organul reproducator masculin. frustrarea enervanta generata de tensiunea interna a unei stari de neliniste ia amploare si capata continut intr-o forma caracterizanta pentru intelectul formalizat al sistemului uman din zilele noastre, entitate comportamentala prezisa de definirea formala la care este supusa in procesul de fuzionare a conceptelor matematizate la subranivel de interactiune cu copmpletitudinea paradoxala…

… si ca sa nu pierdem timpul, sa presupunem ca am dreptate.

Postati toate dumele sau orice fraza funny gasita pe forum, nu postati dume ale vecinilor, controlorilor, al cuscrului mare al nasului varului colegului de banca, dume din jocuri sau din orice alta sursa inafara de acest forum sau cel mult de pe alte forumuri.

Picard catre La-Forja: hold the line!!! La care La-Forja: tine-o tu ca am dat abort, teleporta-m-as pe voi, betivi ce sunteti… mai ales Deita.

Nambar oan deschise geamurile la Entarpraiz; Picard vazand asta ii spuse lu Raica sa incarce torpilele.

„Banica! Daca mai joci mult Snake, iti dau una de-o sa ramai cu snake-u in mana” – Profa de mate

Super beton asta…sa mor de ras…. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Imi vine sa plang … hai mah veniti cu exemple aici, ca e plin netu’. Nu vreau alte perle.Toate dumele din forumuri sunt admise, nu conteaza userul, deci daca gasiti si de-ale mele, chiar va rog sa le postati, ca mai postez si dupa ce beau …

Eu de exemplu, mi-am luat 2x512DDR ca sa fac economie de curent. Cand vreau sa fac o copie la un DVD, programez totul de la rip-uire, la transformare in divx, traducere automata in limba romana si apoi arderea cu nero. Pentru ca am atat de mult ram, pot sa inchid calculatoru’ pentru ca face ramu’ toata treaba. Noroc cu nero, ca scoate CD-ul dupa ce il arde ca asa aflu si eu ca s-a terminat de inscriptionat divx-ul.

Pentru cunoscatori, am o intrebare: daca tot am asa de mult ram, nu pot sa atasez o turbina la el ca dupa ce opresc calculatorul sa produca curent? Macar pentru celalalt calculator ca ala nu are asa mult ram si trebuie sa il tin in priza tot timpul cat il folosesc. De exemplu, acum la mine e oprit curentul pentru ca vecinu’ de sus isi pune faianta dar eu postez de pe ram…

Bah, taica-meu nu prea se joaca avand in vedere ca impinge panselutze de vreo sase ani…

singura si prima expansiune reala a fost cea a romei care au adus una alta…insa romanii insasi erau oameni corupti si imorali…ei sunt cei care au inventat politica asa cum este acum…ei au inventat puterea…politica exista si la greci dar acolo nu oamenii politici aveau putere ci oameni de rand…demos kratos…demokratia…democratie…demos = popor…kratia=putere…nu existau regi ci doar oameni…nu degeaba grecia s-a dus asa de departe…si nu prin expansiune ci prin intelepciune…cred ca jumatate din toate cuvinetle folosite sunt grecesti…

Tocmai am facut un update de Bios la o placa S3 Virge cu 2 MB…i-am pus un bios de Radeon 9700 si acum recunoaste toti cei 128 MB prezenti pe placa (126 au fost dezactivati de producator din motive de marketing)..iar in urma update-ului cipul a suferit o metemorfozare , transformandu-se instant intr-un Radeon.

De asemenea, desi PCI, merge foarte bine in slotul AGP dupa o usoara impingere fortata.

Grenazi prin prin parcuri…chemati-l pe Osama s-o recupereze.

Noi este.

multi dintre astia care faceti acum spume anticomuniste mi-ati fi muncit mie pe mosie daca nu erau bolsevicii Mai ganditi-va ce erau bunicii vostri prin 47 inainte sa postati prostii.

… si ca sa nu pierdem timpul, sa presupunem ca am dreptate.

Manc, testez programe ptr calc (in special playere video si mp3), ma duc la sala, ma joc, ma bat, scuip vecinii de pe balcon, ascult Ice Cube la volum mare sa enervez vecinii…infund buda sa le dea pe-afara apa la aia de la parter, arunc sticle de pe balcon, cateodata arunc cu chistoace dupa pisici…si multe altele…

Aaa si ma uit la fff multe filme, toata ziua is pe drumuri cu HDD-u sa fac rost de filme. Artistice.

V-am spus de 1 mie de ori ca greseli gramaticale faceti toti, eu nu fac, eu doar apas din greseala pe alte taste (am degetele groase, si apas 2-3 deodata), deci nu va mai luati de greseli ca nu duc la explicatia cu Apollo.

Nu cred ca exista efecte negative si pozitive la nivel microscopic sau macroscopic. Doar observatorul confera sens consecintelor.

la cinema se renteaza sa vezi decat filme cu efecte spectaculoase ca e feelingu mai dragutz. Oricum la cantitatea de tzaranime care este in cinematografe prefer sa stau si sa „piratez” pornake toata viatza .

… si ca sa nu pierdem timpul, sa presupunem ca am dreptate.

Nu cred ca exista efecte negative si pozitive la nivel microscopic sau macroscopic. Doar observatorul confera sens consecintelor.

FeSZ The Zevenge rF The evdŁ jdn×de…

§rMe tertŁe TeŁŁ Me THST d neeĐ HeŁt…

§rMe tertŁe cSn FlcK rFF SnĐ Gr Tr HeŁŁ…

Am instalat de curand Windows XP si cand intru pe net explorer-ul imi afisaza paginile in 640 x 480. Cum fac sa schimb la 800 x 600? Pe Desktop este setata la 800 x 600 da explorer-ul nu merge.”

pacat ca mashina aia ie a ta duar in format jpg.

siiiii…. ai cumva licentza pt. pozele alea ? ai cerut cumva aprobare skrisa de la ciine .? sa mio aratzi si mie ….

Caut femela Rottweiler, rotunjimi palpabile, 50-15-50, cuminte, ascultatoare shy dresata…mah..tu cand vrei o prietena cautzi…nu dai matrimoniale….

… si ca sa nu pierdem timpul, sa presupunem ca am dreptate.

Edited by me – Chiar ai o problema verificata personal , baga din amintiri sau asteapta sa se rezolve problema. Bafta.

Suna urat, chiar daca e adevarat…

Unele sunt chiar obidite, dar dupa cum ai vazut cele profund imbecile sunt inchise la timp. In rest am mai zis, decat politica prefer sa rad cand vad ca unul se gandeste sa faca **** in clasa…

Mda … dupa cum am si testat , Nero face overburnul de rigoare dar , ca si in cazurile precedente (am mai scris 850 Mb pe un blanc de 700 ) pistele care nu mai intra la sfarsit sunt rescrise intre pistele de la inceput , lucru care determina cd ul sa nu mai fie citit corect .

Asa credeam si eu, tot pana pe la vreo 13-14 ani. Si am aflat atunci cand am zis ceva de genul: „Pai prostituatele care fac sex oral sunt cele mai smechere, ca iau bani numai ca sa vorbeasca…”

Delfinii nu au pus sateliti pe orbita pentru ca nu le foloseste la nimic. Nevoia lor de comunicare poate fi satisfacuta prin mijloacele deja existente.

… si ca sa nu pierdem timpul, sa presupunem ca am dreptate.

[…]si la o adica ultima parte o am si eu daca imi fnisez dacia cu deschizatorul de conserve.

[…]si cand te duci la /dev/null (adica mori) nu te intreaba nimeni daca ai fost mp3,fisier de configurare sau film porno…..

… si ca sa nu pierdem timpul, sa presupunem ca am dreptate.

Acolo se spune de ce nu e bine sa te culci cu femeia altuia. Pentru ca vine ala si te taie cu toporul. (Ma rog nu era explicat chiar asa…. incercam sa fiu mai aproape de popor), De ce nu e bine sa furi ? Pentru ca vine proprietarul si te injunghie, sau vine politia si te baga la zdup.

Iisus pe de alta parte a fost un mic geniu […] Adevaratul paradis nu este cel care vine dupa sfarsitul lumii intr-o piramida din sticla si aur, ci se afla pe pamant, in viata de zi cu zi.

Oricum in mod normal nu conteaza cui i te rogi… Poti sa iti faci un zeu in cana de cafea… il pui pe masa si iti va schimba viata in bine… Nu vei permita nimanui sa vorbeasca urat in fatza canii, nu vei permite sa fie dezordine in preajma zeului tau, etc.

uite aici alte unghiuri, care nu numai ca nu se intilnesc, dar se si despart.

Fiecare fata este unica in felul ei, iar cateodata mai este shi greu sa o intzelegi, de unde vine shi ideea ca sunt proaste.

Barbati sa fie ca femei suntem destule. Vad o cratita ranjind in soare. Innumar pana la trei, care ajunge prima la ea primeste o garofita.

Am nevoie de o pisica dupa fiecare act sexual reusit (pentru cel nereusit am nevoie de patru), pe care sa o mangai in tacere si sa o ling aprobator. Daca nu au pisici prin preajma nu ma duc. In rest, sper ca patul sa fie de generatie noua si muzica de fundal sa excluda orice voce masculina care m-ar inhiba pe loc. In extremis accept doar Pet Shop Boys si George Michael dar sa mi se dea si un ruj si o peruca cand intru in camera.

