intervalul 18:00-08:00 in timpul saptamanii si oricand in weekend- cu taxa lunara de 6 EUR.

abonament impreuna cu una din variantele promotionale ale optiunii, in perioada 17 Septembrie- 15 Noiembrie 2007. Aceasta taxa se aplica dupa incheierea perioadei promotionale, care poate diferi

in functie de oferta.

de o taxa promotionala de 6 EUR/ luna, timp de un an. Dupa incheierea perioadei promotionale, taxa de

optiune va fi de 13 EUR/ luna.

si nelimitat catre 3 numere favorite din reteaua Orange, oricand.

– Numerele favorite pot fi atat numere PrePay, cat si de abonament.

contorizeaza pentru acordarea bonusului de apeluri primite.

in optiunea standard de 6 EUR/ luna, descrisa mai sus.

si nelimitat catre 3 numere favorite din reteaua Orange, oricand.

– Numerele favorite pot fi atat numere PrePay, cat si de abonament.

contorizeaza pentru acordarea bonusului de apeluri primite.

in optiunea standard de 6 EUR/ luna, descrisa mai sus.

si nelimitat in intervalul 18:00-08:00 in timpul saptamanii si oricand in weekend.

de un an- si pot mentine optiunea activa pe viata, daca doresc acest lucru. Odata dezactivata, optiunea

nu va mai putea fi reactivata.

EUR/ luna.

Inca nu se stie nic de noul Best Deal. Nu a transpirat nimic. LG Shine e valabil la contract pe 2 ani la 155 euro. Cum aflu cum postez.

S-ar putea sa bage Nokia 6300. Am auzit ca au venit multe la shopuri.

E confirmat. Noul Best Deal e Nokia 6300.

Plus TVA, of course…

Card de 128 Mb… Handsfree stereo, cablu de date. CD soft.

109 prin TY?? hmm… presupun ca ar trebui sa ma

ca ieri l-am luat cu 139 euri…

Nu lucrez la Orange din pacate (as vrea eu) dar am pe cineva asa a enjoy ”da exclusive info”. Cum mai aflu ceva cum postez.

oh well… c’est la vie! totusi, esti sigur ca pachetul o sa contina si cablu de date? al meu nu avea.. dar avand in vedere ca tel’ul are mini usb, nu-i deloc o problema lipsa cablului din pachet

Asa m-a asigurat sursa mea. Oferta e intr-adevar f buna dar totusi cred ca am sa-i dau skip si la asta nu ca as avea ceva cu Nokia (mai ales ca modelul asta imi place f mult) dar astept sa vad ce bomba o sa bage de Craciun.

, daor as vrea sa il inlocuiesc softul specific Orange cu cel original SE.Un fel de update firmware……

Da pierzi garantia pt ca telefoanele de la BD au garantie la Orange si nu la SE.

Asa am crezut si eu dar dupa aia am luat in mana hartia de garantie unde scrie ca garantia este la Sony Ericsson Mobile Communications AB, Suedia si de fapt in hartia de garantie se vorbeste doar de Sony Ericsson..Intr-o singura locatie este Orange la Parteneri service autorizati.

Aia e garantia internationala. Daca ai fi avut SE nebranduit primul service in lista ar fi trebuit sa fie RADCOM (care e singurul autorizat de SE).

, daor as vrea sa il inlocuiesc softul specific Orange cu cel original SE.Un fel de update firmware……

Da pierzi garantia pt ca telefoanele de la BD au garantie la Orange si nu la SE.

De fapt la orice telefon daca schimbi softul, automat pierzi garantia pentru ca se schimba si IMEI-ul.

IMEI-ul nu se schimba de la update-ul de firmware/software. E ca CNP-ul. Cum crezi ca in strainatate telefoanele furate si apartinand unei anumite retele sint blacklisted ? (adica le inchide operatorul respectiv sa nu le mai poata folosi nimeni nici macar utilizatorul de drept. Pt cine nu ma crede vizitati forumul ESATO). Pe baza IMEI-ului.

Asta nu stiam. Credeam ca tine de firmware fiecare IMEI.

Sa nu mai intreb de K750-uri cu firmware-uri de W800i..

