Un joc foarte misto(cel putin la prima vedere), se aseamana cu Heroes ca stil de lupta turn based dar are o grafica foarte frumoasa si colorata, o actiunea cursiva fara tururi.

Ma bate gandul sa il cumpar pentru ca imi place foarte mult cum arata si cum merge, imi pare foarte bine optimizat din ce am jucat in demo. A primit note mare cam prin troate review-urile care le-am vazut, ma mir ca nu prea a fost mediatizat.

Astept pareri despre joc de la cei care au jucat demo sau full.

Nu a fost mediatizat fiindca a aparut numai in Rusia. Abia alaltaieri l-au scos si in vest. Atari si 1C se ocupa de distributie, si ambele companii stau prost la marketing.

Primul review occidental e al lui , 4.5/5.

Am jucat 6 ore demoul si apoi inca vreo 3 jocul full.

Combat-ul e mult peste Heroes V. Are hexagoane, nu patrate. Nu duc lipsa partii strategice din Heroes, si nici a turelor de pe harta, pentru ca asta e mai mult un hibrid de RPG/Adventure.

De fapt, si muzica si grafica fac praf Heroes V.

Singura mea problema e ca nu e prea balansat. Comorile si creaturile sunt randomizate, asa ca am dat de destule ori peste niste armate gigantice (care totusi sunt departe de cretinismele din Heroes V).

Si inca ceva – Heroes se aseamana cu King’s Bounty, nu invers.

Pe gameshop am vazut ca nu a aparut, singura modalitate este cea online dar am vazut ca sunt unele probleme cu activarea.

In Romania apare peste vreo 2 luni, din cite am vazut.

Atari Store-ul e o copie fidela a lui EA Store, deci sucks.

De vreo doua nopti am ce face.

Si sunt surprins ca pe aici n-a zis mai nimeni nimic despre jocul asta (ma refer inclusiv la perioada de dinaintea lansarii). Este adavarat ca nu prea avem ”batrani” pe forum care sa fi prins originalul dar fani Heroes cu siguranta sunt (poate se simte Snow care-l joaca in liniste fara sa scoata o vorba

Anyway, am o mica nelamurire. Comorile din timpul luptei, cele ce pot fi recuperate cu orice unitate de pe campul de lupta, daca nu le ridic in toiul bataiei imi sunt repartizate automat la sfarsitul acesteia sau nu ?

Da il joc in liniste si imi place la nebunie. E si normal avand in vedere ca sint fan Heroes inrait si jocul asta merge pe aceeasi reteta. Am ales magul si incet incet am ajuns la nivelul 7. Cand mai am timp mai stau citeva minute (care pe parcurs se transforma in ore) in el. E enervant de captivant jocul asta si abia astept sa il adaug la colectia de originale.

Comorile din timpul luptei nu iti sunt repartizate automat, daca nu ma insel iti sunt repartizate in momentul in care inamicul le ia el si tu il invingi, dar nu sunt singur de asta.

Sunt, sunt si mosnegi si fan Heroes II p’aici.

Chestia e ca deocamdata sunt prins cu The Witcher EE care m-a lasat cu gura cascata (de, e primul RPG pe care-l joc). In weekend am facut 2 sesiuni de 12 ore si nu m-am plictisit prea tare.

Asta va urma imediat, ca vreau ca STALKER-Clear Sky sa se matureze cu cit mai multe patch-uri.

E tare de tot jocul asta. Foarte adictive si variat. Ii cam da lectii lui Heroes V la multe capitole. Cica ar fi precursorul seriei Heroes, cel putin varianta lui din 90′. Nu l-am jucat atunci ca la noi nu erau decat CIP-uri si TIM-S-uri (varianta Spectrumului) pe atunci.

Pacat ca nu are multiplayer.