Singura arta veritabila pentru care eu as baga mana in foc este modul post-modern al procesului de digestie si masticatie. As vrea sa vad un film alb-negru si cu un soundtrack very minimalist despre asa ceva. Iures, Piersic, da-ti un semnal sa stiu daca ma duc sa beau o sticla de gin si trei farfurii de ciorba de fasole. I don’t bitch bout money, I only bitch about my mom and Jesus.

Am plecat de la nimic si am ajuns departe sau am plecat de la departe si am ajuns la si mai nimic. Ala ca e amator de arta si nu ii mai incap mainile in buzunar de la atatea aplauze, ala ca e pasionat de forma dreptunghiulara a biletelor de tren si face colectii de Mona Lise la bustul gol si cu adidasi Nike in picioare, editie limitata.

Stau cu o mana in pantaloni si cu cealalta pe un cutit numai bun de taiat in carne vie. Prin urmare, ce fac? Ma circmuscriu acum pe loc ad-hoc si ma arunc cu capu inainte in prima Sinagoga care imi iese in cale ca sa pot juca Gothic 2 sau il mai astept pe Iisus sa ne scoata din *****? I hope Jesus will **** all jews with a holy knife!

Topicul este pentru perle luate de pe forumuri … nu bagati altele.

Asi dori sa incep prin a va spune ca sunt in stare de orice pentru ai EXTERMINA. Sunt iubitor de animale, am un caine, 2 pisici, 2 iepuri. Dar cu acesti caini vagabonzi nu te poti intelege. De 6 luni, IN FIECARE NOAPTE, invariabil, intre orele 1-3 dimineatza ma trezesc. Toata harmalaia dureaza cca 15 minute. Suficient cat sa imi vina sa asasinez pe oricine imi iese in cale.

Fara sa fiu rautacios (sau poate sunt dar asta e o chestie personala) pot sa va spun ca patritosmul e ca *******. Atat timp cat o tii pentru tine totul e ok. Dupa ce o imparti cu altii e deja rasuflata. Nu va mai impanati atat cu sentimentul asta patriotic ca nu va sta bine. Zicea bine cine zicea: „Fiecare cu ******* masii!”

Este foarte important pentru un mascul sa mai faca sex si cu alte femei din cand in cand. Nu este sanatos pentru minte, pentru creier sa nu faceti.

i-am spus prietenei mele, ca daca vrea sa aiba in continuare ceea ce are, daca vrea in continuare sa raman acelasi tip de om, atunci va trebuie sa ma mai duc la curve din cand in cand sau sa o le-o mai trag si la altele. E pentru binele meu si al ei sa fie asa.

nu mai tin minte…s-a casatorit ciobanasu? Ca in orice caz nu merita…

El a visat ca o tipa pe care o cunostea (rockista tipa) era gagica lu Johhny Bravo. Ea il insala pe Johnny Bravo cu Satana, cu care face un calaret negru care sa-l omoare pe Johnny Bravo. Johnny bravo se duce si o cheama pe Shakira care danseaza pana il omoara pe calaretul negru din iad.

Camerele tinerilor din ziua de astazi sunt sub orice critica. Au pe peretzi tot felul de postere cu metalishti shi satanishti ca Animal X, 3rei Sud Est, Andre…

Azi-noapte n-am putut dormi pentru ca cei care pazesc poarta de la intrare sunt in concediu si de aia n-am putut intra. A trebuit sa constat ca mi s-au terminat visele…

Legea gravitatiei exista pentru ca locuitorii din emisfera sudica, fiind cu capul in jos, sa nu cada in cosmos.

Diferenta dintre un patrat si un cerc este ca cercul se roteste, iar patrtul nu.

Pe eu ma chiama nelu sis ripetent. Ie cald. asfaltu se in moae. in casa bizie niste musti. Mam dus la strand sa fac bae ptr. ca sa ma racorez. Nenea pasnicu de la use cin ma vazut a svrlit cu petre dupa eu sii mea strigat sa nu ma mai ma prinza pea colo finca anu trecut tot care sa bagat in bazin dupe mine a luat rie asa cam intrat pintro gaora din gard

radeon 9000pro are cam aceleasi frecvente ca 8500,doar ca are agp 4x. in rest nu e nici o deosebire. 9200 are agp 8x. 8500 e de doua ori mai scump decat 9000pro,deci nu merita banii. eu optez pentru un 9000pro..

Look around the table. If you don’t see a sucker, get up, because you’re the sucker ..

Va veni la Callatis 2003 toate trupele care au fost prezente in Europa Top Hit in tot anul precedent… Daca vrea careva bilate poate sa treaca pe la mine candva caci am doua nefolosite. Ar fi mai bine sa va grabiti pana nu gasesc alti clienti…

„Romanii sunt o natie de miei in drum continuu spre abator.” Alain Gavrilutiu

citeste bine ce am scris, calculatorele (in general cele mai noi)au un mod de power saving numit „suspendEDtoram” in care isi opresc hardurile automat in caz ca acestea nu mai sunt folosite pt o perioada anumita de timp ruland aplicatia folosita numai din memoria ram.

Prin a doishpea cand umblam cu CYPO de aiurea prin baruri, in fata la Liceul Pedagogic am vazut urmatoarea faza: unul mare si unu mic si-o trageau(nu stiu care din cei doi caini era mascul si care femela). Cert e ca atunci cand ala mare s-a plictisit si a vrut sa plece, au ramas imbarligati si potaia mica s-a trezit cu capul in jos. La faza asta un alt caine, spectatorpana atunci, vine si incepe sa i-o traga la bot lu’ ala suspendatu’.

Cat despre caini care violeaza covorul, piciorul stapanului si colegi de clasa veniti in vizita…are Hades unul.

Editat de Maselutza – ultimile 9 posturi nu contin nici un citat, nici o perla, nici macar o gluma … simtiti-va divini cu o perla gasita.

A trecut aproape o luna de la ultimul reply, si vad ca nu au aparut alte dume gasite pe forumuri… nu-i nimic, mai gasesc eu.

Noi nu avem cum sa stim cat de mare e un metru pentru ca obiectele par mai mici cu cat sunt mai departe de ochiul meu, asa ca noi nu vedem marimea reala a obiectului ci marimea aparenta. daca am ochiu mai mic metru pare mai mare…

Atunci l-a prins Isus cu banu’ si l-a spanzurat ca l-a turnat.

respectivu’ nu se putea sinucide, ca era un om bogat. In plus, sinucigasii lasa scrisori de adio in vasta majoritate a cazurilor. In afara de asta, Isus avea si mobilul crimei: razbunarea.

Probabilitatea e mai mare ca a fost crima, nu sinucidere, si in marea majopritate a cazurilor criminalii sunt cunoscuti victimei, deseori cunostinte apropiate. Poate n-a fost Isus, ce unul din ceilalti apostoli, desi Isus avea cea mai mare motivatie… Si era si suficient de violent pentru asta. Singurul mentionat in stare de a goni niste negutatori din templu, cu biciul, si ca sa gonesti mai multi oameni de undeva, de unu’ singur, mai ales cand au si bunuri pe care nu le lasa cu una cu doua, trebuie sa fii un animal cu adevarat feroce

Poate s-a sinucis, poate a fost omorat. Tinand cont de circumstante, sansele sunt mai mari sa fi fost omaorat. Mobilul cel mai mare il avea Isus. Ar trebui vazut in Biblie daca avea alibi. Pe unde a umblat in perioada aia?

Discutie pe teme religioase …

Isus a existat, si nu o data, de multe ori, de-a lungul istoriei. Existau chiar mai multi deodata in acelasi oras, si chiar sat.

Imi si imaginez un satuc cu 4 oameni Iisus traind acolo. Unu’ batran, unu’ curvar, unu’ fierar, unu’ agricultor, altu’ pastor.

Mergi in Israel, plimba-te pe la lucrarile arheologice, si-o sa vezi o gramada de inscriptii la cavouri cu numele Isus. Nu numai atat, da a fost gasit un cavou unde era un Isus, un Iosif, o Marie, si-o nevasta a lui Isus pe nume Maria Magdalena

„Romanii sunt o natie de miei in drum continuu spre abator.” Alain Gavrilutiu

universul e finit, numai ca acolo unde se termina el, nu exista nici timp deci e cam nashpa pe-acolo.

Bineinteles ca nu toate femeile de pe sosea sint niste curve. In mare parte te uiti si la numar si la data cind se termina leasingul.

Dc ai niste rude prin strainatate, cumpara-le un calculator, faci un server il legi la internet si iesi totul prin el si nu se vede ip ..dc ai fi din orasu meu te-ash lasa io sa iesi prin mine dar asa..

Un fan AMD nu jigneste decat daca este provocat de un lamer Intel-ist ..

Bah ***** .. tu probabil ai un p90 si vii tu pe forum sa zici ca un p3 este mai bun ca un thunder , cand tu nici nu ai vazut un amd , da sa fi pus mana pe unul ..

Intel in cativa ani o sa ajunga ca 3dfx-ul .. o sa fie cumparat de AMD … Asa se intampla cu marii giganti daca nu se adapteaza cerintelor pietei ..

Tot intelul e mai bun, orice ati zice.