La SE-uri stiu ca se poate sa pui softuri branded. Si la unele Nokii dar aici e mai complicat.

As avea si eu o problema ….Cu k800i …

Si anume Handsfreeul HPM-62 a inceput sa imi faca fite si partea stanga merge foarte incet si are un usor fosnet ca zgomot de fond ….. Acum cred ca Handsfreeul sa dus pe undeva cum partea drepata merge brici…..si intreabrea mea este daca Handsfreeul este in garantie sau doar telefonul ? Nu cred ca in garnatie or sa il inlocuieasca/reparat nu stiu ce e de reparat la el….daca ma duc cu ahrtia de garantie…. Si daca stiu eu bine garantia este la Bucuresti….doar no sa trimita un handsfre pana acolo

Faceti fratilor cate un topic pt problema. Sa pastram topicul asta curat pentru oferte si d’alde Best Deal-uri. Daca hands-free-ul a venit la pachet cu telefonul inseamna ca are garantie. Suna de unde l-ai luat si vezi ce poti rezolva. Succes !

Orange anunta lansarea Home & Office Pack, un pachet de servicii integrate care ofera telefonie fixa si conexiune broadband la internet atat companiilor cat si utilizatorilor individuali. Serviciul Home & Office Pack este disponibil prin intermediul unui SIM si al unui dispozitiv HSDPA. Dispozitivul permite conexiuni simultane de voce si date, atat prin WiFi, cat si prin cablu de retea obisnuit, pentru unul sau mai multe computere. Abonamentele Home & Office Pack costa 12 EUR, 24 EUR sau 36 EUR, in functie de numarul de minute si traficul internet incluse.

Clientii care detin deja unul sau mai multe abonamente de telefonie mobila la Orange si achizitioneaza Home & Office Pack vor beneficia de convorbiri gratuite de pe numarul fix catre numerele de mobil si de pe numerele de mobil catre numarul fix Orange. Doar in cazul abonamentului Home & Office Pack 12, convorbirile gratuite sunt valabile de luni pana vineri, intre orele 6:00 p.m. si 8:00 a.m. si in week-end. In afara acestui interval, apelurile sunt tarifate la tarifele standard.

Orange a extins reteaua de broadband mobil si ofera acum servicii de date mobile 3G+ la viteze de pana la 3,6 Mbps in 42 de mari orase din tara.

In premiera in Romania, Orange lanseaza servicii de date mobile cu viteze de transfer de pana la 7,2 Mbps, in prezent cea mai rapida conexiune mobila la internet de pe piata locala.

Serviciile 3G+ cu viteze de pana la 7,2 Mbps sunt disponibile in mai multe zone din capitala, precum Piata Unirii, Bd. Magheru-Universitate, Piata Victoriei, Pipera-Iride, Pipera-Erou Iancu Nicolae si Baneasa – Aeroport. Harta acoperirii 3G+ poate fi consultata la adresa . De noile viteze de conectare la internet beneficiaza clientii care utilizeaza un abonament Internet Unlimited Office Plus, in valoare de 30 EUR/luna.

Promotional, pana la 31 decembrie, clientii Orange care achizitioneaza un abonament de date mobile beneficiaza de abonament gratuit timp de o luna la pachetele Pocket Email 5MB, Pocket E-mail & Internet 30MB, precum si la toate pachetele cu trafic nelimitat la internet si intranet. Oferta completa poate fi consultata la adresa .

Orange anunta lansarea Home & Office Pack, un pachet de servicii integrate care ofera telefonie fixa si conexiune broadband la internet atat companiilor cat si utilizatorilor individuali. Serviciul Home & Office Pack este disponibil prin intermediul unui SIM si al unui dispozitiv HSDPA. Dispozitivul permite conexiuni simultane de voce si date, atat prin WiFi, cat si prin cablu de retea obisnuit, pentru unul sau mai multe computere.

Numerele alocate pentru serviciul de telefonie fixa Orange sunt de forma 0374 xx xx xx , iar apelurile de la numerele de mobil Orange catre numere de fix Orange vor fi considerate apeluri in retea. Clientii Orange trebuie sa isi defineasca zona fixa de la birou sau de acasa, prin apel la numarul dedicat 7999, chiar din locatia de unde vor utiliza serviciile de telefonie fixa. Zona fixa poate fi schimbata la cerere, iar fiecare modificare costa 5 euro.