E cam greu sa aiba multiplayer pentru ca s-ar pierde multe elemente care acum il fac asa atractiv, iar faptul ca are o rejucabilitate mare si faptul ca vanzarile mari din rusia au pornit munca pentru un add-on(este un zvon) il fac sa nu aibe nevoie de un multiplayer inca.

PS: daca il terminati pe normal incercati sa jucati si pe celalate nivele de dificultate pentru ca se schimba radical modul de abordare a jocului.

Se face un add-on in care vom avea un al patrulea personaj, cica femeie.

Modul de abordare se schimba si in functie de clasa. De exemplu, ca warrior nu poti invata vraji, iar in functie de personajul ales se modifica numarul si tipul runelor. Parca e cu totul alt joc fata de demo, unde am jucat cu warrior-ul.

La castelul din Arlania primesti un quest cu broaste vrajite. In functie de cum il indeplinesti, pina la urma poti saruta una

Se poate schimba cumva sensibilitatea rotirii camerei cu ajutorul butonului drept al mouse-ului ? Mie mi se pare prea mare cum e default.

Intra in folderul jocului, apoi in folderul data si deschide game.ini cu Notepad. Acolo modifica cum iti place liniile astea:

Si tot de acolo il poti face si windowed, eu numai asa il joc.

Nu are niciun efect. Am ajuns la valori foarte apropiate de 0 chiar si pe negativ si la fel de ”violent” se misca.

Daca aflati cumva unde se gaseste spre vanzare acest joc, la noi in tara, va rog sa anuntati. Momentan l-am cautat peste tot si nu l-am gasit/nu e nimic sigur.

Shader, fa cum a zis Jizaz craist ca merge. Am testat eu si merge. Tot de acolo am scos si autocamera-ul, care uneori era chiar enervanta.

Nu credeam ca o sa-mi placa un TBS asa de mult cum imi palce king’s bounty. Sunt curios de ce nu a avut succesul lui heroes. Este cred ca prima oara cand o clona are mult mai mult succes decat originalul.

Mie personal imi place mai mult decat heroes…mult mai mult. Mi se pare genial faptul ca turele nu sunt decat in combat, si ca au scos management-ul castelului. Pacat ca are doar 3 rase, si ca nu are multiplayer

Eu am inceput cu paladinul dar cred ca o sa o iau de la inceput pt ca m-am cam blocat. Nu mai mai bani (i-am cheltuit ca nemancatul la inceput) si nici cine stie ce trupe, si nu prea mai am unde sa ma duc, ca mi-o iau urat

Don’t steal. The government hates competition.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.

Imi permit, din moment ce nu e un joc de actiune.

Si eu am reinceput jocul dupa o vreme, dar tot cu paladinul. Oricum monstrii si comorile sunt puse random, iar unele questuri au mai multe rezolvari, deci nu se simte prea tare ca repeti.

O alta optiune ar fi sa iei o corabie si sa mergi de-a lungul coastelor in citeva harti, poti gasi trupe, rune si comori. Sau sa fii atent la cum se misca inamicii, daca ai reflexe rapide poti sa furi obiectele pe care le pazesc.

Shader, fa cum a zis Jizaz craist ca merge. Am testat eu si merge.

Spune tu niste valori decente daca zici ca ti-a mers. Eu am incercat in fel si chip dar nu am obervat nicio schimbare.

lol jizaz, messu asta…

Mersi de sfat, dar mi-am revenit. Era o perioada in care aveam gold de ordinul sutelor, si armata modesta, si ma cam descurajasem. Dar am cercetat mai bine zonele noi descoperite si am reusit sa imi revin.

shader, la mine e setf ~map_camera_sens la 0.100000. Insa am observat ca conteaza destul de mult si cum se misca jocul. Eu joc cu totul la maxim si se misca cu 30-60fps iar camare sensitivity este ok asa. Insa daca debifez AA-ul, fps-ul sare la 100+ si atunci se misca mult mai rpd camera.

Don’t steal. The government hates competition.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.

Si eu joc cu totul la maxim inclusiv AA (4x).