Calitatea se cunoaste.

AMDuri-le le-as arunca direct la gunoi.

Zici AMD si tragi apa (ca pute).

Nu voi cumpara niciodata placi ATI, chiar daca vor depasi Nvidia la viteza 3X. Motivul este unul personal, si sper sa nu supar pe nimeni: in opinia mea, ATI SUCKS !!!

mey, da stau shi ma gindesc ca totusi un duron la 750 cu 64 ram cu gf2 mx mergea sacadat in CS , in Diablo2.

Shi mie cu Celeron 300 128 ram V Banshee imi merge superfain.

Io va spun ca am testat cateva zeci de sisteme cu procesoare de la ambii producatori! CONCLUZIA: intel SUCKS! Nu va spun ce mi-a dat cu un dual p3 la 1 GHz !!! JALE!!! Mergea MAXu parca pe k5!

Bah oameni nu zic ca e al meu Muzeu mai bun.

Da totusi nu vui se pare ciudat cit despre prietenii lu Rabit „sa ma luati de scula”.

Ca mia dat cap de strut ala un site ( ) in care un analfabet zice ca e mai bun Duron ii dau shi io inca 50 da numi place sa stau de vb cu idioti.

Care a mai citit shi are impresia ca epizdos sa intre pe mirc pe #metropoli$.

Ma cheama Anggell.

In rest nu ma mai frecati la cap.

ca naveti treaba cu parta hardware.

Intel rules.

Astazi 21 nov 2001, numitul Insane VanHorregun (pentru cunoscatori – Insanu’) a achizitionat un extraordinar hard-disk marca Seagate Barracuda avand minunata capacitate, si anume 40 Gb!!! Pentru cei care nu stiau, aceasta este cea mai mare realizare a respectivului, fapt care ne determina sa facem postere pe care le veti vedea cu siguranta prin oras. Tine-ti ochii cat cepele!!! … si mai ales, tineti aproape!

Daca are cineva toate seriile xxxx xxxx facute DivX si titrate in romina va rog sa-mi dati de stire la fiindca as vrea sa le cumpar .

2. nu intzeleg ce treaba ai matale cum vb pe threadu de AC (de acord cu faptul ca am injurat ca la usha cortului , a fost o leaca peste recunosc), acuma nu ne mai putem ura un „bafta” la examen ? pai hai sa nu ne mai uram nici la multi ani ca nu e on topic ! suntetzi cam batutzi in cap la faza asta ma jur !

3. Painer este bun prieten cu mine, el nu a avut nici o vina , am postat cu numele lui fara sa shtie, ( palnie mama sory da nu shtiam ca ashtia E batutzi in cap ! ) ; putetzi sa-mi banatzi contu facetzi ce vrea ***** voastra cu el, dar pe Painer l-atzi banat fara motiv… treaba voastra io mi-am facut mea culpa dar otricum ma pish pe voi si pe forumu asta de kkt in care toti handicapatzii posteaza ! mai uitatzi-va si voi pe la alte threaduri poate mai imbogatzitzi lista de banuri !

un RAHAT cu ochi de soft , aia e XP si Home ( ambele. De’ daca s-au grabit sucker-ii astia de la Microsoft cine e de vina. A, si mai ai si functia aia sofisticata cu datu’ softului de reparat PRIN INTERNET. In mod sigur preia cineva……. calculatorul pe post de…. Si nici n-au pus unele componente ADEVARATE care intr-adevar sa fie compatibile cu hardware-ul aparut ( +nou ) asa ca…. mai bine merg cu prietenul meu de veci => Win 98 S.e care deocamdata RULEZ man

Tu ai o problema.

Lasa lumea sa aleaga ce le trebuie si le merge mai bine, nu veni tu baiat super-istetz sa ne lamuresti, ca pe-aici mai sunt si oameni care se pricep si te dai in spectacol inutil.

Uite ca ma dau super-istet si inteligent sper sa nu te deranjeze prea tare. Imi sustin afirmatia ca Windows XP in AMPBELE versiuni e un rahat cu ochi sper sa-ti intre in cap treaba asta. Poate ca tu nu vezi diferenta, ce daca e mai nou, nu inseamna ca e si mai bun la jocuri spre ex. ca sa nu mai vorbim de resursele ce le consuma, ca nu-s eu fraier ( poate tu esti ) ca microsuckistii daca faca ceva de P4 TU sai ieu atunci P4, asa ca…. TU mai bine sa nu te dai degeaba in spectacol ca mai e cale lunga pan’ la mine.

pacat ca mashina aia ie a ta duar in format jpg.

siiiii…. ai cumva licentza pt. pozele alea ? ai cerut cumva aprobare skrisa de la ciine .? sa mio aratzi si mie ….

Sa ma bag si io in seama ….

Hai ca ma bag … shiti si io paginile astea si… ramash cu okii in suare… nuaptea asta.

Aaa… poate din cunoshtintzele vuastre de porfeshionishti … cunoastetzii si aparate mai rentabile de pina in 100$ cu preformantze bune …un aparat mai de amatori… makar pt. poze in grup sau portrete … daca nu si pt. peisaje ..rezolutzie nu konteaza kalitate se fie (ma gindesk ca la 100$ vreau cam multe) …si… daca avetzii si ceva poze ie belea…

… si… 100$ sint ceva bani pt. un hobii…

Bai de ce ma bagi mai la bele pe mine tu vb mai care mai omorit cu rootul pina acuma shi care ziceai ca stai pe net numai pentru mine vezi ca am logurile de cind mai floodat sar putea sa le dau la BSA sa nu mai vb aiurea si daca nu te lasi de flood tot iti ard modemul …..

adevarath ca ce nu se executa nui virush , insa de lipire a unui exe intr-un gif … ? chestia cu un file pus intr-un gif stie oricare , fisieru’ putand fi orice , chiar rar sau zip , normal deci si exe , da cum sa il execute calculiciu la openirea gifului , asta-i quastionsu… daca stitzi ..?

Intotdeauna se simt scaderi de performanta la procesor daca este practicat pe o durata lunga…

Iepure… degeaba te dai tu rotund cu hardware-ul tau.. daca HABAR NU AI ! Sorry…

Ori esti AFON (si EU cred ca esti) ori e rea vointa (si e si asta).

Acuma nu stiu (si nici nu ma intereseaza) care e „trend-ul” in privinta acestei probleme.

da frate dar 1152×864 nu e rezolutie de jucat…

1024 sau 1280…in 1152 se vede nashpa reu de tot parerea mea…

Am o placa de baza intel810 si un procesor celeron 566Mhz. Vreau sa-mi maresc procesorul,dar nu stiu ce frecventa suporta maxim.Stiu ca FSB este de 66 si 100,dar nu stiu viteza maxima.

Omule….ia-ti un Intel Celeron Tualatin, ca rupe tot, dar mai intai vezi daca suporta tualatine placa ta…

Eu imi fac un calc. din bucati (am o placa de baza i815EP si un Intel C. Tualatin la 1Ghz, 256kb cach, 100bus, si azi l-am probat cu 128RAM, TNT2(de cacao…cum spuneti voi…si Rupe TTTOOOOTT!!! MAx Paine, Hitmen2, cu efectele la medium si pe 800X600 merge perfect!!!!! Asa ca ca ia-ti procesorul asta ca e perfect calitate/pret (pana in 70$ maxxxim)

!!!!!!!!!!!VIVA Intel!!!!!!!!!!

aaaa, ce vrei sa spui prin „rupe tot”? ca celeron tualatin e mai bun decat p4 sau athlon xp? nu cred!

Ei bine, afla ca pretul unui Athlon Xp 1600+ este de… 65 de dolari, deci pretul tau super ieftin e in pom!……

Sunt curios, la polul nord, unde jumatate de an e zi si jumatate e noapte, cum se saluta lumea. 3 luni isi zic neatza, e ‘na seara, si tot asa. Si daca as merge acolo, si i-as zice unui eschimos „Trec maine pe la tine.”, cand ma va astepta, peste 24 de ore, sau peste 6 luni?

Asta asa, sa stiu eu, in caz ca o sa trec pe acolo candva.

………………..

….Odata, in timpul unei nopti polare, inima unei vulpi polare, depolariza de 120 ori / minut…..pentru ca in ceafa ei rasufla un urs polar, polarizant de aproape……si vulpea polara se gandi cu gandul: „As vrea sa fiu acum la polul sud …la polul nord ma cam trage la ceafa….!”….

………………..

Ceasul meu arata nordul. Si steaua polara arata nordul, si am auzit ceva si despre muschiul de pe copaci, dar parca nu imi vine sa cred ca ei au timp sa mearga la sala.

………………..

Muschii se formeaza din cauza ca bate vantului, care indoaie copacii, iar acestia se opun si apar muschi. Deci nu merg la sala, dar lucreaza si ei

Mie imi place ca iau teapa aia care se duc la Calculatoare cautand programare.

da, radeonul este clar superior, dar nu cred ca vrea nimeni sa dea atatia bani pe el, mai pui 1-2 mil si-ti iei 9800 pro, e interesant totusi cum stagneaza preturile… daca o tine asa, in curand cred c-o sa-mi vind calculatorul si-mi iau o masina si gata… (dupa aia intru pe forum.autovit.ro si o sa discut despre noile amortizoare aparute si stagnarea pretului la placutele de frana

anyway are multiplayer? si daca da merge sa joc pe net cu un joc crackat ? de exemplu halo nu merge decat pe servere crackate …. si gasesti cam putzine.