Abonamentele Home & Office Pack costa 12 EUR, 24 EUR sau 36 EUR, in functie de numarul de minute si traficul internet incluse. Detalii despre oferta comerciala se gasesc la adresa .

Clientii care detin deja unul sau mai multe abonamente de telefonie mobila la Orange si achizitioneaza Home & Office Pack vor beneficia de convorbiri gratuite de pe numarul fix catre numerele de mobil si de pe numerele de mobil catre numarul fix Orange. Doar in cazul abonamentului Home & Office Pack 12, convorbirile gratuite sunt valabile de luni pana vineri, intre orele 6:00 p.m. si 8:00 a.m. si in week-end. In afara acestui interval, apelurile sunt tarifate la tarifele standard.

„Prin dezvoltarea retelei broadband si lansarea unei oferte care combina accesul la internet in banda larga cu telefonia fixa si telefonia mobila ne tinem promisiunea de a oferi servicii integrate utilizatorilor individuali si companiilor mici si mijlocii. Dorim sa oferim clientilor nostri servicii simple, usor de utilizat acasa, la birou sau atunci cand calatoresc”, a declarat Richard Moat, CEO Orange Romania.

Telefonul iPhone produs de Apple va ajunge la comercializare in Romania, cat de repede posibil, insa acest lucru depinde de negocierile dintre France Telecom si Apple, a anuntat miercuri pentru NewsIn, directorul executiv al Orange Romania, Richard Moat.

Oficialul Orange considera ca prestigiul operatorului care va aduce iPhone in Romania va creste considerabil insa nu crede ca acest lucru va face diferenta intre cele doua companii pe piata din Romania.

„Noi suntem parte a France Telecom. Cand un nou telefon este lansat pe pietele vestice, negocierile se poarta apoi cu producatorul aparatului pentru a putea acoperi toate cele 23 de tari in care Orange opereaza. Nu noi conducem acest proces, dar vom aduce iPhone aici cat de repede putem”, a declarat pentru NewsIn, Richard Moat.

Moat s-a ferit sa ofere o data exacta a lansarii iPhone pe piata din Romania, insa a spus ca teoretic este posibil ca acest lucru sa se intample in luna ianuarie a anului viitor. Iphone va fi comercializat in Franta incepand cu data de 29 noiembrie a acestui an, la un pret de 399 euro (circa 565 dolari), Orange fiind distribuitorul exclusiv pe aceasta piata.

Whowhoo.Sper ca pana in vara anului viitor sa aduca iPhone-ul si in Romania.Dorm in fata magazinului numai sa pun mana pe el.

Nothing is ever Apple’s fault. It is my fault I bought the most fragile cell phone in the world. I used my phone on Earth, in its natural environment. That should ruin a cell phone? I must be picky.

Putintica rabdare maestre si vom afla. Si eu sint foarte curios.

ideea e ca daca reziliez si fac unu nou, pot sa beneficiez de oferta, dar pierd numarul.

normal ar trebui sa mearga, sa-ti dea oferta, mai ales daca esti vechi in retea.

Eu cred ca poti sa iti refaci/reinnoiesti contractul si pastrezi si numarul si beneficiezi si de oferta.

asa ar fi normal. am cautat de curiozitate pe orange.fr si orange.co.uk si chiar este stipulat lucru asta: ca abonatii pot beneficia de oferta curenta.

oricum, astept noua oferta de Craciun, sa fac miscarea.

Se poate si in Romania, am un amic care-si cumpara telefoane aproape in fiecare an la oferta de la Orange Shop, de-a ajuns acum sa aiba contract pe vreo 10-15 ani de cate ori l-a tot prelungit.