L-am lasat pe 0.100000 doar ca sa nu zic ca nu e ca tine.

Daca aflati cumva unde se gaseste spre vanzare acest joc, la noi in tara, va rog sa anuntati. Momentan l-am cautat peste tot si nu l-am gasit/nu e nimic sigur.

Si pe mine ma intereseaza sa il cumpar.

Don’t steal. The government hates competition.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.

Nu cred sa fi aparut la noi in tara inca, cel putin eu nu l-am vazut.

Momentan se poate cumpara doar online de la atary sau gamersgate. Probabil ca va dura ceva timp pana va aparea si pe la noi varianta dvd, dar merita toti bani.

Frumos jocul. Abia ieri l-am jucat putin, arata bine, dar inca sunt in faza de cercetare…

E chiar prea tare jocul. Am plecat in sfarsit de pe Darion si m-am dus in freedom islands, si sunt lvl 8 si 3/4 si cam faceam ravagii prin darion. Ca inamici de curatat mai am staff of destruction din turnul ala magic, si de curatat cimitirul si criptele. Ei bine in freedom islands doar primii 2 inamici erau weak si slighty weaker, in rest toti erau cel putin match. Asa mi-am luat o barcuta si am inceput sa explore. M-am facut cu peste 50.000 gold si ~1500 leadership plus ceva rune. Super tare

Sunt curios voi cam ce armate aveti si ce trupe. Eu sunt paladin, si ca armata am bowmani, mages, archmages, guardsmen si swordsmen. As vrea totusi sa schimb ceva, dar nu prea stiu ce. Voi ce ati recomanda?

Don’t steal. The government hates competition.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.

Incearca sa iei niste ancient bears sau niste calareti( calaretii ii poti lua si fara sa te bati cu cei care pazesc cortul daca stii sa ii ocolesti), fiind paladin unitatile cu viata mare te ajuta destul de mult datorita posibilitatilor de a le vindeca.

Cu prima ocazie schimba magi si archamges cu alti arcasi pentru ca sunt destul de slabi ca arcasi.

KodiaK la level 9 aproape ai doar 1500 Leadership ? Sau te-ai referit ca ai dobandit 1500 Leadership doar din Freedom Islands ?

. AM vrut sa zic ca am cules stegulete in valoare de ~1500 din freedom island

Si asta doar maritim cu debarcari f scurte (cat sa iau steagul si inapoi in barca).

BigBoss, ma gandisem si eu la ancient bears, iar calareti nush de unde. Te referi cumva la cortul ala colorat pazit de un mag super strong din capitala. Daca da o sa incerc sa vad cum il pacalesc (ca inca nu pot sa il bat – cred ca e strong sau very strong). Magi sunt buni ca au healing (si deci faci 2 healinguri pe tura), iar cateodata am vazut ca fac dmg mai mare decat arcasii. Iar archmages imi cam plac pt ca au viata mare si au si scutul ala smeher. Oricum mai degraba renunt la magi decat la arcasi pt range.

Don’t steal. The government hates competition.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.

Da, la cavalerul ala de langa capitala se refera pt. Knights. Este trecut ca Impossible (pt. inceputul jocului).

Si cred ca ar fi bine sa ramai pe 2 ranged/3 melee unde macar unul din cei 3 sa fie heavy tank.

ce greu merge…cred ca insist prea tare sa fac curatenie pe o singura harta…va sa zica de cimitir nu poti trece la lvl4…sunt warrior si mi se pare greu…dar sunt ambitios! Cum se poate activa chest of rage? Sau sunt prea mic deocamdata???

). In functie de ce batalie ai schimb tactica, ce imi place la jocul asta este ca in functie de nivelul de dificulate esti fortat sa schimbi tactica, daca pe normalsau easy poti adopta cam ori ce tactica, pe hard sau imposible tactica trebuie schimbata in functie de multi factori, artefactele disponibile, unitatile disponibile, costul unitatilor, etc.