Later edit: despre Far Cry…

Mie imi place ca iau teapa aia care se duc la Calculatoare cautand programare.

Poate tu ai fi vrut sa determini tu ca ar fi fost mai bine sa te nasti pe gura, decat pe partea care se face acum, sau poate ca ar fi fost mai bine sa te asezi cu gura pe capacul de wc si sa te eliberezi, gura fiind acelasi orificiu prin care si mananci. Sau poate ca tu ai fi vrut sa ai doua limbi, pentru ca, zici tu, poate ar fi fost util pentru doua g…i.

P.S. niciodata n am inteles de ce S.F. promoveaza mai mult decat alt stil literar nuveleta in dauna nuvelei si ce diferente le separa….

Se pare ca exista doi concurenti noi la „Local Forum Kombat”: Nuveleta vs. Nuvela

Pai atunci sa fie un topic de periat si pupat in kur, sa pupam fiecare cel putin 3 kururi, si dam note …

Oare chiar vorbea serios? Ma intreb, daca juriul ar fi putut sa fie obiectiv….

-este consola de joc..ultima in felul ei…ma refer la tipul psx 1(playstation 1)–se conecteaza la televizor si se joaca cu joystick.

-joystickul este original si are optinile de vibratii pe el…(cineva m-ia oferit pe joystick 1 milion si nu am vrut ca trebuia sa iau de la unirii unul prost si pirat..chinezarie.)

-se da la aparatul de joc si un memorii card ..am inteles ca e mai mareb decit un memory card..intra mult mai multe seivuri de jocuri…

-se dau si toate cd-rile cu jocuri ale lui..(automat ca nu mai are ce face cu ele.. 3-8-10..nu stiu sigur cite sint oricum sint de la 5 in sus,,

-si deci va duceti la un magazin de cablarii si cereti mufa cu cablu ..trecere..rca euroscart sau invers…cum stie fiecre ca are….

Pacat ca s-au nascut in romania, ca altfel ar fi cantat cu Dr. dre si Jay-Z.

Asta micu’ ori e certat cu limba romana (a se vedea si alte posturi) ori e grabit in goana dupa posturi…

nu prea e de ras, e de plans ( ce au in cap oamenii astia ??? :crazyeyes: )

4.Din cate am vazut conex Ii cea mai tare retea din romania,dar eu am Cartela Orange;Dupa parerea mea cel mai bine ii sa ai si Orange si Conex, si sa fi abonat si la Zapp…. :crazyeyes:

7.Interesati-va ca plec sambata dimineata devreme!!!deci nu mai intru numai vineri!!!! ( iar analfabet )

8.SH=???SF=Sience Fiction hahahahaha

9.Nu stiu cat de sigur e.Ai facut cumva un overkloking??Si eu detin un 2400XP dar numai cu overclock poti ajunge la un 2800XP(asa scrie pe cutia culerului)

I wan’t to feel sick when I play this game. Like I’m ice cold. Faces of death sick, brutal Iraqi murder sick. Manhunt sick. Soldier of Fortune sick.

well I dunno .. It would be cool to have a mission where you have to hit the president of a small tropical country.. maybe in south america. it would be awsome to hit him like JFK … you know .. the parade and the car. but the president would be fictional of course.

But now you come to think about it, maybe the Angency didn’t want to kill 47 after all……… if they did want to kill 47, then why did they sent a lesser hitman to try and take 47 out? I mean if you think about it, it was pretty unlikely that Sergei sent 17 because he know that 17 was a lesser hitman than 47………… so put 1 & 1 together, that means The angency was the one who told 17 to do this. Think about it……. they tell a lesser hitman to try and kill 47 but the angency know that 47 wouldn’t die and 17 will……. and plus if 17 do die, than the Angency will get more money on top of what Sergei already paid them because they lost a hitman. So think now it becomes a Win Win deal for The Angency. It means that 47 don’t die(possible again working for them in the future) and more money at the same time……

My God, The Angency is Smart………

Ultima oara modificat de pe 18 Apr 2004 04:55, modificat de 2 ori in total.

Citeste articolul pe: XtremPC

De pe forumuri adunate

Acest topic este inchinat tuturor perlelor si filozofiilor de viata gasite pe alte forumuri sau pe XPC, un fel de galerie a dumelor si imaginatiei userilor. Este facut strict pentru fun, asa ca pastrati-va parerile despre protagonisti pentru voi…

Toate perlele spuse de altii sau chiar de voi, din orice domeniu, bagati-le aici, chiar daca sunt gasite de voi sau de altii, si daca e posibil, bagati si sursa de unde le-ati luat. Incep eu cu cateva …

Ce dreq vedeti voi fratzilor care suntetzi rockeri la muzica aia sociopata. Lasati-o mah in **** mea ca nu tine de foame. E o aberatie pur si simplu. Muzica asta s’a nascut in momentele de crize isterice ale unor handicapatzi mintali. Luati-o cu mafia mey ca aia exprima adevarata duritate a vietii. Am observat ca in general astia care le au cu compurile (majoriatatea insa nu toti) asculta rock. Baietzii adevarati se gasesc rar (si in general nu-s rockeri).

E naspa rocku may baietzi duceti-va la fox kids cu d’astea. Si mie imi place sa ascult muzica tare insa nu sa ma zgarie pe timpane si sa simt bashii nu chitarile alea bagate la 380V.

Gresit… Daca produsul SONY se descurca in conditii vitrege atunci inseamna ca e fiabil.

Yao si PARAMEDICS aici nu aveti nici un cuvint in fata mea! Eu maninc in fata calculatorului si de multe ori simt o placere perversa cind imi cad cartofi prajiti pe tastatura sau cind pun un blank la ars cu o mina soioasa si plina de ulei. Extraordinar e! Mie asa-mi place sa lucrez si ma simt fericit cind vad fiabilitatea facindu-si simtita prezenta.

Apropo si monitorul de multe ori il sterg tot cu scuipat! Se vede perfect si n-are nici pe dracu’!

Prietena mea imi cere sa nu mai ma scobesc in nas si sa las verziturile pe mouse… Atita tot! In rest totul e OK!

SONY mergeeeee… merge si cu pete de grasime pe blankuri, scuipatul fiind mic copil, DAAA…. Mergeee

Eu unul imi bag P**A in eminem.

His muzic sucks”cocks in hell”.

I hate HIP-tzop amd rap.

D12 pute.

Off-topicurile sunt gay! Sunt facute dupa chipul si asemanarea noastra.

1. Daca visezi luna plina, Guenon ar spune ca pana a doua zi dimineata iti vei trada mama si vei fugi cu bunica intr-o luna de miere pe un vas de croaziera pana in Gibraltar pe ruta Mizil – Ultima Thule. In acelasi timp insa Freud si Lacan sunt de parare ca o luna plina nu poate inseamna decat fuga subiectului atat cu mama cat si cu bunica, un menages-a-trois cu iz de ciulama de ciuperci. In oricare dintre cazuri un fapt e clar: You are one lucky prick.

2. Catelusul nevinovat nu este nevinovat si nu este catelus ci este de fapt o vaca sau o pisica inauntr-ul altei pisici. Nu am la indemana tezele lui Jung despre cultul pisicilor in India asa incat va trebui sa te multumesti doar cu parerea mea, a unui frustrat. Catelul este intruchiparea clara a obsesiei neimplinirii sexuale, iti e frica de ratare care se tine de tine scai si vrei sa inchizi ochi si sa dispara. Atata timp cat nu ai incercat si cu fernobarbital, putine sanse de izbanda. Ai putea eventual sa iei cursuri de gatit de la Petrisor si Bucataria lui Radu dar ma tem ca toate acestea pot deveni un pic cam prea subversive pentru tine de la un punct incolo. Catelus, varza murata, prajitura cu mere, budinca, prea multa confuzie. O dam pe simbolisti cand noi avem nevoie de analisti. Natura moarta cu mere si castraveti murati.

3. Cei doi copii, daca e sa tin cont de interpretarile lui Ernest Bernea despre miturile solare expuse in ‘Spatiu, Timp si Cauzalitate la Poporul Roman’ ar inseamna ca reprezinta Soarele si Luna, de unde si conflictul lor ‘din motive necunoscute’, motivele iti sunt necunoscute pentru ca esti un profan, altfel ti-ai fi dat seama de simbolistica detaliilor. Soarele este spatiul inchis in timp, dramatismul trecerii timpului, in timp ce Luna este reflectia profilului spiritual al Soarelui. In concluzie, nu are de ce sa iti fie teama. Cei doi copii nu se vor **** niciodata in fata ta, ei fac parte dintr-un alt cadru al naturii materiale. Sunt asexuati chiar daca asculta Pet Shop Boys. De fapt asta tine de o contradictie specifica mitologiilor polare (a se rasfoi en passant Julius Evola si Mircea Eliade).

Ma bucur ca mesajele mele te-au facut ca la aceasta varsta frageda sa incepi deja sa te confesezi, astept cu interes sa imi povestesti si despre iubirile neimpartasite si dragostea pentru bichoni si dropii.