>> Ai pierdut un numar PDF al XtremPC? Nici o problema.. . (acum host dump.ro=viteza metro)
Citeste articolul pe: XtremPC

ORANGE Romania

intervalul 18:00-08:00 in timpul saptamanii si oricand in weekend- cu taxa lunara de 6 EUR.

abonament impreuna cu una din variantele promotionale ale optiunii, in perioada 17 Septembrie- 15 Noiembrie 2007. Aceasta taxa se aplica dupa incheierea perioadei promotionale, care poate diferi

in functie de oferta.

de o taxa promotionala de 6 EUR/ luna, timp de un an. Dupa incheierea perioadei promotionale, taxa de

optiune va fi de 13 EUR/ luna.

si nelimitat catre 3 numere favorite din reteaua Orange, oricand.

– Numerele favorite pot fi atat numere PrePay, cat si de abonament.

contorizeaza pentru acordarea bonusului de apeluri primite.

in optiunea standard de 6 EUR/ luna, descrisa mai sus.

si nelimitat catre 3 numere favorite din reteaua Orange, oricand.

– Numerele favorite pot fi atat numere PrePay, cat si de abonament.

contorizeaza pentru acordarea bonusului de apeluri primite.

in optiunea standard de 6 EUR/ luna, descrisa mai sus.

si nelimitat in intervalul 18:00-08:00 in timpul saptamanii si oricand in weekend.

de un an- si pot mentine optiunea activa pe viata, daca doresc acest lucru. Odata dezactivata, optiunea

nu va mai putea fi reactivata.

EUR/ luna.

Inca nu se stie nic de noul Best Deal. Nu a transpirat nimic. LG Shine e valabil la contract pe 2 ani la 155 euro. Cum aflu cum postez.

S-ar putea sa bage Nokia 6300. Am auzit ca au venit multe la shopuri.

E confirmat. Noul Best Deal e Nokia 6300.

Plus TVA, of course…

Card de 128 Mb… Handsfree stereo, cablu de date. CD soft.

109 prin TY?? hmm… presupun ca ar trebui sa ma

ca ieri l-am luat cu 139 euri…

Nu lucrez la Orange din pacate (as vrea eu) dar am pe cineva asa a enjoy ”da exclusive info”. Cum mai aflu ceva cum postez.

oh well… c’est la vie! totusi, esti sigur ca pachetul o sa contina si cablu de date? al meu nu avea.. dar avand in vedere ca tel’ul are mini usb, nu-i deloc o problema lipsa cablului din pachet

Asa m-a asigurat sursa mea. Oferta e intr-adevar f buna dar totusi cred ca am sa-i dau skip si la asta nu ca as avea ceva cu Nokia (mai ales ca modelul asta imi place f mult) dar astept sa vad ce bomba o sa bage de Craciun.

, daor as vrea sa il inlocuiesc softul specific Orange cu cel original SE.Un fel de update firmware……

Da pierzi garantia pt ca telefoanele de la BD au garantie la Orange si nu la SE.

Asa am crezut si eu dar dupa aia am luat in mana hartia de garantie unde scrie ca garantia este la Sony Ericsson Mobile Communications AB, Suedia si de fapt in hartia de garantie se vorbeste doar de Sony Ericsson..Intr-o singura locatie este Orange la Parteneri service autorizati.

Aia e garantia internationala. Daca ai fi avut SE nebranduit primul service in lista ar fi trebuit sa fie RADCOM (care e singurul autorizat de SE).

, daor as vrea sa il inlocuiesc softul specific Orange cu cel original SE.Un fel de update firmware……

Da pierzi garantia pt ca telefoanele de la BD au garantie la Orange si nu la SE.

De fapt la orice telefon daca schimbi softul, automat pierzi garantia pentru ca se schimba si IMEI-ul.

IMEI-ul nu se schimba de la update-ul de firmware/software. E ca CNP-ul. Cum crezi ca in strainatate telefoanele furate si apartinand unei anumite retele sint blacklisted ? (adica le inchide operatorul respectiv sa nu le mai poata folosi nimeni nici macar utilizatorul de drept. Pt cine nu ma crede vizitati forumul ESATO). Pe baza IMEI-ului.

Asta nu stiam. Credeam ca tine de firmware fiecare IMEI.

Sa nu mai intreb de K750-uri cu firmware-uri de W800i..

La SE-uri stiu ca se poate sa pui softuri branded. Si la unele Nokii dar aici e mai complicat.