Ok…this may sound stupid…dar ressurection? Eu nu am vraja asta. Sau e cumva o abilitate a paladinului care nu m-am prins eu cum se foloseste

Eu joc de normal cred (nu am schimbat dificultatea). Sunt curios cati cavaleri pot sa iau cu LS ~3900. Si nush daca sa renunt la magi sau la arcasi. Acum, dupa ce am fost prin freedom islands la cules de stegulete aproape mi-am dublat armata

. Si parca au devenit si magii buni in combat

Don’t steal. The government hates competition.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.

partea proasta e ca la mine in caseta din stanga nu apare nici unul din cei patru ‘demoni’…

TBS nu e genu meu, desi am indragit mult seria Heroes. Din cate am inteles, de la Kodiak spre exemplu, jocu are o atmosfera aparte.

Cateva lucruri ma intereseaza totusi, daca exista un story si daca are componenta multiplayer/online. Thx!

partea proasta e ca la mine in caseta din stanga nu apare nici unul din cei patru ‘demoni’…

Trebuie sa faci primele 2-3 questuri date de rege pana obtii Chest Of Rage, dupa aia te uiti la Hero Panel si iti dai tu seama ce si cum.

KodiaK, Resurrect poate folosi o anume unitate ranged, imi scapa numele exact acum, precum si eroul poate invata.

TripleX, exista un storyline dar nu cel tipic cu care esti tu obisnuit. Componenta Multiplayer/Online nu are, din pacate.

Ok…this may sound stupid…dar ressurection? Eu nu am vraja asta. Sau e cumva o abilitate a paladinului care nu m-am prins eu cum se foloseste

Eu joc de normal cred (nu am schimbat dificultatea). Sunt curios cati cavaleri pot sa iau cu LS ~3900. Si nush daca sa renunt la magi sau la arcasi. Acum, dupa ce am fost prin freedom islands la cules de stegulete aproape mi-am dublat armata

. Si parca au devenit si magii buni in combat

Paladinul porneste din start cu scrol de resurection si il poate invata ca vraja dupa ce are skilul de order magic, deasemenea ori ce scrol se poate invata ca vraja daca ai skilurile necesare.

Rage box il faci facand questurile principale(cele care apar cu coaroana in quest book), daca tot nu va descurcati imi dati un pm cu id-ul de messenger/skype si vorbim acolo.

Singura unitate care poate folosi resurection este inqusitorul dar il gasesti mai tarziu in joc sau poti upgrada priestul daca ai skilul necesar la paladin.

). Dar asta e abilitate a unitatii nu a paladinului. Iar de invatat banuiesc ca o inveti din scrolls

TripelX, poveste este si este captivanta si interesanta, pe alocuri chiar funny. Ca fapt divers de cand l-am instalat numai asta joc (am incercat 15-20min Brothers in arms – hells highway, dar tot cu gandul la asta eram), iar sotia a devenit si ea dependenta. Din partea mea are un 9.5. I-am scazut 0.5 pt ca nu are multiplayer si in felul asta il jucam separat in loc de LAN

EDIT: mi-a luat-o BogBoss inainte. Oare ce am facut eu cu scrollul ala de resurection de la inceput?

Don’t steal. The government hates competition.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.

Ar fi foarte aiurea multiplayerul deoarece este greu de balansat iar toata frumusetea jocului momentan sta in story.

Am intleles ca in urma incasarilor din Rusia(a avut incasari mai mari decat multe jocuri de succes ) sa inceput deja munca la un expansion care speram va contine si un multiplayer, oricum orice adaugire la continutul existent este binevenita.

Pentru cei care au intrebari incercati sa consultati si forumul official, unde puteti gasi niste mod-uri interesante pentru joc.

Citeste articolul pe: XtremPC

Kings Bounty – The Legend

Un joc foarte misto(cel putin la prima vedere), se aseamana cu Heroes ca stil de lupta turn based dar are o grafica foarte frumoasa si colorata, o actiunea cursiva fara tururi.

