Yahoo! Messenger este unul dintre cele mai utilizate programe de mesagerie instant din tara noastra, insa de ceva vreme tot mai multi utilizatori se plang de faptul ca la status le apare mesajul „Connected to”. Citeste mai jos ce trebuie sa faci pentru a scapa de acest mesaj.
Mesajul „Connected to” apare in dreptul profilului utilizatorilor de Yahoo! Messenger deoarece acestia au acceptat invitatia de a se conecta cu prietenii lor. Odata acceptata aceasta invitatie s-a activat automat serviciul Yahoo! Updates.
Yahoo! Updates este un serviciu al celebrului portal american care permite utilizatorilor sa fie in permanenta la curent cu activitatile pe care prietenii lor le desfasoara online. Activitati precum postarea unor fotografii pe Flickr, schimbarea avatarului si multe altele. In mod normal serviciul este dezactivat, iar utilizatorii nu primesc nicio informatie despre prietenii lor.
Daca ai acceptat invitatia fara sa stii ce presupune acest lucru, iata ce trebui sa faci pentru a nu mai fi conectat cu persoana respectiva.
Primul pas este sa accesezi pagina profilului tau de Yahoo! si sa dai click pe optiunea „Manage My Updates”. Daca nu vrei sa mai impartasesti nicun update cu nimeni debifeaza casuta „Share My Updates”. Daca nu vrei sa impartsesti anumite lucruri atunci lasa bifata optiunea „Share My Updates” si selecteaza „No one” din meniurile de jos. La final apasa butonul „Save”. Pentru a scapa de mesajul „connected to” trebuie sa mergi la Yahoo! Contacts, alege „View Connections” si apoi optiunea „Remove Connection”.
Mai multe informatii aici.

Citeste articolul pe: Capital

Yahoo! Messenger: Cum scapi de statusul „Connected to”

Yahoo! Messenger este unul dintre cele mai utilizate programe de mesagerie instant din tara noastra, insa de ceva vreme tot mai multi utilizatori se plang de faptul ca la status le apare mesajul „Connected to”. Citeste mai jos ce trebuie sa faci pentru a scapa de acest mesaj.
Mesajul „Connected to” apare in dreptul profilului utilizatorilor de Yahoo! Messenger deoarece acestia au acceptat invitatia de a se conecta cu prietenii lor. Odata acceptata aceasta invitatie s-a activat automat serviciul Yahoo! Updates.
Yahoo! Updates este un serviciu al celebrului portal american care permite utilizatorilor sa fie in permanenta la curent cu activitatile pe care prietenii lor le desfasoara online. Activitati precum postarea unor fotografii pe Flickr, schimbarea avatarului si multe altele. In mod normal serviciul este dezactivat, iar utilizatorii nu primesc nicio informatie despre prietenii lor.
Daca ai acceptat invitatia fara sa stii ce presupune acest lucru, iata ce trebui sa faci pentru a nu mai fi conectat cu persoana respectiva.
Primul pas este sa accesezi pagina profilului tau de Yahoo! si sa dai click pe optiunea „Manage My Updates”. Daca nu vrei sa mai impartasesti nicun update cu nimeni debifeaza casuta „Share My Updates”. Daca nu vrei sa impartsesti anumite lucruri atunci lasa bifata optiunea „Share My Updates” si selecteaza „No one” din meniurile de jos. La final apasa butonul „Save”. Pentru a scapa de mesajul „connected to” trebuie sa mergi la Yahoo! Contacts, alege „View Connections” si apoi optiunea „Remove Connection”.
Mai multe informatii aici.

Citeste articolul pe: Capital

Postat de pe data de 31 dec., 2009 in categoria Noutăți. Poti urmari comentariile acestui articol prin RSS 2.0. Acest articol a fost vizualizat de 83 ori.

Publica un raspuns