As avea si eu o problema ….Cu k800i …

Si anume Handsfreeul HPM-62 a inceput sa imi faca fite si partea stanga merge foarte incet si are un usor fosnet ca zgomot de fond ….. Acum cred ca Handsfreeul sa dus pe undeva cum partea drepata merge brici…..si intreabrea mea este daca Handsfreeul este in garantie sau doar telefonul ? Nu cred ca in garnatie or sa il inlocuieasca/reparat nu stiu ce e de reparat la el….daca ma duc cu ahrtia de garantie…. Si daca stiu eu bine garantia este la Bucuresti….doar no sa trimita un handsfre pana acolo

Faceti fratilor cate un topic pt problema. Sa pastram topicul asta curat pentru oferte si d’alde Best Deal-uri. Daca hands-free-ul a venit la pachet cu telefonul inseamna ca are garantie. Suna de unde l-ai luat si vezi ce poti rezolva. Succes !

Orange anunta lansarea Home & Office Pack, un pachet de servicii integrate care ofera telefonie fixa si conexiune broadband la internet atat companiilor cat si utilizatorilor individuali. Serviciul Home & Office Pack este disponibil prin intermediul unui SIM si al unui dispozitiv HSDPA. Dispozitivul permite conexiuni simultane de voce si date, atat prin WiFi, cat si prin cablu de retea obisnuit, pentru unul sau mai multe computere. Abonamentele Home & Office Pack costa 12 EUR, 24 EUR sau 36 EUR, in functie de numarul de minute si traficul internet incluse.

Clientii care detin deja unul sau mai multe abonamente de telefonie mobila la Orange si achizitioneaza Home & Office Pack vor beneficia de convorbiri gratuite de pe numarul fix catre numerele de mobil si de pe numerele de mobil catre numarul fix Orange. Doar in cazul abonamentului Home & Office Pack 12, convorbirile gratuite sunt valabile de luni pana vineri, intre orele 6:00 p.m. si 8:00 a.m. si in week-end. In afara acestui interval, apelurile sunt tarifate la tarifele standard.

Orange a extins reteaua de broadband mobil si ofera acum servicii de date mobile 3G+ la viteze de pana la 3,6 Mbps in 42 de mari orase din tara.

In premiera in Romania, Orange lanseaza servicii de date mobile cu viteze de transfer de pana la 7,2 Mbps, in prezent cea mai rapida conexiune mobila la internet de pe piata locala.

Serviciile 3G+ cu viteze de pana la 7,2 Mbps sunt disponibile in mai multe zone din capitala, precum Piata Unirii, Bd. Magheru-Universitate, Piata Victoriei, Pipera-Iride, Pipera-Erou Iancu Nicolae si Baneasa – Aeroport. Harta acoperirii 3G+ poate fi consultata la adresa . De noile viteze de conectare la internet beneficiaza clientii care utilizeaza un abonament Internet Unlimited Office Plus, in valoare de 30 EUR/luna.

Promotional, pana la 31 decembrie, clientii Orange care achizitioneaza un abonament de date mobile beneficiaza de abonament gratuit timp de o luna la pachetele Pocket Email 5MB, Pocket E-mail & Internet 30MB, precum si la toate pachetele cu trafic nelimitat la internet si intranet. Oferta completa poate fi consultata la adresa .

Orange anunta lansarea Home & Office Pack, un pachet de servicii integrate care ofera telefonie fixa si conexiune broadband la internet atat companiilor cat si utilizatorilor individuali. Serviciul Home & Office Pack este disponibil prin intermediul unui SIM si al unui dispozitiv HSDPA. Dispozitivul permite conexiuni simultane de voce si date, atat prin WiFi, cat si prin cablu de retea obisnuit, pentru unul sau mai multe computere.

Numerele alocate pentru serviciul de telefonie fixa Orange sunt de forma 0374 xx xx xx , iar apelurile de la numerele de mobil Orange catre numere de fix Orange vor fi considerate apeluri in retea. Clientii Orange trebuie sa isi defineasca zona fixa de la birou sau de acasa, prin apel la numarul dedicat 7999, chiar din locatia de unde vor utiliza serviciile de telefonie fixa. Zona fixa poate fi schimbata la cerere, iar fiecare modificare costa 5 euro.