Nimic nu pute mai mult decat un rocker care nu se spala decat in anotimpul ploios…

Mi-a zis cineva ca daca fac flash la biosul unui GeForce MX cu bios de Ti din aceasi serie =>cica ar merge si MX-ul ca si un Ti cu exceptzia faptului ca ar fi uneori instabila. Atzi facut careva treaba asta ???

Mai vezi uneori, pe strada, sau chaira si in unele filme, masini de politie sau salvare, pe care e scris Politie/Ambulanta pe dos.

Stie cineva care e motivul? Sau din cauza ca sant prosti aia care lipesc scrisul?

Bah, cea mai buna solutie e sa iti razi sprancenele sau sa faci ceva ce te caracterizeaza pe tine. Toti dobitocii care arata si se imbraca la fel sunt demni de mila. Putina personalitate, ce draku!

Foarte interesant. Aflam lucruri noi.

Tehnoredactorul (Mihai) era musulman si a fost rapit de o organizatie secreta iraniana. De doi ani de zile fecundeaza fecioare arabe (cam 2/zi). In ultimul timp merge din ce in ce mai greu. Normal.

Silviu a intrat intr-o combinatie cu un IAS unde se cultiva Cannabis Indica furajer (pentru bivoli si bivolite) si le-a vandut la negru 700 de DIMM-uri de 32Mo, dar nu a apucat sa ia banii ca a pus mafia ucrainiana ochii pe el. Acum se ascunde in Codrii Vlasiei (Peke ii aduce in cand in cand portocale si biscuiti Rostar).

Andrei a plecat „in Canada” pe un cargo care transporta cereale si prostituate in containere, la Liverpool. Pana in ziua de azi, el crede ca e in Canada si ca Londra este in cartier din Quebec. Noroc cu trecatorii care ii arunca 2-3 penny si cu cybercafe-ul care il lasa sa clapoteze una-alta in orele de activitate scazuta.

Adi a plecat in Antilele franceze si lucreaza ca programator la o baza de date cu cocktail-uri si fetite (si fetitele lucreaza, dar nu la baza de date). Mai nou, se gandeste sa-si lanseze propria afacere de fabricat bikini din frunze de palmier.

Toate astea le stiu de la frac’su, care vinde sange contaminat in colt la Romana.

Eu am vazut un caine zoofil odata. Adica s-a aruncat la piciorul meu si a inceput sa faca niste miscari ondulatorii ca sa-i spun asa. L-am zburat de l-au luat toti dracii. Hmm de fapt cred ca era si pedofil ca aveam doar vreo 15 ani.

ma scol tarziu, imbrac costumul de aerobica ( trebuia sa fie pijama, dar nu merge) si incep sa alerg prin casa, veselindu-ma.Dupa aceste 5 minute remarc ca m-am si ingrasat, am un feeling de arghhhh si imi fac micul dejun…gasesc un SMS care ma face sa ma intreb ‘ O fi alcoolic? ‘ si care ma inveseleste

Amerigo Vespuci este cel care a pasit cu adevarat pe pamant american…de aia si continentul America si nu Cristoforia sau Columbia…

… si ca sa nu pierdem timpul, sa presupunem ca am dreptate.

Astept s vina maica-mea de prin ce orase e plecata sa-mi taie unghiile…

Dati-mi ma si mie un link cu pozele. Ce suntetzi asa de bulangii ?…Vreau sa o vad si eu pe Lavinia Milosovic in pasarica goala.

Si catze aia si pisa in pat….(se si caca). Faza nasoala era ca se caca peste mine. Adica cand dormeam.

Mda … dupa cum am si testat , Nero face overburnul de rigoare dar , ca si in cazurile precedente (am mai scris 850 Mb pe un blanc de 700 ) pistele care nu mai intra la sfarsit sunt rescrise intre pistele de la inceput , lucru care determina cd ul sa nu mai fie citit corect .

Omul nu este ca atomul, el ESTE o multitudine de atomi care se mishca in tandem. De ce sa credem ca este ceva mai mult: pentru ca gandim? Sa shtii de fapt Liz ca de fapt nu noi gandim, ci atomii din noi: inainte sa gaseshti solutzia la o problema neuronii, deci implicit atomii din capul tau au gasit-o involuntar. Suna foarte ciudat dar este demonstrat shtiintzific.

omul a evoluat din maimuta. daca o maimuta vine la omul care fabrica prima roata, acesta o goneste, iar daca revine ii da cu bolovanu cu care ciopleste la titirez.

desi nu pe aceleasi cai, ai-ul evolueaza din om. daca un om vine la ai-ul care sapa la ingineria cuantica, acesta zice ‘busy’, iar daca revine face scandal (deoarece a invatat din propria gresala, iar acum nu este lasat in pace).

trecand peste sintaxa gresita a oximoronului in antiteza cu metafora pleonastica total lipsita de simt artistic, fraza denota un dialect cenzurat, derivat din asemanarea fonetica a cuvantului ce defineste unitatea de baza a invelisului exterior de pasare, cu organul reproducator masculin. frustrarea enervanta generata de tensiunea interna a unei stari de neliniste ia amploare si capata continut intr-o forma caracterizanta pentru intelectul formalizat al sistemului uman din zilele noastre, entitate comportamentala prezisa de definirea formala la care este supusa in procesul de fuzionare a conceptelor matematizate la subranivel de interactiune cu copmpletitudinea paradoxala…

… si ca sa nu pierdem timpul, sa presupunem ca am dreptate.

Postati toate dumele sau orice fraza funny gasita pe forum, nu postati dume ale vecinilor, controlorilor, al cuscrului mare al nasului varului colegului de banca, dume din jocuri sau din orice alta sursa inafara de acest forum sau cel mult de pe alte forumuri.

Picard catre La-Forja: hold the line!!! La care La-Forja: tine-o tu ca am dat abort, teleporta-m-as pe voi, betivi ce sunteti… mai ales Deita.

Nambar oan deschise geamurile la Entarpraiz; Picard vazand asta ii spuse lu Raica sa incarce torpilele.

„Banica! Daca mai joci mult Snake, iti dau una de-o sa ramai cu snake-u in mana” – Profa de mate

Super beton asta…sa mor de ras…. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Imi vine sa plang … hai mah veniti cu exemple aici, ca e plin netu’. Nu vreau alte perle.Toate dumele din forumuri sunt admise, nu conteaza userul, deci daca gasiti si de-ale mele, chiar va rog sa le postati, ca mai postez si dupa ce beau …

Eu de exemplu, mi-am luat 2x512DDR ca sa fac economie de curent. Cand vreau sa fac o copie la un DVD, programez totul de la rip-uire, la transformare in divx, traducere automata in limba romana si apoi arderea cu nero. Pentru ca am atat de mult ram, pot sa inchid calculatoru’ pentru ca face ramu’ toata treaba. Noroc cu nero, ca scoate CD-ul dupa ce il arde ca asa aflu si eu ca s-a terminat de inscriptionat divx-ul.

Pentru cunoscatori, am o intrebare: daca tot am asa de mult ram, nu pot sa atasez o turbina la el ca dupa ce opresc calculatorul sa produca curent? Macar pentru celalalt calculator ca ala nu are asa mult ram si trebuie sa il tin in priza tot timpul cat il folosesc. De exemplu, acum la mine e oprit curentul pentru ca vecinu’ de sus isi pune faianta dar eu postez de pe ram…

Bah, taica-meu nu prea se joaca avand in vedere ca impinge panselutze de vreo sase ani…

singura si prima expansiune reala a fost cea a romei care au adus una alta…insa romanii insasi erau oameni corupti si imorali…ei sunt cei care au inventat politica asa cum este acum…ei au inventat puterea…politica exista si la greci dar acolo nu oamenii politici aveau putere ci oameni de rand…demos kratos…demokratia…democratie…demos = popor…kratia=putere…nu existau regi ci doar oameni…nu degeaba grecia s-a dus asa de departe…si nu prin expansiune ci prin intelepciune…cred ca jumatate din toate cuvinetle folosite sunt grecesti…

Tocmai am facut un update de Bios la o placa S3 Virge cu 2 MB…i-am pus un bios de Radeon 9700 si acum recunoaste toti cei 128 MB prezenti pe placa (126 au fost dezactivati de producator din motive de marketing)..iar in urma update-ului cipul a suferit o metemorfozare , transformandu-se instant intr-un Radeon.

De asemenea, desi PCI, merge foarte bine in slotul AGP dupa o usoara impingere fortata.

Grenazi prin prin parcuri…chemati-l pe Osama s-o recupereze.

Noi este.

multi dintre astia care faceti acum spume anticomuniste mi-ati fi muncit mie pe mosie daca nu erau bolsevicii Mai ganditi-va ce erau bunicii vostri prin 47 inainte sa postati prostii.

… si ca sa nu pierdem timpul, sa presupunem ca am dreptate.

Manc, testez programe ptr calc (in special playere video si mp3), ma duc la sala, ma joc, ma bat, scuip vecinii de pe balcon, ascult Ice Cube la volum mare sa enervez vecinii…infund buda sa le dea pe-afara apa la aia de la parter, arunc sticle de pe balcon, cateodata arunc cu chistoace dupa pisici…si multe altele…

Aaa si ma uit la fff multe filme, toata ziua is pe drumuri cu HDD-u sa fac rost de filme. Artistice.