Ma bate gandul sa il cumpar pentru ca imi place foarte mult cum arata si cum merge, imi pare foarte bine optimizat din ce am jucat in demo. A primit note mare cam prin troate review-urile care le-am vazut, ma mir ca nu prea a fost mediatizat.

Astept pareri despre joc de la cei care au jucat demo sau full.

Nu a fost mediatizat fiindca a aparut numai in Rusia. Abia alaltaieri l-au scos si in vest. Atari si 1C se ocupa de distributie, si ambele companii stau prost la marketing.

Primul review occidental e al lui , 4.5/5.

Am jucat 6 ore demoul si apoi inca vreo 3 jocul full.

Combat-ul e mult peste Heroes V. Are hexagoane, nu patrate. Nu duc lipsa partii strategice din Heroes, si nici a turelor de pe harta, pentru ca asta e mai mult un hibrid de RPG/Adventure.

De fapt, si muzica si grafica fac praf Heroes V.

Singura mea problema e ca nu e prea balansat. Comorile si creaturile sunt randomizate, asa ca am dat de destule ori peste niste armate gigantice (care totusi sunt departe de cretinismele din Heroes V).

Si inca ceva – Heroes se aseamana cu King’s Bounty, nu invers.

Pe gameshop am vazut ca nu a aparut, singura modalitate este cea online dar am vazut ca sunt unele probleme cu activarea.

In Romania apare peste vreo 2 luni, din cite am vazut.

Atari Store-ul e o copie fidela a lui EA Store, deci sucks.

De vreo doua nopti am ce face.

Si sunt surprins ca pe aici n-a zis mai nimeni nimic despre jocul asta (ma refer inclusiv la perioada de dinaintea lansarii). Este adavarat ca nu prea avem ”batrani” pe forum care sa fi prins originalul dar fani Heroes cu siguranta sunt (poate se simte Snow care-l joaca in liniste fara sa scoata o vorba

Anyway, am o mica nelamurire. Comorile din timpul luptei, cele ce pot fi recuperate cu orice unitate de pe campul de lupta, daca nu le ridic in toiul bataiei imi sunt repartizate automat la sfarsitul acesteia sau nu ?

Da il joc in liniste si imi place la nebunie. E si normal avand in vedere ca sint fan Heroes inrait si jocul asta merge pe aceeasi reteta. Am ales magul si incet incet am ajuns la nivelul 7. Cand mai am timp mai stau citeva minute (care pe parcurs se transforma in ore) in el. E enervant de captivant jocul asta si abia astept sa il adaug la colectia de originale.

Comorile din timpul luptei nu iti sunt repartizate automat, daca nu ma insel iti sunt repartizate in momentul in care inamicul le ia el si tu il invingi, dar nu sunt singur de asta.

Sunt, sunt si mosnegi si fan Heroes II p’aici.

Chestia e ca deocamdata sunt prins cu The Witcher EE care m-a lasat cu gura cascata (de, e primul RPG pe care-l joc). In weekend am facut 2 sesiuni de 12 ore si nu m-am plictisit prea tare.

Asta va urma imediat, ca vreau ca STALKER-Clear Sky sa se matureze cu cit mai multe patch-uri.

E tare de tot jocul asta. Foarte adictive si variat. Ii cam da lectii lui Heroes V la multe capitole. Cica ar fi precursorul seriei Heroes, cel putin varianta lui din 90′. Nu l-am jucat atunci ca la noi nu erau decat CIP-uri si TIM-S-uri (varianta Spectrumului) pe atunci.

Pacat ca nu are multiplayer.

E cam greu sa aiba multiplayer pentru ca s-ar pierde multe elemente care acum il fac asa atractiv, iar faptul ca are o rejucabilitate mare si faptul ca vanzarile mari din rusia au pornit munca pentru un add-on(este un zvon) il fac sa nu aibe nevoie de un multiplayer inca.