Abonamentele Home & Office Pack costa 12 EUR, 24 EUR sau 36 EUR, in functie de numarul de minute si traficul internet incluse. Detalii despre oferta comerciala se gasesc la adresa .

Clientii care detin deja unul sau mai multe abonamente de telefonie mobila la Orange si achizitioneaza Home & Office Pack vor beneficia de convorbiri gratuite de pe numarul fix catre numerele de mobil si de pe numerele de mobil catre numarul fix Orange. Doar in cazul abonamentului Home & Office Pack 12, convorbirile gratuite sunt valabile de luni pana vineri, intre orele 6:00 p.m. si 8:00 a.m. si in week-end. In afara acestui interval, apelurile sunt tarifate la tarifele standard.

„Prin dezvoltarea retelei broadband si lansarea unei oferte care combina accesul la internet in banda larga cu telefonia fixa si telefonia mobila ne tinem promisiunea de a oferi servicii integrate utilizatorilor individuali si companiilor mici si mijlocii. Dorim sa oferim clientilor nostri servicii simple, usor de utilizat acasa, la birou sau atunci cand calatoresc”, a declarat Richard Moat, CEO Orange Romania.

Telefonul iPhone produs de Apple va ajunge la comercializare in Romania, cat de repede posibil, insa acest lucru depinde de negocierile dintre France Telecom si Apple, a anuntat miercuri pentru NewsIn, directorul executiv al Orange Romania, Richard Moat.

Oficialul Orange considera ca prestigiul operatorului care va aduce iPhone in Romania va creste considerabil insa nu crede ca acest lucru va face diferenta intre cele doua companii pe piata din Romania.

„Noi suntem parte a France Telecom. Cand un nou telefon este lansat pe pietele vestice, negocierile se poarta apoi cu producatorul aparatului pentru a putea acoperi toate cele 23 de tari in care Orange opereaza. Nu noi conducem acest proces, dar vom aduce iPhone aici cat de repede putem”, a declarat pentru NewsIn, Richard Moat.

Moat s-a ferit sa ofere o data exacta a lansarii iPhone pe piata din Romania, insa a spus ca teoretic este posibil ca acest lucru sa se intample in luna ianuarie a anului viitor. Iphone va fi comercializat in Franta incepand cu data de 29 noiembrie a acestui an, la un pret de 399 euro (circa 565 dolari), Orange fiind distribuitorul exclusiv pe aceasta piata.

Whowhoo.Sper ca pana in vara anului viitor sa aduca iPhone-ul si in Romania.Dorm in fata magazinului numai sa pun mana pe el.

Nothing is ever Apple’s fault. It is my fault I bought the most fragile cell phone in the world. I used my phone on Earth, in its natural environment. That should ruin a cell phone? I must be picky.

Putintica rabdare maestre si vom afla. Si eu sint foarte curios.

ideea e ca daca reziliez si fac unu nou, pot sa beneficiez de oferta, dar pierd numarul.

normal ar trebui sa mearga, sa-ti dea oferta, mai ales daca esti vechi in retea.

Eu cred ca poti sa iti refaci/reinnoiesti contractul si pastrezi si numarul si beneficiezi si de oferta.

asa ar fi normal. am cautat de curiozitate pe orange.fr si orange.co.uk si chiar este stipulat lucru asta: ca abonatii pot beneficia de oferta curenta.

oricum, astept noua oferta de Craciun, sa fac miscarea.

Se poate si in Romania, am un amic care-si cumpara telefoane aproape in fiecare an la oferta de la Orange Shop, de-a ajuns acum sa aiba contract pe vreo 10-15 ani de cate ori l-a tot prelungit.

>> Ai pierdut un numar PDF al XtremPC? Nici o problema.. . (acum host dump.ro=viteza metro)
Citeste articolul pe: XtremPC

Postat de pe data de 31 ian., 2010 in categoria Noutăți. Poti urmari comentariile acestui articol prin RSS 2.0. Acest articol a fost vizualizat de 484 ori.

Publica un raspuns