V-am spus de 1 mie de ori ca greseli gramaticale faceti toti, eu nu fac, eu doar apas din greseala pe alte taste (am degetele groase, si apas 2-3 deodata), deci nu va mai luati de greseli ca nu duc la explicatia cu Apollo.

Nu cred ca exista efecte negative si pozitive la nivel microscopic sau macroscopic. Doar observatorul confera sens consecintelor.

la cinema se renteaza sa vezi decat filme cu efecte spectaculoase ca e feelingu mai dragutz. Oricum la cantitatea de tzaranime care este in cinematografe prefer sa stau si sa „piratez” pornake toata viatza .

… si ca sa nu pierdem timpul, sa presupunem ca am dreptate.

Nu cred ca exista efecte negative si pozitive la nivel microscopic sau macroscopic. Doar observatorul confera sens consecintelor.

FeSZ The Zevenge rF The evdŁ jdn×de…

§rMe tertŁe TeŁŁ Me THST d neeĐ HeŁt…

§rMe tertŁe cSn FlcK rFF SnĐ Gr Tr HeŁŁ…

Am instalat de curand Windows XP si cand intru pe net explorer-ul imi afisaza paginile in 640 x 480. Cum fac sa schimb la 800 x 600? Pe Desktop este setata la 800 x 600 da explorer-ul nu merge.”

pacat ca mashina aia ie a ta duar in format jpg.

siiiii…. ai cumva licentza pt. pozele alea ? ai cerut cumva aprobare skrisa de la ciine .? sa mio aratzi si mie ….

Caut femela Rottweiler, rotunjimi palpabile, 50-15-50, cuminte, ascultatoare shy dresata…mah..tu cand vrei o prietena cautzi…nu dai matrimoniale….

… si ca sa nu pierdem timpul, sa presupunem ca am dreptate.

Edited by me – Chiar ai o problema verificata personal , baga din amintiri sau asteapta sa se rezolve problema. Bafta.

Suna urat, chiar daca e adevarat…

Unele sunt chiar obidite, dar dupa cum ai vazut cele profund imbecile sunt inchise la timp. In rest am mai zis, decat politica prefer sa rad cand vad ca unul se gandeste sa faca **** in clasa…

Mda … dupa cum am si testat , Nero face overburnul de rigoare dar , ca si in cazurile precedente (am mai scris 850 Mb pe un blanc de 700 ) pistele care nu mai intra la sfarsit sunt rescrise intre pistele de la inceput , lucru care determina cd ul sa nu mai fie citit corect .

Asa credeam si eu, tot pana pe la vreo 13-14 ani. Si am aflat atunci cand am zis ceva de genul: „Pai prostituatele care fac sex oral sunt cele mai smechere, ca iau bani numai ca sa vorbeasca…”

Delfinii nu au pus sateliti pe orbita pentru ca nu le foloseste la nimic. Nevoia lor de comunicare poate fi satisfacuta prin mijloacele deja existente.

… si ca sa nu pierdem timpul, sa presupunem ca am dreptate.

[…]si la o adica ultima parte o am si eu daca imi fnisez dacia cu deschizatorul de conserve.

[…]si cand te duci la /dev/null (adica mori) nu te intreaba nimeni daca ai fost mp3,fisier de configurare sau film porno…..

… si ca sa nu pierdem timpul, sa presupunem ca am dreptate.

Acolo se spune de ce nu e bine sa te culci cu femeia altuia. Pentru ca vine ala si te taie cu toporul. (Ma rog nu era explicat chiar asa…. incercam sa fiu mai aproape de popor), De ce nu e bine sa furi ? Pentru ca vine proprietarul si te injunghie, sau vine politia si te baga la zdup.

Iisus pe de alta parte a fost un mic geniu […] Adevaratul paradis nu este cel care vine dupa sfarsitul lumii intr-o piramida din sticla si aur, ci se afla pe pamant, in viata de zi cu zi.

Oricum in mod normal nu conteaza cui i te rogi… Poti sa iti faci un zeu in cana de cafea… il pui pe masa si iti va schimba viata in bine… Nu vei permita nimanui sa vorbeasca urat in fatza canii, nu vei permite sa fie dezordine in preajma zeului tau, etc.

uite aici alte unghiuri, care nu numai ca nu se intilnesc, dar se si despart.

Fiecare fata este unica in felul ei, iar cateodata mai este shi greu sa o intzelegi, de unde vine shi ideea ca sunt proaste.

Barbati sa fie ca femei suntem destule. Vad o cratita ranjind in soare. Innumar pana la trei, care ajunge prima la ea primeste o garofita.

Am nevoie de o pisica dupa fiecare act sexual reusit (pentru cel nereusit am nevoie de patru), pe care sa o mangai in tacere si sa o ling aprobator. Daca nu au pisici prin preajma nu ma duc. In rest, sper ca patul sa fie de generatie noua si muzica de fundal sa excluda orice voce masculina care m-ar inhiba pe loc. In extremis accept doar Pet Shop Boys si George Michael dar sa mi se dea si un ruj si o peruca cand intru in camera.

Singura arta veritabila pentru care eu as baga mana in foc este modul post-modern al procesului de digestie si masticatie. As vrea sa vad un film alb-negru si cu un soundtrack very minimalist despre asa ceva. Iures, Piersic, da-ti un semnal sa stiu daca ma duc sa beau o sticla de gin si trei farfurii de ciorba de fasole. I don’t bitch bout money, I only bitch about my mom and Jesus.

Am plecat de la nimic si am ajuns departe sau am plecat de la departe si am ajuns la si mai nimic. Ala ca e amator de arta si nu ii mai incap mainile in buzunar de la atatea aplauze, ala ca e pasionat de forma dreptunghiulara a biletelor de tren si face colectii de Mona Lise la bustul gol si cu adidasi Nike in picioare, editie limitata.

Stau cu o mana in pantaloni si cu cealalta pe un cutit numai bun de taiat in carne vie. Prin urmare, ce fac? Ma circmuscriu acum pe loc ad-hoc si ma arunc cu capu inainte in prima Sinagoga care imi iese in cale ca sa pot juca Gothic 2 sau il mai astept pe Iisus sa ne scoata din *****? I hope Jesus will **** all jews with a holy knife!

Topicul este pentru perle luate de pe forumuri … nu bagati altele.

Asi dori sa incep prin a va spune ca sunt in stare de orice pentru ai EXTERMINA. Sunt iubitor de animale, am un caine, 2 pisici, 2 iepuri. Dar cu acesti caini vagabonzi nu te poti intelege. De 6 luni, IN FIECARE NOAPTE, invariabil, intre orele 1-3 dimineatza ma trezesc. Toata harmalaia dureaza cca 15 minute. Suficient cat sa imi vina sa asasinez pe oricine imi iese in cale.

Fara sa fiu rautacios (sau poate sunt dar asta e o chestie personala) pot sa va spun ca patritosmul e ca *******. Atat timp cat o tii pentru tine totul e ok. Dupa ce o imparti cu altii e deja rasuflata. Nu va mai impanati atat cu sentimentul asta patriotic ca nu va sta bine. Zicea bine cine zicea: „Fiecare cu ******* masii!”

Este foarte important pentru un mascul sa mai faca sex si cu alte femei din cand in cand. Nu este sanatos pentru minte, pentru creier sa nu faceti.

i-am spus prietenei mele, ca daca vrea sa aiba in continuare ceea ce are, daca vrea in continuare sa raman acelasi tip de om, atunci va trebuie sa ma mai duc la curve din cand in cand sau sa o le-o mai trag si la altele. E pentru binele meu si al ei sa fie asa.

nu mai tin minte…s-a casatorit ciobanasu? Ca in orice caz nu merita…

El a visat ca o tipa pe care o cunostea (rockista tipa) era gagica lu Johhny Bravo. Ea il insala pe Johnny Bravo cu Satana, cu care face un calaret negru care sa-l omoare pe Johnny Bravo. Johnny bravo se duce si o cheama pe Shakira care danseaza pana il omoara pe calaretul negru din iad.

Camerele tinerilor din ziua de astazi sunt sub orice critica. Au pe peretzi tot felul de postere cu metalishti shi satanishti ca Animal X, 3rei Sud Est, Andre…

Azi-noapte n-am putut dormi pentru ca cei care pazesc poarta de la intrare sunt in concediu si de aia n-am putut intra. A trebuit sa constat ca mi s-au terminat visele…

Legea gravitatiei exista pentru ca locuitorii din emisfera sudica, fiind cu capul in jos, sa nu cada in cosmos.

Diferenta dintre un patrat si un cerc este ca cercul se roteste, iar patrtul nu.

Pe eu ma chiama nelu sis ripetent. Ie cald. asfaltu se in moae. in casa bizie niste musti. Mam dus la strand sa fac bae ptr. ca sa ma racorez. Nenea pasnicu de la use cin ma vazut a svrlit cu petre dupa eu sii mea strigat sa nu ma mai ma prinza pea colo finca anu trecut tot care sa bagat in bazin dupe mine a luat rie asa cam intrat pintro gaora din gard

radeon 9000pro are cam aceleasi frecvente ca 8500,doar ca are agp 4x. in rest nu e nici o deosebire. 9200 are agp 8x. 8500 e de doua ori mai scump decat 9000pro,deci nu merita banii. eu optez pentru un 9000pro..