PS: daca il terminati pe normal incercati sa jucati si pe celalate nivele de dificultate pentru ca se schimba radical modul de abordare a jocului.

Se face un add-on in care vom avea un al patrulea personaj, cica femeie.

Modul de abordare se schimba si in functie de clasa. De exemplu, ca warrior nu poti invata vraji, iar in functie de personajul ales se modifica numarul si tipul runelor. Parca e cu totul alt joc fata de demo, unde am jucat cu warrior-ul.

La castelul din Arlania primesti un quest cu broaste vrajite. In functie de cum il indeplinesti, pina la urma poti saruta una

Se poate schimba cumva sensibilitatea rotirii camerei cu ajutorul butonului drept al mouse-ului ? Mie mi se pare prea mare cum e default.

Intra in folderul jocului, apoi in folderul data si deschide game.ini cu Notepad. Acolo modifica cum iti place liniile astea:

Si tot de acolo il poti face si windowed, eu numai asa il joc.

Nu are niciun efect. Am ajuns la valori foarte apropiate de 0 chiar si pe negativ si la fel de ”violent” se misca.

Daca aflati cumva unde se gaseste spre vanzare acest joc, la noi in tara, va rog sa anuntati. Momentan l-am cautat peste tot si nu l-am gasit/nu e nimic sigur.

Shader, fa cum a zis Jizaz craist ca merge. Am testat eu si merge. Tot de acolo am scos si autocamera-ul, care uneori era chiar enervanta.

Nu credeam ca o sa-mi placa un TBS asa de mult cum imi palce king’s bounty. Sunt curios de ce nu a avut succesul lui heroes. Este cred ca prima oara cand o clona are mult mai mult succes decat originalul.

Mie personal imi place mai mult decat heroes…mult mai mult. Mi se pare genial faptul ca turele nu sunt decat in combat, si ca au scos management-ul castelului. Pacat ca are doar 3 rase, si ca nu are multiplayer

Eu am inceput cu paladinul dar cred ca o sa o iau de la inceput pt ca m-am cam blocat. Nu mai mai bani (i-am cheltuit ca nemancatul la inceput) si nici cine stie ce trupe, si nu prea mai am unde sa ma duc, ca mi-o iau urat

Don’t steal. The government hates competition.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.

Imi permit, din moment ce nu e un joc de actiune.

Si eu am reinceput jocul dupa o vreme, dar tot cu paladinul. Oricum monstrii si comorile sunt puse random, iar unele questuri au mai multe rezolvari, deci nu se simte prea tare ca repeti.

O alta optiune ar fi sa iei o corabie si sa mergi de-a lungul coastelor in citeva harti, poti gasi trupe, rune si comori. Sau sa fii atent la cum se misca inamicii, daca ai reflexe rapide poti sa furi obiectele pe care le pazesc.

Shader, fa cum a zis Jizaz craist ca merge. Am testat eu si merge.

Spune tu niste valori decente daca zici ca ti-a mers. Eu am incercat in fel si chip dar nu am obervat nicio schimbare.

lol jizaz, messu asta…

Mersi de sfat, dar mi-am revenit. Era o perioada in care aveam gold de ordinul sutelor, si armata modesta, si ma cam descurajasem. Dar am cercetat mai bine zonele noi descoperite si am reusit sa imi revin.

shader, la mine e setf ~map_camera_sens la 0.100000. Insa am observat ca conteaza destul de mult si cum se misca jocul. Eu joc cu totul la maxim si se misca cu 30-60fps iar camare sensitivity este ok asa. Insa daca debifez AA-ul, fps-ul sare la 100+ si atunci se misca mult mai rpd camera.

Don’t steal. The government hates competition.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.

Si eu joc cu totul la maxim inclusiv AA (4x).

L-am lasat pe 0.100000 doar ca sa nu zic ca nu e ca tine.

