Deseara, Vineri 13, ora 17:55 , reluare 19:25, Tvmures.ro , Titus Ilovan ii are ca invitati pe Florin Buicu, membru PSD, participant si organizator manifestare pro Arafat -SMURD si Dan Mașca, www.inmures.ro , om de afaceri, libertarian. Merita vazuta emisiunea 🙂 .

Dr. Florin Buicu si subsemnatul

Deseara, Vineri 13, ora 17:55 , reluare 19:25, Tvmures.ro , Titus Ilovan ii are ca invitati pe Florin Buicu, membru PSD, participant si organizator manifestare pro Arafat -SMURD si Dan Mașca, www.inmures.ro , om de afaceri, libertarian. Merita vazuta emisiunea 🙂 .
Postat de pe data de 13 ian., 2012 in categoria Civism. Poti urmari comentariile acestui articol prin RSS 2.0. Acest articol a fost vizualizat de 6,627 ori.

7 Raspunsuri pentru “Dr. Florin Buicu si subsemnatul”

 1. Robert Bodeanu spune:

  Salutare,
  Sper sa gaseasca domnul Buicu un raspuns la definita de mai jos: ” „Manipularea psihologică este un tip de influență socială care urmărește schimbarea percepției sau comportamentului celorlalți cu ajutorul unor tactici ascunse, amăgitoare sau chiar abuzive”.
  Succes

 2. manifestant spune:

  “SMURD pentru TOTI, NU doar pentru HOTI”

  Domnii mei n-ati fost acolo decat cu gura… Manipularea se face… de toti

  Politica se face de cine stie si il duce capul, altii comenteaza de pe margine ca la meci: “Nu stati la balcoane, Ca muriti de foame! ”

  Cum era aia cu LIBERTATEA de a alege?

  • Dan Mașca spune:

   Stimate manifestant, ”aia” cu LIBERTATEA de a alege arata cam asa:
   voi pe reteaua de socializare v-ati organizat si ati decis sa faceti o manifestatie.
   Aveai libertatea de a te duce sau nu. Subsemnatul nu te-a oprit, din contra, subsemnatul si-a platit de 21 de ani la timp toate taxele si a fiscalizat 99.99% din ce avea de incasat pe afacerea lui, iar datorita acestor PRIVATI ca subsemnatul dumneata ai avut o minima protectie in caz ca la manifestare veneau altii si va confiscau revolutia arafatiana.
   No, asa cum dumneata ai avut sansa sa alegi sa te duci la manifestare sau sa nu te duci, tot asa si subsemnatul doreste ca atunci cind suna la 112 in caz ca are cineva accident linga el, sa poata sa spuna ca doreste salvarea privatului aflata la 500 m de accident si nu cealalta, indiferent ca este a alui privat sau a statului, care se afla la 5000 m de el. Acum este mai clar cum ii aia cu libertatea de a alege ?
   In cazul asigurarilor ce le platesc acum pentru ca sa zice statul ca am aceasta obligatie, daca ajung sa platesc asigurari pe an de 300000 lei sa zicem, atunci eu doresc sa pot sa decid singur carei firme de asigurari sa ii dau si singur sa imi asum RESPONSABILITATEA de a avea sau nu probleme cu viata mea. Inainte de a fi solidari, cred ca este bine sa fim responsabili, pentru ca nu am de gind sa platesc o viata intreaga la stat taxe si asigurari, iar cind Doamne fereste ajung in situatia a beneficia de asa zisa asigurare de stat obligatorie, asigurare care nu are la baza nici un fel de contract semnat intre mine si institutia care ne asigura, sa nu imi spuna : ne pare rau , nu mai sunt fonduri.
   Adica eu nu doresc sa iti spun ca ai voie sa te duci sau nu la manifestatie si nici nu doresc eu sa iti iau banii tai platiti pentru asigurarea ta de sanatate ca sa imi tratez eu iresponsabilitatea mea ca nu am avut grija de mine si nici nu am platit taxe si impozite si asigurari de sanatate, ca sa fiu acoperit cumva in caz de ceva, dar tot asa doresc si eu sa am LIBERTATEA ca eu sa decid si nu altul, in cazul nostru sa zicem STATUL HOT si ai lui necunoscuti care iti spun de ani de zile : nu mai sunt bani .

   • manifestant spune:

    SMURD, are la baza voluntari. Banii sunt si nu cred ca din cauza SMURD sistemul de sanatate e pe butuci…. pana si Florea e medic, saracul.

    Responsabiltatea o vad ca tot ce s-a privatizat in tara asta a ajuns in mana la ciori, la niste parveniti, care se lauda pe fata cat si cum a furat, pentru ca stiu ca au unde trebuie, pe cine trebuie, legiile sunt pentru prostime, pentru sarantoci.

    Dumneata Domnule Dan Masca, esti platitor la stat, ca si noi, din care facem toti parte saraci sau bogati, si ai tot respectul pentru plata taxelor dar asta nu ne da dreptul sa impunem ceva ce in Romania nu are cum sa mearga, mai ales ca totul e facut in asa fel incat sa para frumoas la prima vedere, de ce nu s-a facut reforma in Justitie, Politie, Educatie, de acolo ne vin tampitii lui Base….

    In fine legea s-a retras, pentru prostime ca doar vin alegeri… asteptam cu drag galeti, tricouri, umbrele, pixuri, platouri, stadionuri…

    • MURES,...TARGU-MURES spune:

     total de acord cu tine,de ce trebuie sa distrugem ceva care merge deja bine?si pe cineva care si-a investit aproape toata viata productiva in ea,un strain cu verticalitate mult mai roman decat multi asa zisi patrioti.
     Buicu,Florea ……toti un rahat

 3. mihai spune:

  unde era buicu cand s-a organizat mitingul din mures? era el acolo cu organizatorii? au fost in jur de 30 de persoane care au organizat toata treaba… Buicu nu a fost unul dintre ei. el a fost gunoiul care a a dus sindicatul pensionarilor si agitatorii a doua zi eventual!

 4. galfalvi csaba bela spune:

  cine e taranul ala care pretinde ca o fost organizato???? e un mincinos mare!!!! cunosc pe cei care au dat invitati pt acest eveniment!!!! si nu o fost organizat de nimeni!!! so dat mesaje pe retele de socializare!!!! fraiere de buicu!!!

Publica un raspuns