Look around the table. If you don’t see a sucker, get up, because you’re the sucker ..

Va veni la Callatis 2003 toate trupele care au fost prezente in Europa Top Hit in tot anul precedent… Daca vrea careva bilate poate sa treaca pe la mine candva caci am doua nefolosite. Ar fi mai bine sa va grabiti pana nu gasesc alti clienti…

„Romanii sunt o natie de miei in drum continuu spre abator.” Alain Gavrilutiu

citeste bine ce am scris, calculatorele (in general cele mai noi)au un mod de power saving numit „suspendEDtoram” in care isi opresc hardurile automat in caz ca acestea nu mai sunt folosite pt o perioada anumita de timp ruland aplicatia folosita numai din memoria ram.

Prin a doishpea cand umblam cu CYPO de aiurea prin baruri, in fata la Liceul Pedagogic am vazut urmatoarea faza: unul mare si unu mic si-o trageau(nu stiu care din cei doi caini era mascul si care femela). Cert e ca atunci cand ala mare s-a plictisit si a vrut sa plece, au ramas imbarligati si potaia mica s-a trezit cu capul in jos. La faza asta un alt caine, spectatorpana atunci, vine si incepe sa i-o traga la bot lu’ ala suspendatu’.

Cat despre caini care violeaza covorul, piciorul stapanului si colegi de clasa veniti in vizita…are Hades unul.

Editat de Maselutza – ultimile 9 posturi nu contin nici un citat, nici o perla, nici macar o gluma … simtiti-va divini cu o perla gasita.

A trecut aproape o luna de la ultimul reply, si vad ca nu au aparut alte dume gasite pe forumuri… nu-i nimic, mai gasesc eu.

Noi nu avem cum sa stim cat de mare e un metru pentru ca obiectele par mai mici cu cat sunt mai departe de ochiul meu, asa ca noi nu vedem marimea reala a obiectului ci marimea aparenta. daca am ochiu mai mic metru pare mai mare…

Atunci l-a prins Isus cu banu’ si l-a spanzurat ca l-a turnat.

respectivu’ nu se putea sinucide, ca era un om bogat. In plus, sinucigasii lasa scrisori de adio in vasta majoritate a cazurilor. In afara de asta, Isus avea si mobilul crimei: razbunarea.

Probabilitatea e mai mare ca a fost crima, nu sinucidere, si in marea majopritate a cazurilor criminalii sunt cunoscuti victimei, deseori cunostinte apropiate. Poate n-a fost Isus, ce unul din ceilalti apostoli, desi Isus avea cea mai mare motivatie… Si era si suficient de violent pentru asta. Singurul mentionat in stare de a goni niste negutatori din templu, cu biciul, si ca sa gonesti mai multi oameni de undeva, de unu’ singur, mai ales cand au si bunuri pe care nu le lasa cu una cu doua, trebuie sa fii un animal cu adevarat feroce

Poate s-a sinucis, poate a fost omorat. Tinand cont de circumstante, sansele sunt mai mari sa fi fost omaorat. Mobilul cel mai mare il avea Isus. Ar trebui vazut in Biblie daca avea alibi. Pe unde a umblat in perioada aia?

Discutie pe teme religioase …

Isus a existat, si nu o data, de multe ori, de-a lungul istoriei. Existau chiar mai multi deodata in acelasi oras, si chiar sat.

Imi si imaginez un satuc cu 4 oameni Iisus traind acolo. Unu’ batran, unu’ curvar, unu’ fierar, unu’ agricultor, altu’ pastor.

Mergi in Israel, plimba-te pe la lucrarile arheologice, si-o sa vezi o gramada de inscriptii la cavouri cu numele Isus. Nu numai atat, da a fost gasit un cavou unde era un Isus, un Iosif, o Marie, si-o nevasta a lui Isus pe nume Maria Magdalena

„Romanii sunt o natie de miei in drum continuu spre abator.” Alain Gavrilutiu

universul e finit, numai ca acolo unde se termina el, nu exista nici timp deci e cam nashpa pe-acolo.

Bineinteles ca nu toate femeile de pe sosea sint niste curve. In mare parte te uiti si la numar si la data cind se termina leasingul.

Dc ai niste rude prin strainatate, cumpara-le un calculator, faci un server il legi la internet si iesi totul prin el si nu se vede ip ..dc ai fi din orasu meu te-ash lasa io sa iesi prin mine dar asa..

Un fan AMD nu jigneste decat daca este provocat de un lamer Intel-ist ..

Bah ***** .. tu probabil ai un p90 si vii tu pe forum sa zici ca un p3 este mai bun ca un thunder , cand tu nici nu ai vazut un amd , da sa fi pus mana pe unul ..

Intel in cativa ani o sa ajunga ca 3dfx-ul .. o sa fie cumparat de AMD … Asa se intampla cu marii giganti daca nu se adapteaza cerintelor pietei ..

Tot intelul e mai bun, orice ati zice.

Calitatea se cunoaste.

AMDuri-le le-as arunca direct la gunoi.

Zici AMD si tragi apa (ca pute).

Nu voi cumpara niciodata placi ATI, chiar daca vor depasi Nvidia la viteza 3X. Motivul este unul personal, si sper sa nu supar pe nimeni: in opinia mea, ATI SUCKS !!!

mey, da stau shi ma gindesc ca totusi un duron la 750 cu 64 ram cu gf2 mx mergea sacadat in CS , in Diablo2.

Shi mie cu Celeron 300 128 ram V Banshee imi merge superfain.

Io va spun ca am testat cateva zeci de sisteme cu procesoare de la ambii producatori! CONCLUZIA: intel SUCKS! Nu va spun ce mi-a dat cu un dual p3 la 1 GHz !!! JALE!!! Mergea MAXu parca pe k5!

Bah oameni nu zic ca e al meu Muzeu mai bun.

Da totusi nu vui se pare ciudat cit despre prietenii lu Rabit „sa ma luati de scula”.

Ca mia dat cap de strut ala un site ( ) in care un analfabet zice ca e mai bun Duron ii dau shi io inca 50 da numi place sa stau de vb cu idioti.

Care a mai citit shi are impresia ca epizdos sa intre pe mirc pe #metropoli$.

Ma cheama Anggell.

In rest nu ma mai frecati la cap.

ca naveti treaba cu parta hardware.

Intel rules.

Astazi 21 nov 2001, numitul Insane VanHorregun (pentru cunoscatori – Insanu’) a achizitionat un extraordinar hard-disk marca Seagate Barracuda avand minunata capacitate, si anume 40 Gb!!! Pentru cei care nu stiau, aceasta este cea mai mare realizare a respectivului, fapt care ne determina sa facem postere pe care le veti vedea cu siguranta prin oras. Tine-ti ochii cat cepele!!! … si mai ales, tineti aproape!

Daca are cineva toate seriile xxxx xxxx facute DivX si titrate in romina va rog sa-mi dati de stire la fiindca as vrea sa le cumpar .

2. nu intzeleg ce treaba ai matale cum vb pe threadu de AC (de acord cu faptul ca am injurat ca la usha cortului , a fost o leaca peste recunosc), acuma nu ne mai putem ura un „bafta” la examen ? pai hai sa nu ne mai uram nici la multi ani ca nu e on topic ! suntetzi cam batutzi in cap la faza asta ma jur !

3. Painer este bun prieten cu mine, el nu a avut nici o vina , am postat cu numele lui fara sa shtie, ( palnie mama sory da nu shtiam ca ashtia E batutzi in cap ! ) ; putetzi sa-mi banatzi contu facetzi ce vrea ***** voastra cu el, dar pe Painer l-atzi banat fara motiv… treaba voastra io mi-am facut mea culpa dar otricum ma pish pe voi si pe forumu asta de kkt in care toti handicapatzii posteaza ! mai uitatzi-va si voi pe la alte threaduri poate mai imbogatzitzi lista de banuri !

un RAHAT cu ochi de soft , aia e XP si Home ( ambele. De’ daca s-au grabit sucker-ii astia de la Microsoft cine e de vina. A, si mai ai si functia aia sofisticata cu datu’ softului de reparat PRIN INTERNET. In mod sigur preia cineva……. calculatorul pe post de…. Si nici n-au pus unele componente ADEVARATE care intr-adevar sa fie compatibile cu hardware-ul aparut ( +nou ) asa ca…. mai bine merg cu prietenul meu de veci => Win 98 S.e care deocamdata RULEZ man

Tu ai o problema.

Lasa lumea sa aleaga ce le trebuie si le merge mai bine, nu veni tu baiat super-istetz sa ne lamuresti, ca pe-aici mai sunt si oameni care se pricep si te dai in spectacol inutil.

Uite ca ma dau super-istet si inteligent sper sa nu te deranjeze prea tare. Imi sustin afirmatia ca Windows XP in AMPBELE versiuni e un rahat cu ochi sper sa-ti intre in cap treaba asta. Poate ca tu nu vezi diferenta, ce daca e mai nou, nu inseamna ca e si mai bun la jocuri spre ex. ca sa nu mai vorbim de resursele ce le consuma, ca nu-s eu fraier ( poate tu esti ) ca microsuckistii daca faca ceva de P4 TU sai ieu atunci P4, asa ca…. TU mai bine sa nu te dai degeaba in spectacol ca mai e cale lunga pan’ la mine.

pacat ca mashina aia ie a ta duar in format jpg.

siiiii…. ai cumva licentza pt. pozele alea ? ai cerut cumva aprobare skrisa de la ciine .? sa mio aratzi si mie ….