Daca aflati cumva unde se gaseste spre vanzare acest joc, la noi in tara, va rog sa anuntati. Momentan l-am cautat peste tot si nu l-am gasit/nu e nimic sigur.

Si pe mine ma intereseaza sa il cumpar.

Don’t steal. The government hates competition.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.

Nu cred sa fi aparut la noi in tara inca, cel putin eu nu l-am vazut.

Momentan se poate cumpara doar online de la atary sau gamersgate. Probabil ca va dura ceva timp pana va aparea si pe la noi varianta dvd, dar merita toti bani.

Frumos jocul. Abia ieri l-am jucat putin, arata bine, dar inca sunt in faza de cercetare…

E chiar prea tare jocul. Am plecat in sfarsit de pe Darion si m-am dus in freedom islands, si sunt lvl 8 si 3/4 si cam faceam ravagii prin darion. Ca inamici de curatat mai am staff of destruction din turnul ala magic, si de curatat cimitirul si criptele. Ei bine in freedom islands doar primii 2 inamici erau weak si slighty weaker, in rest toti erau cel putin match. Asa mi-am luat o barcuta si am inceput sa explore. M-am facut cu peste 50.000 gold si ~1500 leadership plus ceva rune. Super tare

Sunt curios voi cam ce armate aveti si ce trupe. Eu sunt paladin, si ca armata am bowmani, mages, archmages, guardsmen si swordsmen. As vrea totusi sa schimb ceva, dar nu prea stiu ce. Voi ce ati recomanda?

Don’t steal. The government hates competition.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.

Incearca sa iei niste ancient bears sau niste calareti( calaretii ii poti lua si fara sa te bati cu cei care pazesc cortul daca stii sa ii ocolesti), fiind paladin unitatile cu viata mare te ajuta destul de mult datorita posibilitatilor de a le vindeca.

Cu prima ocazie schimba magi si archamges cu alti arcasi pentru ca sunt destul de slabi ca arcasi.

KodiaK la level 9 aproape ai doar 1500 Leadership ? Sau te-ai referit ca ai dobandit 1500 Leadership doar din Freedom Islands ?

. AM vrut sa zic ca am cules stegulete in valoare de ~1500 din freedom island

Si asta doar maritim cu debarcari f scurte (cat sa iau steagul si inapoi in barca).

BigBoss, ma gandisem si eu la ancient bears, iar calareti nush de unde. Te referi cumva la cortul ala colorat pazit de un mag super strong din capitala. Daca da o sa incerc sa vad cum il pacalesc (ca inca nu pot sa il bat – cred ca e strong sau very strong). Magi sunt buni ca au healing (si deci faci 2 healinguri pe tura), iar cateodata am vazut ca fac dmg mai mare decat arcasii. Iar archmages imi cam plac pt ca au viata mare si au si scutul ala smeher. Oricum mai degraba renunt la magi decat la arcasi pt range.

Don’t steal. The government hates competition.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.

Da, la cavalerul ala de langa capitala se refera pt. Knights. Este trecut ca Impossible (pt. inceputul jocului).

Si cred ca ar fi bine sa ramai pe 2 ranged/3 melee unde macar unul din cei 3 sa fie heavy tank.

ce greu merge…cred ca insist prea tare sa fac curatenie pe o singura harta…va sa zica de cimitir nu poti trece la lvl4…sunt warrior si mi se pare greu…dar sunt ambitios! Cum se poate activa chest of rage? Sau sunt prea mic deocamdata???

). In functie de ce batalie ai schimb tactica, ce imi place la jocul asta este ca in functie de nivelul de dificulate esti fortat sa schimbi tactica, daca pe normalsau easy poti adopta cam ori ce tactica, pe hard sau imposible tactica trebuie schimbata in functie de multi factori, artefactele disponibile, unitatile disponibile, costul unitatilor, etc.