Sa ma bag si io in seama ….

Hai ca ma bag … shiti si io paginile astea si… ramash cu okii in suare… nuaptea asta.

Aaa… poate din cunoshtintzele vuastre de porfeshionishti … cunoastetzii si aparate mai rentabile de pina in 100$ cu preformantze bune …un aparat mai de amatori… makar pt. poze in grup sau portrete … daca nu si pt. peisaje ..rezolutzie nu konteaza kalitate se fie (ma gindesk ca la 100$ vreau cam multe) …si… daca avetzii si ceva poze ie belea…

… si… 100$ sint ceva bani pt. un hobii…

Bai de ce ma bagi mai la bele pe mine tu vb mai care mai omorit cu rootul pina acuma shi care ziceai ca stai pe net numai pentru mine vezi ca am logurile de cind mai floodat sar putea sa le dau la BSA sa nu mai vb aiurea si daca nu te lasi de flood tot iti ard modemul …..

adevarath ca ce nu se executa nui virush , insa de lipire a unui exe intr-un gif … ? chestia cu un file pus intr-un gif stie oricare , fisieru’ putand fi orice , chiar rar sau zip , normal deci si exe , da cum sa il execute calculiciu la openirea gifului , asta-i quastionsu… daca stitzi ..?

Intotdeauna se simt scaderi de performanta la procesor daca este practicat pe o durata lunga…

Iepure… degeaba te dai tu rotund cu hardware-ul tau.. daca HABAR NU AI ! Sorry…

Ori esti AFON (si EU cred ca esti) ori e rea vointa (si e si asta).

Acuma nu stiu (si nici nu ma intereseaza) care e „trend-ul” in privinta acestei probleme.

da frate dar 1152×864 nu e rezolutie de jucat…

1024 sau 1280…in 1152 se vede nashpa reu de tot parerea mea…

Am o placa de baza intel810 si un procesor celeron 566Mhz. Vreau sa-mi maresc procesorul,dar nu stiu ce frecventa suporta maxim.Stiu ca FSB este de 66 si 100,dar nu stiu viteza maxima.

Omule….ia-ti un Intel Celeron Tualatin, ca rupe tot, dar mai intai vezi daca suporta tualatine placa ta…

Eu imi fac un calc. din bucati (am o placa de baza i815EP si un Intel C. Tualatin la 1Ghz, 256kb cach, 100bus, si azi l-am probat cu 128RAM, TNT2(de cacao…cum spuneti voi…si Rupe TTTOOOOTT!!! MAx Paine, Hitmen2, cu efectele la medium si pe 800X600 merge perfect!!!!! Asa ca ca ia-ti procesorul asta ca e perfect calitate/pret (pana in 70$ maxxxim)

!!!!!!!!!!!VIVA Intel!!!!!!!!!!

aaaa, ce vrei sa spui prin „rupe tot”? ca celeron tualatin e mai bun decat p4 sau athlon xp? nu cred!

Ei bine, afla ca pretul unui Athlon Xp 1600+ este de… 65 de dolari, deci pretul tau super ieftin e in pom!……

Sunt curios, la polul nord, unde jumatate de an e zi si jumatate e noapte, cum se saluta lumea. 3 luni isi zic neatza, e ‘na seara, si tot asa. Si daca as merge acolo, si i-as zice unui eschimos „Trec maine pe la tine.”, cand ma va astepta, peste 24 de ore, sau peste 6 luni?

Asta asa, sa stiu eu, in caz ca o sa trec pe acolo candva.

………………..

….Odata, in timpul unei nopti polare, inima unei vulpi polare, depolariza de 120 ori / minut…..pentru ca in ceafa ei rasufla un urs polar, polarizant de aproape……si vulpea polara se gandi cu gandul: „As vrea sa fiu acum la polul sud …la polul nord ma cam trage la ceafa….!”….

………………..

Ceasul meu arata nordul. Si steaua polara arata nordul, si am auzit ceva si despre muschiul de pe copaci, dar parca nu imi vine sa cred ca ei au timp sa mearga la sala.

………………..

Muschii se formeaza din cauza ca bate vantului, care indoaie copacii, iar acestia se opun si apar muschi. Deci nu merg la sala, dar lucreaza si ei

Mie imi place ca iau teapa aia care se duc la Calculatoare cautand programare.

da, radeonul este clar superior, dar nu cred ca vrea nimeni sa dea atatia bani pe el, mai pui 1-2 mil si-ti iei 9800 pro, e interesant totusi cum stagneaza preturile… daca o tine asa, in curand cred c-o sa-mi vind calculatorul si-mi iau o masina si gata… (dupa aia intru pe forum.autovit.ro si o sa discut despre noile amortizoare aparute si stagnarea pretului la placutele de frana

anyway are multiplayer? si daca da merge sa joc pe net cu un joc crackat ? de exemplu halo nu merge decat pe servere crackate …. si gasesti cam putzine.

Later edit: despre Far Cry…

Mie imi place ca iau teapa aia care se duc la Calculatoare cautand programare.

Poate tu ai fi vrut sa determini tu ca ar fi fost mai bine sa te nasti pe gura, decat pe partea care se face acum, sau poate ca ar fi fost mai bine sa te asezi cu gura pe capacul de wc si sa te eliberezi, gura fiind acelasi orificiu prin care si mananci. Sau poate ca tu ai fi vrut sa ai doua limbi, pentru ca, zici tu, poate ar fi fost util pentru doua g…i.

P.S. niciodata n am inteles de ce S.F. promoveaza mai mult decat alt stil literar nuveleta in dauna nuvelei si ce diferente le separa….

Se pare ca exista doi concurenti noi la „Local Forum Kombat”: Nuveleta vs. Nuvela

Pai atunci sa fie un topic de periat si pupat in kur, sa pupam fiecare cel putin 3 kururi, si dam note …

Oare chiar vorbea serios? Ma intreb, daca juriul ar fi putut sa fie obiectiv….

-este consola de joc..ultima in felul ei…ma refer la tipul psx 1(playstation 1)–se conecteaza la televizor si se joaca cu joystick.

-joystickul este original si are optinile de vibratii pe el…(cineva m-ia oferit pe joystick 1 milion si nu am vrut ca trebuia sa iau de la unirii unul prost si pirat..chinezarie.)

-se da la aparatul de joc si un memorii card ..am inteles ca e mai mareb decit un memory card..intra mult mai multe seivuri de jocuri…

-se dau si toate cd-rile cu jocuri ale lui..(automat ca nu mai are ce face cu ele.. 3-8-10..nu stiu sigur cite sint oricum sint de la 5 in sus,,

-si deci va duceti la un magazin de cablarii si cereti mufa cu cablu ..trecere..rca euroscart sau invers…cum stie fiecre ca are….

Pacat ca s-au nascut in romania, ca altfel ar fi cantat cu Dr. dre si Jay-Z.

Asta micu’ ori e certat cu limba romana (a se vedea si alte posturi) ori e grabit in goana dupa posturi…

nu prea e de ras, e de plans ( ce au in cap oamenii astia ??? :crazyeyes: )

4.Din cate am vazut conex Ii cea mai tare retea din romania,dar eu am Cartela Orange;Dupa parerea mea cel mai bine ii sa ai si Orange si Conex, si sa fi abonat si la Zapp…. :crazyeyes:

7.Interesati-va ca plec sambata dimineata devreme!!!deci nu mai intru numai vineri!!!! ( iar analfabet )

8.SH=???SF=Sience Fiction hahahahaha

9.Nu stiu cat de sigur e.Ai facut cumva un overkloking??Si eu detin un 2400XP dar numai cu overclock poti ajunge la un 2800XP(asa scrie pe cutia culerului)

I wan’t to feel sick when I play this game. Like I’m ice cold. Faces of death sick, brutal Iraqi murder sick. Manhunt sick. Soldier of Fortune sick.

well I dunno .. It would be cool to have a mission where you have to hit the president of a small tropical country.. maybe in south america. it would be awsome to hit him like JFK … you know .. the parade and the car. but the president would be fictional of course.

But now you come to think about it, maybe the Angency didn’t want to kill 47 after all……… if they did want to kill 47, then why did they sent a lesser hitman to try and take 47 out? I mean if you think about it, it was pretty unlikely that Sergei sent 17 because he know that 17 was a lesser hitman than 47………… so put 1 & 1 together, that means The angency was the one who told 17 to do this. Think about it……. they tell a lesser hitman to try and kill 47 but the angency know that 47 wouldn’t die and 17 will……. and plus if 17 do die, than the Angency will get more money on top of what Sergei already paid them because they lost a hitman. So think now it becomes a Win Win deal for The Angency. It means that 47 don’t die(possible again working for them in the future) and more money at the same time……

My God, The Angency is Smart………

Ultima oara modificat de pe 18 Apr 2004 04:55, modificat de 2 ori in total.

Citeste articolul pe: XtremPC

Postat de pe data de 31 ian., 2010 in categoria Noutăți. Poti urmari comentariile acestui articol prin RSS 2.0. Acest articol a fost vizualizat de 758 ori.

Publica un raspuns