Ok…this may sound stupid…dar ressurection? Eu nu am vraja asta. Sau e cumva o abilitate a paladinului care nu m-am prins eu cum se foloseste

Eu joc de normal cred (nu am schimbat dificultatea). Sunt curios cati cavaleri pot sa iau cu LS ~3900. Si nush daca sa renunt la magi sau la arcasi. Acum, dupa ce am fost prin freedom islands la cules de stegulete aproape mi-am dublat armata

. Si parca au devenit si magii buni in combat

Don’t steal. The government hates competition.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.

partea proasta e ca la mine in caseta din stanga nu apare nici unul din cei patru ‘demoni’…

TBS nu e genu meu, desi am indragit mult seria Heroes. Din cate am inteles, de la Kodiak spre exemplu, jocu are o atmosfera aparte.

Cateva lucruri ma intereseaza totusi, daca exista un story si daca are componenta multiplayer/online. Thx!

partea proasta e ca la mine in caseta din stanga nu apare nici unul din cei patru ‘demoni’…

Trebuie sa faci primele 2-3 questuri date de rege pana obtii Chest Of Rage, dupa aia te uiti la Hero Panel si iti dai tu seama ce si cum.

KodiaK, Resurrect poate folosi o anume unitate ranged, imi scapa numele exact acum, precum si eroul poate invata.

TripleX, exista un storyline dar nu cel tipic cu care esti tu obisnuit. Componenta Multiplayer/Online nu are, din pacate.

Ok…this may sound stupid…dar ressurection? Eu nu am vraja asta. Sau e cumva o abilitate a paladinului care nu m-am prins eu cum se foloseste

Eu joc de normal cred (nu am schimbat dificultatea). Sunt curios cati cavaleri pot sa iau cu LS ~3900. Si nush daca sa renunt la magi sau la arcasi. Acum, dupa ce am fost prin freedom islands la cules de stegulete aproape mi-am dublat armata

. Si parca au devenit si magii buni in combat

Paladinul porneste din start cu scrol de resurection si il poate invata ca vraja dupa ce are skilul de order magic, deasemenea ori ce scrol se poate invata ca vraja daca ai skilurile necesare.

Rage box il faci facand questurile principale(cele care apar cu coaroana in quest book), daca tot nu va descurcati imi dati un pm cu id-ul de messenger/skype si vorbim acolo.

Singura unitate care poate folosi resurection este inqusitorul dar il gasesti mai tarziu in joc sau poti upgrada priestul daca ai skilul necesar la paladin.

). Dar asta e abilitate a unitatii nu a paladinului. Iar de invatat banuiesc ca o inveti din scrolls

TripelX, poveste este si este captivanta si interesanta, pe alocuri chiar funny. Ca fapt divers de cand l-am instalat numai asta joc (am incercat 15-20min Brothers in arms – hells highway, dar tot cu gandul la asta eram), iar sotia a devenit si ea dependenta. Din partea mea are un 9.5. I-am scazut 0.5 pt ca nu are multiplayer si in felul asta il jucam separat in loc de LAN

EDIT: mi-a luat-o BogBoss inainte. Oare ce am facut eu cu scrollul ala de resurection de la inceput?

Don’t steal. The government hates competition.

Knowledge is power. Power corrupts. Study hard. Be Evil.

Ar fi foarte aiurea multiplayerul deoarece este greu de balansat iar toata frumusetea jocului momentan sta in story.

Am intleles ca in urma incasarilor din Rusia(a avut incasari mai mari decat multe jocuri de succes ) sa inceput deja munca la un expansion care speram va contine si un multiplayer, oricum orice adaugire la continutul existent este binevenita.

Pentru cei care au intrebari incercati sa consultati si forumul official, unde puteti gasi niste mod-uri interesante pentru joc.

Citeste articolul pe: XtremPC

Postat de pe data de 31 ian., 2010 in categoria Noutăți. Poti urmari comentariile acestui articol prin RSS 2.0. Acest articol a fost vizualizat de 444 ori.

Publica un raspuns